Jump to content

Πρόβλημα στο κατέβασμα αρχείων από gmail

konv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μπορεί να βοηθήσει κανείς; Μου στείλαν κάτι Mp3 στο e-mail μου που είναι gmail και όσες φορές προσπάθησα να τα κατεβάσω δεν ολοκληρώθηκαν. Ξέρει κανείς κάτι;

Και εμενα το ιδιο.Καπου στο 1.30 MB σταματαει.Γιατι??????

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

μπορει να ειναι bug του gmail πιαδια, σας το κανει μονο με αρχεια mp3 η και με αλλες επεκτασεις τυπου zip κοκ;
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Εμενα μονο με mp3 αλλα εχω δοκιμασει 5 διαφορετικα mp3 και μου το κοβει στα 1.30 MB.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

προφανως ειναι τοτε bug στο Gmail
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

παιδια οσοι προσπαθησατε να κατεβασετε και δεν μπορεσατε μηπως δεν εχετε download accelerator?και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και οταν εβαλα το dap ολα οκ.