tsatsos_21 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Έχει δίκιο ο fabo,αμοιβαίες υποχωρήσεις=καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων,τι απέγινε η χημεία,η κατανόηση χωρίς δικαιολογίες,η συνύπαρξη χωρίς απαιτήσεις και παράλογους προβληματισμούς.Έχω την εντύπωση ότι από τις γυναίκες έχει χαθεί η ανθρωπιά,η ευαισθησία,έχουν 1000 πράγματα να κάνουν και τελικά δίνουν βάση σε αυτό που είναι της μόδας,την καριερά,και γ**άν την μάνα και τον πατέρα τα αισθηματικά τους και τις σωστές επιλογές.Μακάρι να υπάρχουν γυναίκες που να μας αγαπούν γιατί απλά απολαμβάνουν τις στιγμές που περνάνε μαζί μας έστω όταν δεν κάνουμε απολύτως τίποτα,ακόμα και να μιλάμε.Ε αυτές οι γυναίκες δεν είναι σαν τις άλλες που θα μας επέλεγαν γιατί είμαστε ομορφότεροι από τους πρώην,ή γιατί είμαστε φοιτητές και όχι σχολιαρόπαιδα ή γιατί ότι να'ναι με μαλλιά...Αυτό είναι έρωτας,ανόθευτο ζήσιμο της στιγμής από κακές σκέψεις και ρήτρες με το πρόσωπο που σου αρέσει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Οταν ομως ψαχνει για χρονια, εγω συμπεραινω οτι ολοι οι προηγουμενοι της ξυνιζαν/βρωμαγαν. Τι εγινε και τελικα κανει αποφασιζει για υποχωρησεις; Μηπως μεγαλωσε πολυ, βαλε και λιγο τα υπαρξιακα και καταληγουμε τελικα στην 'αρμονικη συμβιωση' (λεγε με βολεμα) οπου θα "φροντισει" οι υποχωρησεις να ειναι αμοιβαιες; Αν ομως ηξερε τι εψαχνε θα το εβρισκε μια ωρα αρχιτερα. Οταν καποιος κανει υποχωρησεις, δεν τις κανει γιατι περιμενει κι ο αλλος να κανει το ιδιο. Πρεπει να θελει να τις κανει. Και επειδη βρισκω μια στυγνη μαθηματικη λογικη στο περιγραφομενο μοντελο σκεψης, θα μπορουσαμε να το περιγραψουμε καπως ετσι: 'ενα καλο παιδι' + παντοφλα + "αμοιβαιες" υποχωρησεις = 'αρμονικη συμβιωση' :rolleyes:τι να σου πω..οπως ανεφερα αναφερομαι μονο στον εαυτο μου,εξ ονοματος αλλων δεν μου αρεσει και δεν μπορω να μιλησω Έχει δίκιο ο fabo,αμοιβαίες υποχωρήσεις=καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων,τι απέγινε η χημεία,η κατανόηση χωρίς δικαιολογίες,η συνύπαρξη χωρίς απαιτήσεις και παράλογους προβληματισμούς.Έχω την εντύπωση ότι από τις γυναίκες έχει χαθεί η ανθρωπιά,η ευαισθησία,έχουν 1000 πράγματα να κάνουν και τελικά δίνουν βάση σε αυτό που είναι της μόδας,την καριερά,και γ**άν την μάνα και τον πατέρα τα αισθηματικά τους και τις σωστές επιλογές.Μακάρι να υπάρχουν γυναίκες που να μας αγαπούν γιατί απλά απολαμβάνουν τις στιγμές που περνάνε μαζί μας έστω όταν δεν κάνουμε απολύτως τίποτα,ακόμα και να μιλάμε.Ε αυτές οι γυναίκες δεν είναι σαν τις άλλες που θα μας επέλεγαν γιατί είμαστε ομορφότεροι από τους πρώην,ή γιατί είμαστε φοιτητές και όχι σχολιαρόπαιδα ή γιατί ότι να'ναι με μαλλιά...Αυτό είναι έρωτας,ανόθευτο ζήσιμο της στιγμής από κακές σκέψεις και ρήτρες με το πρόσωπο που σου αρέσει. υπαρχουν ολα αυτα τσατσε μου αλλα πες μου.πως να τα βρει κανεις οταν αναλωνεται στο να σκεφτεται μονο τις "αλλες"? με το να κατηγορεις τον απεναντι(σε πολλες υποθεσεις) και να μην κοιτας την δικη σου καμπουρα,το θεμα δε λυνεται. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 1ον από που το πήρες αυτό?!?Λες και διάβασα έκθεση για τις Πανελλήνιες.. 2ον sorry που θα στο χαλάσω αλλά τα πράγματα στις σχέσεις δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουμε και θέλετε να πιστεύετε..Όλοι και όλες μας έχουμε λιγάκι ψηλά τον αμανέ και (τ)ο ένα(ς) μας βρωμάει και (τ)ο άλλο(ς) μας ξινίζει μέχρι που το καταράμενο καμπάνακι βαράει και ακούμε την κλασική ατάκα "εγώ πότε θα γίνω μάνα?" ..Αντίστοιχα βαράει και στους άντρες όπου ακούν την κλασική ατάκα "να βρω μία να μου κάνει κανά αγόρι (σημαντικό αυτό για την διαιώνιση του είδους) και να μου πλένει κανά σώβρακο κτλ κτλ κτλ"... Αν καθίσουμε όλοι και όλες (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και σκεφτούμε τι ακριβώς θέλουμε τότε οι σχέσεις θα είναι τοοοοοοοοοοσο απλές... Πέρασα κάτι πανελλήνιες κατι δεκαετίες πριν!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...Ο αμανες ας κατέβει λίγο κ ας δουμε την καθημερινότητά μας. Το παραπάνω κομμάτι ισχύει, είμαστε πως να το κάνουμε λαος τους ΦΡΑΠΕ, της ΕΥΚΟΛΙΑΣ και της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και γω κ συ και ο γειτονας κ η μανα μας κ ο πατερας μας ΚΑΙ ΟΛΟΙ. Κ εαν δεν το παραδεχτούμε δεν θα το αλλάξουμε. Στην ελλάδα έχουμε μπερδέψει την ΕΥΚΟΛΙΑ με την ΑΠΛΟΤΗΤΑ!!! Όσον αφορα γυναικες κ αντρες στο ιδιο καζανι βράζουμε, στον ιδιο ευνουχισμο έχουμε υποβληθεί...Αστο...Κάνε ένα γκάλοπ εδω μέσα κ ρώτα ποσοι (εξαιρούνται οι ανηλικοι) μενουν ακόμα με μπαμπα κ μαμα. Προσωπικά, έχω φύγει απ το σπιτι απ τα 22 μου ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ λες κ πεθανα... Πίστεψε με, όταν φας το λογαριασμο της ΔΕΗ στην μαπα, συζησεις κ φας την οποιαδηποτε επισης στη μαπα με όλα τα ελαττώματα κ τα προτερήματα (και τον οποιοδηποτε) τοτε τα απομυθοποιείς ολα, μα ΟΛΑ!!! κ γινονται ολα πιο απλα. Βλεπω ανθρώπους στην ηλικια μου...γιατι μου στειλε εκεινο το σμς, γιατι με κοιταξε ετσι, θα τον/την κανω να ζηλέψει, ξερεις ποια ειμαι εγώ, κλπ κ ολη την ωρα με ενα χαζοκινητο στο χερι τους βλεπω κ γελαω... :p μακρυα απο μενα αυτά και οπου τα βλεπω, καθομαι κανα μηνακι κ μετα κόβω λάσπη :ninja: Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Πέρασα κάτι πανελλήνιες κατι δεκαετίες πριν!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...Ο αμανες ας κατέβει λίγο κ ας δουμε την καθημερινότητά μας. Το παραπάνω κομμάτι ισχύει, είμαστε πως να το κάνουμε λαος τους ΦΡΑΠΕ, της ΕΥΚΟΛΙΑΣ και της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και γω κ συ και ο γειτονας κ η μανα μας κ ο πατερας μας ΚΑΙ ΟΛΟΙ. Κ εαν δεν το παραδεχτούμε δεν θα το αλλάξουμε. Στην ελλάδα έχουμε μπερδέψει την ΕΥΚΟΛΙΑ με την ΑΠΛΟΤΗΤΑ!!! Όσον αφορα γυναικες κ αντρες στο ιδιο καζανι βράζουμε, στον ιδιο ευνουχισμο έχουμε υποβληθεί...Αστο...Κάνε ένα γκάλοπ εδω μέσα κ ρώτα ποσοι (εξαιρούνται οι ανηλικοι) μενουν ακόμα με μπαμπα κ μαμα. Προσωπικά, έχω φύγει απ το σπιτι απ τα 22 μου ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ λες κ πεθανα... Πίστεψε με, όταν φας το λογαριασμο της ΔΕΗ στην μαπα, συζησεις κ φας την οποιαδηποτε επισης στη μαπα με όλα τα ελαττώματα κ τα προτερήματα (και τον οποιοδηποτε) τοτε τα απομυθοποιείς ολα, μα ΟΛΑ!!! κ γινονται ολα πιο απλα. Βλεπω ανθρώπους στην ηλικια μου...γιατι μου στειλε εκεινο το σμς, γιατι με κοιταξε ετσι, θα τον/την κανω να ζηλέψει, ξερεις ποια ειμαι εγώ, κλπ κ ολη την ωρα με ενα χαζοκινητο στο χερι τους βλεπω κ γελαω... :p μακρυα απο μενα αυτά και οπου τα βλεπω, καθομαι κανα μηνακι κ μετα κόβω λάσπη :ninja: Amen :cool: Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 ...Αυτό είναι έρωτας,ανόθευτο ζήσιμο της στιγμής από κακές σκέψεις και ρήτρες με το πρόσωπο που σου αρέσει. και εγώ νόμιζα ότι έρωτας είναι να βάζεις μπροαστά το εγώ σου και να διεκδικείς από τον άλλον το 101% αυτού που μπορείς να πάρεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 τι να σου πω..οπως ανεφερα αναφερομαι μονο στον εαυτο μου,εξ ονοματος αλλων δεν μου αρεσει και δεν μπορω να μιλησω Ok, με μπερδεψες. Νομισα οτι μιλουσες γενικα! Και ηρθα εγω απο πανω με κατηγοριες για παντοφλες...:X Δεν πηγαιναν για σενα...ηταν γενικο το ποστ μου. :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 και εγώ νόμιζα ότι έρωτας είναι να βάζεις μπροαστά το εγώ σου και να διεκδικείς από τον άλλον το 101% αυτού που μπορείς να πάρεις... Το 101% δεν ειναι αποδοση της προκοπης. Ειναι συμβιβασμος θα ελεγα! Αν δε ξεζουμισεις τον αλλο δε λεει! :rolleyes: :X :p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Το 101% δεν ειναι αποδοση της προκοπης. Ειναι συμβιβασμος θα ελεγα! Αν δε ξεζουμισεις τον αλλο δε λεει! :rolleyes: :X :p ...λες?... να το έχω υπόψη μου :D:p:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 που ειναι οι ερωτιαριδες να μου δωσουν μαθηματα δασκαλας!!!!!! ε? που ειστε? οτι "κοροιδευεις" τελικα το λουζεσαι... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 που ειναι οι ερωτιαριδες να μου δωσουν μαθηματα δασκαλας!!!!!! ε? που ειστε? οτι "κοροιδευεις" τελικα το λουζεσαι... Τι έπαθες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Τι έπαθες; νομιζω οτι την πατησα... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 περαστικα σου My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 νομιζω οτι την πατησα... παρομοιως...για πρωτη φορα...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornapster Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Όλοι την πατάνε κάποτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 βουρ τοτε και οπου μας βγαλει! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 βουρ τοτε και οπου μας βγαλει! Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αποφασιστικότητα ... βουρ και ξαναβουρ λοιπόν:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μπιλ περαστικα κι απο μενα και γρηγορα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Καλημερα! ολα ενταξει! :love: :love: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 νομιζω οτι την πατησα... γρηγορα να σκουπισεις τα ποδια σου μην γεμισεις πατημασιες ολο το σπιτι...http://www.laymark.com/i/k/k057.gif :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τι κάνουμε όταν ξεχνάμε τα γεννέθλιά του;:O Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τι κάνουμε όταν ξεχνάμε τα γεννέθλιά του;:O Βάζουμε υπενθύμιση να μην τα ξεχάσουμε του χρόνου; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Βάζουμε υπενθύμιση να μην τα ξεχάσουμε του χρόνου; :rolleyes: Ήταν στις 14 Αυγούστου. Και αντί η ηλίθια να τον πάρω τηλέφωνο στις 12 (όταν άλλαζε η μέρα δηλαδή), όχι μόνο δεν το έκανα, αλλά του έστειλα και μήνυμα ότι είμαι πτώμα, ότι πέφτω για ύπνο κλπ. Συν ότι του έκανα και παράπονο ότι δεν μου είπε ότι μ'αγαπάει :O Είμαι αίσχος :p Όμως το πρωί, στις 9 που ξύπνησα, αμέσως στο μυαλό μου ήρθε ότι έχει γεννέθλια και του έστειλα, όμως ήταν αργά πια γιατί είχε ήδη τσαντιστεί :p Τώρα βέβαια είναι όλα εντάξει, αλλά τον βλέπω ότι τον έτσουξε που τα ξέχασα...:( Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ήταν στις 14 Αυγούστου. Και αντί η ηλίθια να τον πάρω τηλέφωνο στις 12 (όταν άλλαζε η μέρα δηλαδή), όχι μόνο δεν το έκανα, αλλά του έστειλα και μήνυμα ότι είμαι πτώμα, ότι πέφτω για ύπνο κλπ. Συν ότι του έκανα και παράπονο ότι δεν μου είπε ότι μ'αγαπάει :O Είμαι αίσχος :p Όμως το πρωί, στις 9 που ξύπνησα, αμέσως στο μυαλό μου ήρθε ότι έχει γεννέθλια και του έστειλα, όμως ήταν αργά πια γιατί είχε ήδη τσαντιστεί :p Τώρα βέβαια είναι όλα εντάξει, αλλά τον βλέπω ότι τον έτσουξε που τα ξέχασα...:( ε δεν θα τον τσουξει? τωρα τρεχα να μπαλωσεις τα σπασμενα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ε σιγα το πραγμα...επιτηδες το κανει γιατι κατι θα θελει :P σιγα που μας νοιαζει αν ξεχνατε να μας πειτε χρονια πολλα :P παρτου ενα δωρακι, προσφερε του και μια νυχτα που θυμαται :P και ολα κομπλε My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ε δεν θα τον τσουξει? τωρα τρεχα να μπαλωσεις τα σπασμενα! Mα εδώ δεν τσακωνόμαστε για άλλα και άλλα και μου κρατάει μούτρα για αυτό; Ούτε εγώ δεν κάνω έτσι :p ε σιγα το πραγμα...επιτηδες το κανει γιατι κατι θα θελει :P σιγα που μας νοιαζει αν ξεχνατε να μας πειτε χρονια πολλα :P παρτου ενα δωρακι, προσφερε του και μια νυχτα που θυμαται :P και ολα κομπλε Πάλι το κορμί μου θα σώσει την κατάσταση; :lol::lol::p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts