PPP12 Δημοσιεύτηκε January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2006 Καλημέρα Στο παρακάτω link η Ace-hellas δείχνει το alturion gps και μάλιστα αναφέρει ότι δεν θα βρείτε πουθενά αλλού πιο πρόσφατους χάρτες. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? http://www.ace-hellas.gr/products/products_find.asp?view_prod=1&by_prod=1&product_id=47&prod_name=Alturion&lang=el&dept_id=27&extra_col=mobile&leftChar=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ποιός ξέρει τι σκέφτηκε πάλι η ACE για να κλέψει τον κόσμο;:D Αδιάφορο το πακετάκι, ίσως είναι χρήσιμο για καμιά εταιρία. Πάντως για τους πιο ενημερωμένους χάρτες της Ελλάδας αποκλείεται να τους έχει αφού δεν είναι από NGI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ποιός ξέρει τι σκέφτηκε πάλι η ACE για να κλέψει τον κόσμο;:D Αδιάφορο το πακετάκι, ίσως είναι χρήσιμο για καμιά εταιρία. Πάντως για τους πιο ενημερωμένους χάρτες της Ελλάδας αποκλείεται να τους έχει αφού δεν είναι από NGI. Προκαταβολικα λεω οτι χρησιμοποιω το D3 αλλα γιατι ρε παιδια τετοιος μηδενισμος οποιουδηποτε προιοντος δεν εχει χαρτες της NGI;Σε πληροφορω φιλε μου οτι οι χαρτες της TELETYPE που χρησιμοποιησα το καλοκαιρι σε επαρχια εχουν μεχρι και χωματοδρομους.Και θα μου πεις τωρα γιατι χρησιμοποιεις τοτε το D3 και οχι Teletype.Δυστυχως η δρομολογηση της Teletype και οι φωνητικες οδηγιες ειναι για τα μπαζα.Ο φιλος ρωτησε για ενα προιον και χωρις να το εχεις δοκιμασει το βγαζεις αχρηστο.Μην ξεχνας εξαλλου οτι η NGI τα εχει κανει σαλατα με το PN αφου εδω και σχεδον 4 μηνες μας λεει οτι θα το εχουμε απο μερα σε μερα.Εγω προσωπικα θα το αγορασω αλλα προσοχη στους αφορισμους χωρις να εχουμε δοκιμασει κατι Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Εγώ πάντως θα ήθελα να το δω και να το τεστάρω πριν το κρίνω... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Symfwnw ki egw me to Mythozz. 8a h8ela na xerw poious xartes xrhsimopoiei gia Ellada(teleatlas?) kai ti akrivws paizei me th leitourgia TMC pou promotaroun se ola ta fylladia kai thn parousiash tou proiontos( an leitourgei sth Ellada kai den diafhmizoun apla mia leitourgia pou yparxei edw kai xronia se polles xwres tou kosmou, tote einai kati poly endiaferon). Pantws h NGI ypologizei me to PN kapoia stigmh mesa sto 2006 na doume kai TMC function... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Symfwnw ki egw me to Mythozz. 8a h8ela na xerw poious xartes xrhsimopoiei gia Ellada(teleatlas?) kai ti akrivws paizei me th leitourgia TMC pou promotaroun se ola ta fylladia kai thn parousiash tou proiontos( an leitourgei sth Ellada kai den diafhmizoun apla mia leitourgia pou yparxei edw kai xronia se polles xwres tou kosmou, tote einai kati poly endiaferon). Pantws h NGI ypologizei me to PN kapoia stigmh mesa sto 2006 na doume kai TMC function... Aν η NGI υπολογιζει την TMC function οπως υπολογισε απο τον Σεμπτεμβρη την κυκλοφορια του PN να περιμενετε αυτη την λειτουργια κατα το 2007.Δυστυχως εχω απογοητευτει πληρως απο την NGI και η κατασταση εχει φτασει στα ορια του αστειου Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Kαλά μια πλακίτσα έκανα, πέσατε να με φάτε!:p Το έψαξα λίγο το θέμα και απ'ότι είδα έχει χαρτες της Navteq. Aτυχήσατε!:p Εδώ φαίνεται να έχει καλά συστηματάκια και σε καλές τιμές. Mερικά screenshots βρήκα εδώ. Πλάκα πλάκα συμπαθητικό φαίνεται!:D Αλλά μετά το destinator όλα καλά μας φαίνονται. Το tomtom όμως είναι το Νο1. btw το site της Ace-hellas ό,τι να'ναι!:lol: Ούτε τιμές, ούτε χαρακτηριστικά, ούτε σε τι σύσκευές θα παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Καθένας με τις προτεραιότητές του. Σε 'μένα μετράει πάρα πολύ ο προμηθευτής και η υποστήριξή του και σε αυτό η NGI με έχει κερδίσει (με έχει εντυπωσιάσει για να είμαι ακριβής) ενώ αντίθετα η ACE HELLAS δεν μπορώ να πω τι εντυπώσεις μου έχει αφήσει... (απαγορεύονται τέτοια λόγια από τους ΟΠΧ :lol: ). Κατά συνέπεια ακόμη και αν είναι εξίσου καλό (ή και λίγο καλύτερο) από το Destinator θα προτιμήσω να έχω πάρε-δώσε με την NGI... :) Γούστα είναι αυτά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts