soublaki-3 Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 Αδέλφια συνφορουμίτες, τι θα λέγατε για έναν αγώνα 5χ5 ή 7χ7 την ερχόμενη βδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 eukola... :) na vroume wra kai meros na volevomaste kai pame.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 παιδί για τις πετσέτες θέλετε? :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Γιατι οχι?Αν και θα προτιμουσα μπασκετακι...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Γιατι οχι?Αν και θα προτιμουσα μπασκετακι...:X Δύσκολο να δεχθούν να παίξουν με τον Αυτοκράτορα...Δεν θα κατέβουν...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Εγώ είμαι μέσα! ;) Κατά προτίμηση λίγο αργά. Όχι στις 12 βέβαια, τότε πρέπει να βγω για να πιω αίμα... :lol: :p Κατά τις 8:30-9 πιστεύω είναι καλά... :) Ειδικά άμα πάμε στου Ρέντη στον Καρούλια. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Πώς σας φαίνεται για το Σάββατο 21/1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 εγω ειμαι μεσα, οχι για μπαλα ( εχω πανω απο 15 χρονια να παιξω ) για καμια μπυρα μετα ΣΙΓΟΥΡΑ :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Πώς σας φαίνεται για το Σάββατο 21/1; Δουλεύω αλλά το απόγευμα είμαι free. Όποιος άλλος φίλος θέλει και γουστάρει ας δηλώσει συμμετοχή για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε. :) ;) Και μετά κανονίζουμε και για μπασκετάκι να μην αφήσω το γείτονα το Δημήτρη παραπονεμένο! :D :ninja: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 εγω ειμαι μεσα, οχι για μπαλα ( εχω πανω απο 15 χρονια να παιξω ) για καμια μπυρα μετα ΣΙΓΟΥΡΑ :p Θα συμφωνήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Τελικα τι εγινε,κανονιστηκε τιποτα?:worry: Δε βλεπω μεγαλη συμμετοχη παντως...:worry: Μας βλεπω να καταληγουμε τελικα να παιζουμε κανα...μονο μπασκετ:lol: Οι αρειανοι & οι υπολοιποι...:shifty: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Και εγω μεσα ειμαι για 5x5 (αν και εχω καμποσο καιρο να παιξω :O) Κανεις Θεσσαλονικιος συμφορουμιτης ακουει???? :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 kai egw mesa eimai gia 5x5... alla tha mazeutoume??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 μαζορετες θελετε??:p Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 (edited) Ιανουάριο δύσκολο να μπορέσω, θα μπορώ Φεβρουάριο όμως. Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Τελικα τι εγινε,κανονιστηκε τιποτα? :worry: Δε βλεπω μεγαλη συμμετοχη παντως...:worry: Μας βλεπω να καταληγουμε τελικα να παιζουμε κανα...μονο μπασκετ:lol: Οι αρειανοι & οι υπολοιποι...:shifty: :cool: Έτσι όπως πάει ούτε για μπασκετάκι δεν θα μπορέσουμε να κανονίσουμε... :rolleyes: :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 κανενα 2Χ2 γιατι για περρισοοτερους δεν μας βλεπω... :) αν κανονιζαμε κανενα online δεν θα προλαβαιναμε τις συμμετοχές:lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Αντε ρε παιδια!Τι θα γινει?Τοσα ατομα εδω μεσα κανεις δεν ενδιαφερεται για ποδοσφαιρακι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Αντε ρε παιδια!Τι θα γινει?Τοσα ατομα εδω μεσα κανεις δεν ενδιαφερεται για ποδοσφαιρακι?:p Είναι περίοδος εξεταστικής για πολλούς... :( Προσωπικά θα ήμουν μέσα, όπως ήμουν και στην προηγούμενη προσπάθεια... :happy: υγ αλήθεια μήτσο, γιατί έριξες άσσο στο Ν90; ένα εξάρι θα ήταν πιο τίμιο πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 υγ αλήθεια μήτσο, γιατί έριξες άσσο στο Ν90; ένα εξάρι θα ήταν πιο τίμιο πιστεύω... Μακαρι να μπορουσα να'βαζα και μηδεν...:p εχω ασχημες εμπειριες μ'αυτο,αφου το ειχα για βασικο κινητο σχεδον ενα μηνα & πραγματικα δεν παλευοταν...κυριως στο μεγεθος του...:X Οσο για το ποδοσφαιρο,κανονιστε το & πιο μετα,δεν εχω προβλημα...αρκει να κανονιστει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ιm in για 5χ5 :P Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Κι εγώ μετά τις 10 Φλεβάρη είμαι μέσα. Να ανακεφαλαιώσουμε όμως... Πόσοι είμαστε προς το παρόν; Για 5*5 ποδοσφαιράκι αρχικά και μετά κανονίζουμε και μπασκετάκι. ;) Αθηναίοι δηλώστε συμμετοχή. Σύμφωνα με τα ποστ έχουμε τις παρακάτω συμμετοχές: 1) soublaki-3 2) klis 3) porcupine (πιο πολύ θα μας ενημερώνει online Παμε Στοίχημα παρά θα παίζει τον κόβω :lol: ) 4) Agent M 5) Dimitris79 6) minovg 7) jois_21 8) DENIOR 9) Τrobocop (με επιφύλαξη ημερομηνίας οι δύο τελευταίοι) Hunter, Haris-led για καφέ μετά. :p Ένας δέκατος ρε παιδιάααααα! Περιοχή πώς θα διαλέξουμε; Λογικά από πού είμαστε οι περισσότεροι να πάμε εκεί που είναι η πλειοψηφία. mona-liza για μαζορέτα. Λείπουν ακόμα 4 μαζορέτες. :p EDIT: 10) SakisPlayer :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 αμα είναι να βρούμε κανα γήπεδάκι που να είναι εύκολα προσβάσιμο (τρενο, μετρο, οασα :rolleyes: ) Αντε και αμα γίνει η αρχή μετά νομίζω θα οργανώνετε καλύτερα Εγώ είμαι κεντρο Αθήνα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Κι εγώ μετά τις 10 Φλεβάρη είμαι μέσα. Να ανακεφαλαιώσουμε όμως... Πόσοι είμαστε προς το παρόν; Για 5*5 ποδοσφαιράκι αρχικά και μετά κανονίζουμε και μπασκετάκι. ;) Αθηναίοι δηλώστε συμμετοχή. Σύμφωνα με τα ποστ έχουμε τις παρακάτω συμμετοχές: 1) soublaki-3 2) klis 3) porcupine (πιο πολύ θα μας ενημερώνει online Παμε Στοίχημα παρά θα παίζει τον κόβω :lol: ) 4) Agent M 5) Dimitris79 6) minovg 7) jois_21 8) DENIOR 9) Τrobocop (με επιφύλαξη ημερομηνίας οι δύο τελευταίοι) Hunter, Haris-led για καφέ μετά. :p Ένας δέκατος ρε παιδιάααααα! Περιοχή πώς θα διαλέξουμε; Λογικά από πού είμαστε οι περισσότεροι να πάμε εκεί που είναι η πλειοψηφία. mona-liza για μαζορέτα. Λείπουν ακόμα 4 μαζορέτες. :p stis 9 grafw to last lesson... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 (edited) Υπάρχουν γήπεδα 5x5 κοντά σε έναν σταθμό του ηλεκτρικού μετά το Θησείο,νομίζω. Tα έχει προσέξει κανείς άλλος αυτά τα γήπεδα :worry: ; Edited February 1, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts