Jump to content

Ραδιοφωνικές διαφημίσεις

DENIOR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιες ραδιοφωνικές διαφημίσεις σας αρέσουν και ποιες όχι;Για ποιον λόγο;

Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι διαφημίσεις της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών <<JUMBO>>.Είναι κουραστικές και γελοίες.

ναι οντως..αυτες του τζαμπο ειναι αθλιες..και ειδικα τα χριστουγεννα επαιζαν συνεχως..εμενα μου αρεζε αυτη του παπαγιανακη - δερματινα.. αλλα την εχω βαρεθει..

για τον παπαγιανακη καλα παω???για αθηνα παει απο κει εεεεε!!!

εμενα μου αρεσει της Q με το τρενακι

qqq :whistle: qqqqqqqq :whistle: qqqqqqqqq :whistle: qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq :whistle:

πολυ γελαω!! :lol: :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

αχχ...ναι τωρα που μου την θυμησες..οντως ειναι πολυ ωραια..και δεν την βαριεσε κ ευκολα οπως τις αλλες...

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq :lol:

και της vodafone ειναι ειλικρινα πολυ ωραια..αυτη με τις πεταλουδες...

την εχω ακουσει και αρκετες φορες στην αναμονη της εξυπηρετησης :whistle:

Μαπα ειναι επισης και ολeς οσες βαζει ο sportFM και να σκεφτει κανεις οτι πληρωνοννται αυτοι οι αχρηστοι που τις γραφουν....:wacko: :wacko:

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Μαπα ειναι επισης και ολeς οσες βαζει ο sportFM και να σκεφτει κανεις οτι πληρωνοννται αυτοι οι αχρηστοι που τις γραφουν....:wacko: :wacko:

ενταξει φιλε μου γουστα ειναι αυτα..:confused:

η μουσικη ειναι αρκετα ωραια...

ενταξει φιλε μου γουστα ειναι αυτα..:confused:

η μουσικη ειναι αρκετα ωραια...

Ma den μιλησα για την μουσικη για τις απαισιες (πλην φωτεινων εξαιρεσεων βεβαια) διαφημισεις που εχει μιλαω.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

• 6 months later...

Μία διαφήμιση της Hellas On Line με δύο τύπους που λένε συνέχεια «ρε τέρας» την έχετε ακούσει ;

Είναι από τις πιο σαχλές που έχω ακούσει ποτέ στο ραδιόφωνο.

Μου αρέσει της Q με το βαπόρι. Πολύ καλή.

Αυτή με το τρενάκι δεν την έχω ακούσει. Παιζώταν παλαιώτερα η απλά δεν έτυχε να την ακούσω αυτές τις μέρες;

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Οι διαφημίσεις της Q είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! :D

Παλιότερα μου είχε κολλήσει αυτή με το νυχτοπούλι! Μέχρι και ringtone το είχα... :X :p

Τις ραδιοφωνικές μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ και τις τηλεοπτικές από εδώ. :)

Τρελαινομαι οταν ακουω ραδιο στη δουλεια,μπαινει πελατης κ αρχιζουν οι διαφημισεις!! Ειναι λιγο κοπμλεξικο αλλα δε το μπορω ρε γμτ!:O (Αυτες με τις μαντρες αυτοκιν.κτλπ ειναι οι χειροτερες):p
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Αυτη η καινουργια που λεει ο τυπος Μυκονο -νο-νο-νο.

Πολυ καλη.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

H διαφημίσεις του Jumbo είναι ελεεινές... κι όσο ακούω κάποια αγόρια να έχουν κολλήσει και να αποκαλούν ο ένας τον άλλο "Μαν" και με την χαρακτηριστική τζαμαϊκανή προφορά... μου έρχεται να πάω και να τους περιλούσω με bambaacha :P
Destiny found.

ποπο η πιο ελεεινη απ'ολες ηταν (δεν ξερω αν την παιζουν ακομα) αυτη με τη γυαλα που εβαζαν στην Ερα-Σπορ για το Προ-Πο. "Δεσποινις που ειναι η γυαλα? οεο?".

Και κολλησε ολοκληρη η χωρα το "οεο"... :mad:

No Rest for the Wicked