THEO_LEGEND Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Πάντως βρε παιδιά αυτές οι γυναίκες ειναι από τη φύση τους κιόσσες (τον θεωρώ πιο sic όρο) ... Βλέπω πχ παραδείγματα από τη νύφη μου με την πεθερά της(μητέρα μού) .. Γενικά τα πάνε καλά αλλά μερικές φορές που έχουν τις άσχημες ειναι αγνώριστες..εγώ φυσικά δεν ασχολούμαι γιατί τα θεωρώ γελοία αυτα που τις ενοχλούν..πάντως το εχω παρατηρήσει σε όλες τις γυναίκες. Ειναι κιόσσες..άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο.. Οι πρώην μου καθόλου όμως.. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 πάντως το εχω παρατηρήσει σε όλες τις γυναίκες. Ειναι κιόσσες..άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο.. Οι πρώην μου καθόλου όμως.. Τις περνάς από οντισιόν; :lol::lol: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Τις περνάς από οντισιόν; :lol::lol: Όχι ακριβώς...απλά στρώνω το χαρακτήρα τους κατα κάποιο τρόπο και αυτό το καταφέρνω με το βασικότερο χάρισμα μου..την διαίσθητηκοτητα... [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Επειδή από ότι εχω καταλάβει πάνε όλα πακέτο...μήπως γίνεται να βρω κάποια με χαρακτηριστικά μόνο από τη 2η λίστα;;) Χαζογκόμενα θέλεις που θα τη βαρεθείς σε 1 βδομάδα ή γυναίκα; Σύνελθε και ξανασκέψου το σοβαρά. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Χαζογκόμενα θέλεις που θα τη βαρεθείς σε 1 βδομάδα ή γυναίκα; Σύνελθε και ξανασκέψου το σοβαρά. Είμαι μόλις 18 χρόνων..δεν θέλω γυναίκα (με τις γκρίνιες της...τις παράλογες..βέβαια θα μου πεις ποια έχει τέτοιο χαρακτήρα {σκρόφας} στα 18..αλλά όλες κάπου εκεί ξεκινούν) θέλω να περνάω καλά.. Για σένα που έχεις περάσει αυτό το στάδιο με τις χαζογκομενες λογικότερο μου ακούγεται να θες μια γυναίκα να παντρευτήσ ,παιδάκια κτλ.. Αλλά και με τις σκροφες (εντάξει..σκροφίτσες στην ηλικία μου) μια χαρά τα παω για το λόγο που είπα στο προηγούμενο ποστ μου [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δε θέλω να παντρευτώ :p Και δεν εννοώ να είναι μόνο σκρόφα (θα σου σπάσει τα νεύρα και θα τη σουτάρεις), ούτε μόνο χαζοναζιάρα (θα σκυλοβαρεθείς και θα τη σουτάρεις πάλι). Λίγο απ' όλα, σε λογικά πλαίσια ώστε να έχει ενδιαφέρον :) Τώρα αν θες μόνο πήδημα, οκ. Μείνε στην εξωτερική εμφάνιση, τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δε θέλω να παντρευτώ :p Και δεν εννοώ να είναι μόνο σκρόφα (θα σου σπάσει τα νεύρα και θα τη σουτάρεις), ούτε μόνο χαζοναζιάρα (θα σκυλοβαρεθείς και θα τη σουτάρεις πάλι). Λίγο απ' όλα, σε λογικά πλαίσια ώστε να έχει ενδιαφέρον :) Τώρα αν θες μόνο πήδημα, οκ. Μείνε στην εξωτερική εμφάνιση, τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα :p Εμ...έτσι ειναι .. Όταν είσαι 18 ετών και οι ορμόνες έχουν φτάσει μέχρι τη μύτη δεν θες και πολλά πολλά.. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Και για να συμπληρωθει το σετ (να αναψουν και τα αιματα), μπορουμε να εχουμε λιστες και απο τις γυναικες για τους ανδρες; :rolleyes: facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 οχι. για τον απλουστατο λογο οτι οι περισσοτερες γυναικες σημερα αντι να μυξοκλαινε και να εχουν συμπεριφορα γεροντοκορης ¨ολοι μου ξινιζουν και ολες μου βρωμανε" καθεται και ψαχνει.και οταν βρει κατι μου της ταιριαζει φροντιζει αν γινουν αμοιβαιες υποχωρησεις ωστε να υπαρχει αρμονικη συμβιωση. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 γιαγια???????????????26,5 χρονων κοπελα(ακριβως οσο εγω) και την λες γιαγιαααα??????????? Ωχ ΤΕΟ χτυπησες φλέβα...ρε μην σχολιάζεις ηλικία γυναίκας...θα σε καταραστούν... οχι. για τον απλουστατο λογο οτι οι περισσοτερες γυναικες σημερα αντι να μυξοκλαινε και να εχουν συμπεριφορα γεροντοκορης ¨ολοι μου ξινιζουν και ολες μου βρωμανε" καθεται και ψαχνει.και οταν βρει κατι μου της ταιριαζει φροντιζει αν γινουν αμοιβαιες υποχωρησεις ωστε να υπαρχει αρμονικη συμβιωση. Σε ποια χώρα? Γιατί στην Ελλάδα κ στο κράτος της Αθήνας όχι... Θεσσαλονίκη ναι...ειναι λιιιιιιιιιγο διαφορετικά τα πραγματα.. ΄Μήπως μιλας για Γερμανία Αγγλία (γιατί εκεί ναι το έχω βιώσει αυτό):lol: Τι λιστες εννοεις ρε συ fabo? ( σημερα ολοι λειπουν με άδεια εδώ,χα χα) Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ωχ ΤΕΟ χτυπησες φλέβα...ρε μην σχολιάζεις ηλικία γυναίκας...θα σε καταραστούν... Σε ποια χώρα? Γιατί στην Ελλάδα κ στο κράτος της Αθήνας όχι... Θεσσαλονίκη ναι...ειναι λιιιιιιιιιγο διαφορετικά τα πραγματα.. ΄Μήπως μιλας για Γερμανία Αγγλία (γιατί εκεί ναι το έχω βιώσει αυτό):lol: Τι λιστες εννοεις ρε συ fabo? ( σημερα ολοι λειπουν με άδεια εδώ,χα χα) 1.η απαντηση μου πηγαινε στον τσατσο 21 ..οχι σε καθε ενα εδω μεσα.διοτι οπως κι εσυ ο ιδιος γνωριζεις-ενδεχομενως- καθε ατομο εχει διαφορετικο κωδικα επικοινωνιας με καποιο αλλο. 2. δεν ξερω τις δικες σου εμπειριες.μιλαω αποκλειστικα και μονο απο δικα μου βιωματα και των φιλων μου. ουτε εγω ουτε καποια απο τις φιλες μου-κολλητες και μη- κλαφτηκαν ποτε "δεν βρισκω αντρα γιατι ειναι γουρουνια/εχουν τριχες στην πλατη/ροχαλιζουν κτλ κτλ" τωρα αν εσυ ή καποιος αλλος ψαχνει το τελειο και δεν το βρισκει θα πρεπει να αναλογιστει τον νομο της προσφορας και της ζητησης (got it?):lol: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Εγώ θέλω Ματίνα Μανταρινάκη -ταπεινό χαμομηλάκι http://www.laymark.com/i/m/m013.gif http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Εγώ θέλω Ματίνα Μανταρινάκη -ταπεινό χαμομηλάκι http://www.laymark.com/i/m/m013.gif Που την θυμήθηκες?!? Και συμφωνώ με την Freak.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Που την θυμήθηκες?!? Και συμφωνώ με την Freak.. Οι μεγάλοι έρωτες δεν ξεχνιούνται. http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Freak :-p Σοβαρέψου :P Αστα αστα ολες κλαιγεστε (δεν το σώνεις):lol: όλες τα ίδια, φτάνετε στα 30-35 κ μετα απ το άγχος δεν βλεπετε ποιον έχετε μπροστά σας, προκειμένου να αποκατασταθήται (γενικά μιλάω):ninja: ps KOITATE TI ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΩ ΕΔΩ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ:lol: Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ps KOITATE TI ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΩ ΕΔΩ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ:lol: Μπαα.. Το να απαξιούν ειναι της μόδας... [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 οχι. για τον απλουστατο λογο οτι οι περισσοτερες γυναικες σημερα αντι να μυξοκλαινε και να εχουν συμπεριφορα γεροντοκορης ¨ολοι μου ξινιζουν και ολες μου βρωμανε" καθεται και ψαχνει.και οταν βρει κατι μου της ταιριαζει φροντιζει αν γινουν αμοιβαιες υποχωρησεις ωστε να υπαρχει αρμονικη συμβιωση. :respect: (έψαχνα μάταια για φατσούλα που προσκυνάει:p) όλες τα ίδια, φτάνετε στα 30-35 κ μετα απ το άγχος δεν βλεπετε ποιον έχετε μπροστά σας, προκειμένου να αποκατασταθήται Μάλλον ορισμένοι άντρες είναι αυτοί που παρακαλάνε να παντρευτούνε μόνο και μόνο για να συνεχίσουν το όνομα του μπαμπάκα τους και επειδή η μαμάκα θέλει το γιόκα να αποκατασταθεί. Thank you :shifty: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Αστα αστα ολες κλαιγεστε (δεν το σώνεις):lol: όλες τα ίδια, φτάνετε στα 30-35 κ μετα απ το άγχος δεν βλεπετε ποιον έχετε μπροστά σας, προκειμένου να αποκατασταθήται (γενικά μιλάω):ninja: γιατι δεν ριχνεις μια πιο προσεκτικη ματια στο θεμα?δες ποσες γυναικες κλαφτηκαν,και ποσοι αντρες.. ακομα και αν λαβεις υποψην σου πως στατιστικα ειμαστε λιγοτερες στο φορουμ,τηρουμενων των αναλογιων υπαρχουν περισσοτεροι κλαψ...ιαρηδες:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Freak, οδοντίατρος είσαι, όχι στατιστικολόγος. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 εγω ειμαι οδοντιατρος,και οχι στατιστικολογος(?) εσυ τι εισαι και επεμβςνεις? θιχτηκες μηπως?:p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Απλά βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα όταν δεν πέρνεις τις σωστές παραμέτρους. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 γιατι δεν ριχνεις μια πιο προσεκτικη ματια στο θεμα?δες ποσες γυναικες κλαφτηκαν,και ποσοι αντρες.. ακομα και αν λαβεις υποψην σου πως στατιστικα ειμαστε λιγοτερες στο φορουμ,τηρουμενων των αναλογιων υπαρχουν περισσοτεροι κλαψ...ιαρηδες Μπερδεύτηκες δεν μιλώ για άνδρες...μονο για γυναίκες :lol::p Μάλλον ορισμένοι άντρες είναι αυτοί που παρακαλάνε να παντρευτούνε μόνο και μόνο για να συνεχίσουν το όνομα του μπαμπάκα τους και επειδή η μαμάκα θέλει το γιόκα να αποκατασταθεί. Thank you Οι μαμάδες? Ποιες μαμάδες? (ΌΛΟ, ΟΛΟ, ΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟ που λεει κ η διαφήμιση κοιτα για να μιλήσουμε σοβαρά, η ελληνική κοινωνία πάσχει γενικότερα... Και αντιγράφοντας (σχεδόν) από αλλού Φυσικά αυτή η διάχυτη ελαφρότητα που μας χαρακτηρίζει σαν λαό διαπερνά σταδιακά τα πάντα: την εργασία, τη νοοτροπία, την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθημερινών και μη, τις σχέσεις. Kαι έτσι στην ουσία τα προβλήματα αφήνονται στη μοίρα τους κ οι όποιες λύσεις περιορίζονται στο έλα μωρέ, τον φραπέ και τν ευκολία... Τα πράγματα στις σχέσεις είναι τοοοσοοο απλα κ προσπαθούμε να τα κάνουμε δύσκολα...τελοσπαντων, αντε να πέσουμε πάλι στη δουλεια Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Μπερδεύτηκες δεν μιλώ για άνδρες...μονο για γυναίκες :lol::p Οι μαμάδες? Ποιες μαμάδες? (ΌΛΟ, ΟΛΟ, ΟΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟ που λεει κ η διαφήμιση κοιτα για να μιλήσουμε σοβαρά, η ελληνική κοινωνία πάσχει γενικότερα... Και αντιγράφοντας (σχεδόν) από αλλού Φυσικά αυτή η διάχυτη ελαφρότητα που μας χαρακτηρίζει σαν λαό διαπερνά σταδιακά τα πάντα: την εργασία, τη νοοτροπία, την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθημερινών και μη, τις σχέσεις. Kαι έτσι στην ουσία τα προβλήματα αφήνονται στη μοίρα τους κ οι όποιες λύσεις περιορίζονται στο έλα μωρέ, τον φραπέ και τν ευκολία... Τα πράγματα στις σχέσεις είναι τοοοσοοο απλα κ προσπαθούμε να τα κάνουμε δύσκολα...τελοσπαντων, αντε να πέσουμε πάλι στη δουλεια 1ον από που το πήρες αυτό?!?Λες και διάβασα έκθεση για τις Πανελλήνιες.. 2ον sorry που θα στο χαλάσω αλλά τα πράγματα στις σχέσεις δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουμε και θέλετε να πιστεύετε..Όλοι και όλες μας έχουμε λιγάκι ψηλά τον αμανέ και (τ)ο ένα(ς) μας βρωμάει και (τ)ο άλλο(ς) μας ξινίζει μέχρι που το καταράμενο καμπάνακι βαράει και ακούμε την κλασική ατάκα "εγώ πότε θα γίνω μάνα?" ..Αντίστοιχα βαράει και στους άντρες όπου ακούν την κλασική ατάκα "να βρω μία να μου κάνει κανά αγόρι (σημαντικό αυτό για την διαιώνιση του είδους) και να μου πλένει κανά σώβρακο κτλ κτλ κτλ"... Αν καθίσουμε όλοι και όλες (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και σκεφτούμε τι ακριβώς θέλουμε τότε οι σχέσεις θα είναι τοοοοοοοοοοσο απλές...:) 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 1ον από που το πήρες αυτό?!?Λες και διάβασα έκθεση για τις Πανελλήνιες.. 2ον sorry που θα στο χαλάσω αλλά τα πράγματα στις σχέσεις δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουμε και θέλετε να πιστεύετε..Όλοι και όλες μας έχουμε λιγάκι ψηλά τον αμανέ και (τ)ο ένα(ς) μας βρωμάει και (τ)ο άλλο(ς) μας ξινίζει μέχρι που το καταράμενο καμπάνακι βαράει και ακούμε την κλασική ατάκα "εγώ πότε θα γίνω μάνα?" ..Αντίστοιχα βαράει και στους άντρες όπου ακούν την κλασική ατάκα "να βρω μία να μου κάνει κανά αγόρι (σημαντικό αυτό για την διαιώνιση του είδους) και να μου πλένει κανά σώβρακο κτλ κτλ κτλ"... Αν καθίσουμε όλοι και όλες (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και σκεφτούμε τι ακριβώς θέλουμε τότε οι σχέσεις θα είναι τοοοοοοοοοοσο απλές...:) Αχχχχ πως τα λες ετσι... ...:love: :love: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 οχι. για τον απλουστατο λογο οτι οι περισσοτερες γυναικες σημερα αντι να μυξοκλαινε και να εχουν συμπεριφορα γεροντοκορης ¨ολοι μου ξινιζουν και ολες μου βρωμανε" καθεται και ψαχνει.και οταν βρει κατι μου της ταιριαζει φροντιζει αν γινουν αμοιβαιες υποχωρησεις ωστε να υπαρχει αρμονικη συμβιωση. Οταν ομως ψαχνει για χρονια, εγω συμπεραινω οτι ολοι οι προηγουμενοι της ξυνιζαν/βρωμαγαν. Τι εγινε και τελικα κανει αποφασιζει για υποχωρησεις; Μηπως μεγαλωσε πολυ, βαλε και λιγο τα υπαρξιακα και καταληγουμε τελικα στην 'αρμονικη συμβιωση' (λεγε με βολεμα) οπου θα "φροντισει" οι υποχωρησεις να ειναι αμοιβαιες; Αν ομως ηξερε τι εψαχνε θα το εβρισκε μια ωρα αρχιτερα. Οταν καποιος κανει υποχωρησεις, δεν τις κανει γιατι περιμενει κι ο αλλος να κανει το ιδιο. Πρεπει να θελει να τις κανει. Και επειδη βρισκω μια στυγνη μαθηματικη λογικη στο περιγραφομενο μοντελο σκεψης, θα μπορουσαμε να το περιγραψουμε καπως ετσι: 'ενα καλο παιδι' + παντοφλα + "αμοιβαιες" υποχωρησεις = 'αρμονικη συμβιωση' :rolleyes: facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts