DENIOR Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Ποιες ραδιοφωνικές διαφημίσεις σας αρέσουν και ποιες όχι;Για ποιον λόγο; Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι διαφημίσεις της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών <<JUMBO>>.Είναι κουραστικές και γελοίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 ναι οντως..αυτες του τζαμπο ειναι αθλιες..και ειδικα τα χριστουγεννα επαιζαν συνεχως..εμενα μου αρεζε αυτη του παπαγιανακη - δερματινα.. αλλα την εχω βαρεθει.. για τον παπαγιανακη καλα παω???για αθηνα παει απο κει εεεεε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 εμενα μου αρεσει της Q με το τρενακι qqq :whistle: qqqqqqqq :whistle: qqqqqqqqq :whistle: qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq :whistle: πολυ γελαω!! :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 αχχ...ναι τωρα που μου την θυμησες..οντως ειναι πολυ ωραια..και δεν την βαριεσε κ ευκολα οπως τις αλλες... qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 kai mena ths q me to trenaki m aresei poly!dynamwnw to radio opote thn akouw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 και της vodafone ειναι ειλικρινα πολυ ωραια..αυτη με τις πεταλουδες... την εχω ακουσει και αρκετες φορες στην αναμονη της εξυπηρετησης :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Μαπα ειναι επισης και ολeς οσες βαζει ο sportFM και να σκεφτει κανεις οτι πληρωνοννται αυτοι οι αχρηστοι που τις γραφουν....:wacko: :wacko: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Μαπα ειναι επισης και ολeς οσες βαζει ο sportFM και να σκεφτει κανεις οτι πληρωνοννται αυτοι οι αχρηστοι που τις γραφουν....:wacko: :wacko: ενταξει φιλε μου γουστα ειναι αυτα..:confused: η μουσικη ειναι αρκετα ωραια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ενταξει φιλε μου γουστα ειναι αυτα..:confused: η μουσικη ειναι αρκετα ωραια... Ma den μιλησα για την μουσικη για τις απαισιες (πλην φωτεινων εξαιρεσεων βεβαια) διαφημισεις που εχει μιλαω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μία διαφήμιση της Hellas On Line με δύο τύπους που λένε συνέχεια «ρε τέρας» την έχετε ακούσει ; Είναι από τις πιο σαχλές που έχω ακούσει ποτέ στο ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Μου αρέσει της Q με το βαπόρι. Πολύ καλή. Αυτή με το τρενάκι δεν την έχω ακούσει. Παιζώταν παλαιώτερα η απλά δεν έτυχε να την ακούσω αυτές τις μέρες; Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 οι περισσότερες της Q στο ράδιο είναι γουστόζικες! Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Οι διαφημίσεις της Q είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! :D Παλιότερα μου είχε κολλήσει αυτή με το νυχτοπούλι! Μέχρι και ringtone το είχα... :X :p Τις ραδιοφωνικές μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ και τις τηλεοπτικές από εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 ε το νυχτοπουλι που είναι ? σε εμ πι 3 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Τρελαινομαι οταν ακουω ραδιο στη δουλεια,μπαινει πελατης κ αρχιζουν οι διαφημισεις!! Ειναι λιγο κοπμλεξικο αλλα δε το μπορω ρε γμτ!:O (Αυτες με τις μαντρες αυτοκιν.κτλπ ειναι οι χειροτερες):p Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 ε το νυχτοπουλι που είναι ? σε εμ πι 3 Στις ραδιοφωνικές διαφημίσεις. :) http://www.qtelecom.gr/body011012.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Αυτη η καινουργια που λεει ο τυπος Μυκονο -νο-νο-νο. Πολυ καλη. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 H διαφημίσεις του Jumbo είναι ελεεινές... κι όσο ακούω κάποια αγόρια να έχουν κολλήσει και να αποκαλούν ο ένας τον άλλο "Μαν" και με την χαρακτηριστική τζαμαϊκανή προφορά... μου έρχεται να πάω και να τους περιλούσω με bambaacha :P Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 "Στην τσίτα είμαστε; Στην τσίτα;" Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 ποπο η πιο ελεεινη απ'ολες ηταν (δεν ξερω αν την παιζουν ακομα) αυτη με τη γυαλα που εβαζαν στην Ερα-Σπορ για το Προ-Πο. "Δεσποινις που ειναι η γυαλα? οεο?". Και κολλησε ολοκληρη η χωρα το "οεο"... :mad: Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts