Jump to content

Προβλημα με το Shrink

furious_angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το εξης προβλημα,ενω αντιγραφει κανονικα με 4χ στην αναγνωση κολαει στα 1980 και δεν ανεβαινει.εχει κανεις καμια ιδεα.εχω κανει update στο firmware.

ευχαριστω!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Απ΄ότι κατάλαβα όταν διαβάζει από δισκάκι σταματάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει... Το Shrink είναι πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές στα δισκάκια οπότε όταν συναντάει καμιά μεγάλη σταματάει και δεν μπορεί να προχωρήσει. Πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημά σου. Δοκίμασε με άλλο δισκάκι να δεις αν φέρνει εις πέρας την ανάγνωση...

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

furious_angel said:
ναι απο το αυθεντικο

τραβα το με καποιο αλλο προγραμμα και σε αργη ταχυτητα γιατι ειναι αρκετα γρατζουνισμενο για να μην σηκωνει ταχυτητα διαβασματος :(

kpartsi: δεν σταματαει.απλα δεν πιανει την ταχυτητα που πρεπει γυρω στα 4500 που επιανε πριν στο διαβασμα.

DVD_GR: δεν μου το κανει μονο σε ενα δισκακι αλλα σε ολα.ποιο αλλο προγραμμα υπαρχει

Δεξί-κλίκ στο Ο Υπολογιστής μου, Ιδιότητες>Υλικό>Διαχείρηση Συσκευών>Ελεγκτές IDE ATA/ATAPI>Δευτερεύων δίαυλος IDE, πάτησε 2 φορές πάνω του,

πήγαινε στο 'Ρυθμίσεις για προχωρημένους' και δες στις Συσκευές 0 & 1 αν στο 'Τύπος μετάδοσης' είναι επιλεγμένα τα 'DMA εάν είναι διαθέσιμο', αν δεν είναι επέλεξε τα..

Αν τα περνάει πάλι αργά δοκίμασε το DVD Decrypter.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

DVD Decrypter για δισκάκια που έχουν κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι καθώς εδώ και καιρό έχει σταματήσει η εξέλιξή του... Αν θέλεις όμως να κάνεις backup σε αυθεντικά δισκάκια αγορασμένα από σένα πιο πρόσφατα η λύση είναι DVDFab Decrypter. Να σημειώσω ότι και τα δύο αυτά προγράμματα (που είναι και free) δεν κάνουν συμπίεση οπότε στα αρχεία που θα φτιάξουν στον σκληρό δίσκο περνάς το Shrink και συνεχίζεις με τα ίδια βήματα όπως πριν.

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Crypton-R- το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα.τα ιδια χαλια.θα δοκιμασω αυτα τα προγραμματα που μου ειπατε μπας και δω φως.

ευχαριστω!

Φιλε μου για κοιταξε το παρακατω αρθρο που πιστευω οτι θα σε βοηθησει πολυ... http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=110 .

• 3 months later...

Ξεθάβω το θέμα γιατί αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:νοίκιασα το 24 και θέλω να το αντιγράψω,όμως επειδή έχει πολλες γρατζουνιές όταν κάνω analysing με το dvd schrink κολλάει και δεν μπορώ να το περάσω στον σκληρό.Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει άλλος τρόπος αρχικά να την περάσω στον δίσκο και μετά σε ένα άδειο dvd.

Ευχαριστώ

captain_cook said:
Ξεθάβω το θέμα γιατί αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:νοίκιασα το 24 και θέλω να το αντιγράψω,όμως επειδή έχει πολλες γρατζουνιές όταν κάνω analysing με το dvd schrink κολλάει και δεν μπορώ να το περάσω στον σκληρό.Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει άλλος τρόπος αρχικά να την περάσω στον δίσκο και μετά σε ένα άδειο dvd.

Ευχαριστώ

δεν υπαρχει.εχω προσπαθησει να αντιγραψω γρατσουνισμενα dvd παρα πολλα.εμενα στην αρχη μου εβγαζε μηνυμα _σφαλμα κυκλικου πλεονασμου" εχω ομως ενα ειδικο μηχανημα που καθαριζει τις γρατσουνιες.

το βαζω μετα να παιξει και φθανει σε ενα σημειο καλυτερο απο πριν,δηλαδη ριπαρει την ταινια ως ενα σημειο αλλα μεχρι εκει και παλι.

Η λυση.πηγαινε νοικιασε την ταινια απο αλλο video club και τσεκαρε την για τυχον γρατσουνιες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

captain_cook said:

Ευχαριστώ

Να ξεκαθαρίσουμε ότι συζητάμε για DVD αγορασμένα από εμάς και θέλουμε να κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας και όχι για νοικιασμένα DVD. ;)

Λοιπόν πρώτα απ΄όλα κάνε στο DVD ένα ''μπανάκι''. Απ' ότι ακούγεται μια μικρή σαπουναδίτσα με λευκή οδοντόπαστα του κάνει πολύ καλό και βοηθάει το ευκολότερο διάβασμα. Στο τέλος ένα σχολαστικό ''στεγνωματάκι'' με ένα μαλακό πανί. Όσο για το rippάρισμα είναι γνωστό ότι το Shrink συναντάει δυσκολίες να το κάνει απευθείας από το δισκάκι διότι είναι πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές. Θα προσθέσω ότι είναι και εγκαταλελημένο εδώ και αρκετούς μήνες από εξέλιξη οπότε δεν μπορεί να σπάσει τα πρόσφατα ''λουκέτα''. Αν το δισκάκι είναι ηλικίας πάνω από ένα χρόνο (δηλαδή δεν φέρει τις τελευταίες προστασίες) η καλύτερη λύση ειναι το DVD Decrypter. Λέω αν είναι πάνω από χρόνο διότι το DVD Decrypter αν και ο καλύτερος ripper, είναι και αυτός παρατειμένος οπότε δεν αντιμετωπίζει τις πρόσφατες ''προστασίες''. Το DVD Decrypter να το χρησιμοποιήσεις σε File Mode (και όχι σε Iso Mode) διότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς, αν βρίσκεις δυσκολίες στο rippάρισμα, από τις ρυθμίσεις να αγνοήσεις μερικά λάθη οφειλόμενα στις γρατζουνιές που συνήθως δεν δίνουν κανένα πρόβλημα στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το DVD είναι πιο πρόσφατο του ενός χρόνου χρησιμοποιήσε το DVDFabDecrypter. Αφού περάσεις το δισκάκι στον σκληρό τότε θα χρησιμοποιήσεις το Shrink για την συμπίεσή του.

-iPhone 3G 16GB black

kpartsi said:
Να ξεκαθαρίσουμε ότι συζητάμε για DVD αγορασμένα από εμάς και θέλουμε να κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας και όχι για νοικιασμένα DVD. ;)

Λοιπόν πρώτα απ΄όλα κάνε στο DVD ένα ''μπανάκι''. Απ' ότι ακούγεται μια μικρή σαπουναδίτσα με λευκή οδοντόπαστα του κάνει πολύ καλό και βοηθάει το ευκολότερο διάβασμα. Στο τέλος ένα σχολαστικό ''στεγνωματάκι'' με ένα μαλακό πανί. Όσο για το rippάρισμα είναι γνωστό ότι το Shrink συναντάει δυσκολίες να το κάνει απευθείας από το δισκάκι διότι είναι πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές. Θα προσθέσω ότι είναι και εγκαταλελημένο εδώ και αρκετούς μήνες από εξέλιξη οπότε δεν μπορεί να σπάσει τα πρόσφατα ''λουκέτα''. Αν το δισκάκι είναι ηλικίας πάνω από ένα χρόνο (δηλαδή δεν φέρει τις τελευταίες προστασίες) η καλύτερη λύση ειναι το DVD Decrypter. Λέω αν είναι πάνω από χρόνο διότι το DVD Decrypter αν και ο καλύτερος ripper, είναι και αυτός παρατειμένος οπότε δεν αντιμετωπίζει τις πρόσφατες ''προστασίες''. Το DVD Decrypter να το χρησιμοποιήσεις σε File Mode (και όχι σε Iso Mode) διότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς, αν βρίσκεις δυσκολίες στο rippάρισμα, από τις ρυθμίσεις να αγνοήσεις μερικά λάθη οφειλόμενα στις γρατζουνιές που συνήθως δεν δίνουν κανένα πρόβλημα στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το DVD είναι πιο πρόσφατο του ενός χρόνου χρησιμοποιήσε το DVDFabDecrypter. Αφού περάσεις το δισκάκι στον σκληρό τότε θα χρησιμοποιήσεις το Shrink για την συμπίεσή του.

Καθάρισα το δίσκακι όπως μου είπες έβαλα πάλι το dvd schrink αλλά πάλι κόλησε στο analysing.Μετά δοκίμασα με το Dvd Decrypter στο file mode αλλά μου εμφάνισε πολλά erros και σταμάτησε λίγο πριν το μισό.Τώρα έβαλα και το DVDFabDecrypter όμως κόλλησε και αυτό.:cry: .Μάλλον δεν γίνεται να την αντιγράψω ε;;Έστω γίνεται να την περάσω στο σκληρό με κάποιο άλλο τρόπο;;

captain_cook said:
Καθάρισα το δίσκακι όπως μου είπες έβαλα πάλι το dvd schrink αλλά πάλι κόλησε στο analysing.Μετά δοκίμασα με το Dvd Decrypter στο file mode αλλά μου εμφάνισε πολλά erros και σταμάτησε λίγο πριν το μισό.Τώρα έβαλα και το DVDFabDecrypter όμως κόλλησε και αυτό.:cry: .Μάλλον δεν γίνεται να την αντιγράψω ε;;Έστω γίνεται να την περάσω στο σκληρό με κάποιο άλλο τρόπο;;

:rolleyes: δυστηχως δεν γινεται.πηγαινε και παρ΄το απο αλλο μαγαζι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER said:
:rolleyes: δυστηχως δεν γινεται.πηγαινε και παρ΄το απο αλλο μαγαζι.

Τελικά με το DvdFAb Decrypter προχώρησε.Είχε κολλήσει σε ένα σημείο και το αφησα πολλές ώρες μέχρι που προχώρησε.:D :D Εσύ το έχεις δοκιμάσει;

captain_cook said:
Τελικά με το DvdFAb Decrypter προχώρησε.Είχε κολλήσει σε ένα σημείο και το αφησα πολλές ώρες μέχρι που προχώρησε.:D :D Εσύ το έχεις δοκιμάσει;

το DvdFAb Decrypter δεν το εχω δοκιμασει γιατι εως τωρα δεν εχω αντιμετωπισει σοβαρο προβλημα με dvd.παντως θα το κατεβασω για να το τεσταρω..ετσι απο περιεργεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gary Kokkin said:
DVD decrypter μαζί με ΑnyDVD.

To DVD Decrypter έρχεται σε σύγκρουση με το AnyDVD. Για αυτό όταν χρησιμοποιούμε το DVD Decrypter καλό είναι να απενεργοποιούμε το AnyDVD.... Σίγουρα σε πολλά δισκάκια το DVD Decrypter φέρνει αίσιο αποτέλεσμα στο ripping, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί το δισκάκι είναι δίχως της προστασίας Arccos και όχι γιατί το Any DVD βοήθησε το DVD Decrypter να σπάσει το συγκεκριμένο κλείδωμα. Σε τελική ανάλυση το AnyDVD ενεργοποιημένο την ώρα που χρησιμοποιούμε το DVD Decrypter μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Βέβαια η πιο ολοκληρωμένη λύση είναι PgcEdit + DVD Decrypter + FixVTS (ή VobBlanker) που δεν βρίσκει κανένα εμπόδιο στο ριππάρισμα αλλά χρειάζεται λίγο ψάξιμο (έχει αναφερθεί αυτός ο συνδυασμός προγραμμάτων και η λειτουργία τους εκτενώς σε άλλο thread).

Πάντως αφού μιλάμε για εμπορικά προγράμματα και πολύ εύκολα στη χρήση ο καλύτερος συνδυασμός είναι AnyDVD με CloneDVD.

-iPhone 3G 16GB black

kpartsi said:
To DVD Decrypter έρχεται σε σύγκρουση με το AnyDVD. Για αυτό όταν χρησιμοποιούμε το DVD Decrypter καλό είναι να απενεργοποιούμε το AnyDVD.... Σίγουρα σε πολλά δισκάκια το DVD Decrypter φέρνει αίσιο αποτέλεσμα στο ripping, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί το δισκάκι είναι δίχως της προστασίας Arccos και όχι γιατί το Any DVD βοήθησε το DVD Decrypter να σπάσει το συγκεκριμένο κλείδωμα. Σε τελική ανάλυση το AnyDVD ενεργοποιημένο την ώρα που χρησιμοποιούμε το DVD Decrypter μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Πάντως αφού μιλάμε για εμπορικά προγράμματα και πολύ εύκολα στη χρήση ο καλύτερος συνδυασμός είναι AnyDVD με CloneDVD.

To Clone DVD2 με το anyDVD δεν παρακάμπτει την κωδικοποίηση με τον χαλασμένο Sector σε ανάγνωση ,πράγμα που γίνεται μόνο με anyDVD και DVD decrypter.Οσο αφορά τα προβλήματα που αναφέρεις γιατί εγώ δεν δεί κανένα ?

Για το χαλασμένο sector συμφωνούμε. Άλλωστε είμαι ο πρώτος που λέω ότι το DVD Decrypter είναι το καλύτερο ripper. Αλλά ο συνδυασμός του με το AnyDVD δεν του προσφέρει κανένα πλεονέκτημα. Το AnyDVD δεν μπορεί να συνδυαστεί με το DVD Decrypter για να το κάνει να παρακάμψει το Arccos. Οπότε γιατί να το χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα; Αντίθετα σε ξένα φόρα έχει αναφερθεί (από άτομα που έχουν ριππάρει εκατοντάδες ταινίες) ότι σε οριακές καταστάσεις μπορεί να αποτελέσει και πρόβλημα καθώς έρχονται σε σύγκρουση. Εσύ έχεις ριππάρει ταινία με Arccos με συνδυασμό προγραμμάτων DVD Decrypter - AnyDVD και αν ναί ποιά; Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά διαφορετικές ταινίες του τελευταίου εξαμήνου και δεν τα κατάφερα. Έτσι για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Dvd Decrypter πέρασα στη μέθοδο PgcEdit + DVD Decrypter + FixVTS.

Τελειώνω λέγοντας πληροφοριακά ότι το AnyDVD στις τελευταίες του εκδόσεις είναι συμβατό με το DVD Shrink, δηλ. ο συνδυασμός τους παρακάμπτει το Arccos αλλά βέβαια όλοι γνωρίζουμε τις περιορισμένες ικανότητες του Shrink στο ριππάρισμα.

-iPhone 3G 16GB black