dj-al-x Δημοσιεύτηκε January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2006 Πριν λιγο καιρό, αγόρασα μια κάρτα σύλληψης video ,την Kworld DVD Maker PCI, για να μετατρέψω κάτι βιντεοκασέτες που έχω σε DVD και να περάσω κάτι βίντεο που έχω τραβήξει με μία κάμερα με κασέτες mini-dv στον υπολογιστή και μετά να τις κάνω και αυτές DVD. Το πρόβλημα είναι το εξής: Κάνω την ταινία capture σε μορφή PAL DVD και έτσι δημιουργείτε στον σκληρό ένα αρχείο ταινίας με κατάληξη mpeg το οποίο έχει αρκετά καλή ποιότητα.Όταν όμως πάω να το κάνω DVD (με καταλήξεις .vob , .ifo κ.λ.π) χαλάει πολύ η ποιότητα. Είναι φυσιολογικό αυτό? Αλλιώς, ποιές είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις και ποιό το ιδανικό πρόγραμμα για την διαδικασία αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 des sto programa pou xrisimopiis tis rithmiseis kai valto stis megaliteres pou boreis. borei na mhn ginete kaliteri poiotita. mhn perimeneis oti tha exeis thn piotita enos dvd einai poli diskolo. enas allos aplos tropos einai na deis to megethos tou arxeiou pou dimiourgite. oso pio megalo toso kaliteri piotita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πριν λιγο καιρό, αγόρασα μια κάρτα σύλληψης video ,την Kworld DVD Maker PCI, για να μετατρέψω κάτι βιντεοκασέτες που έχω σε DVD και να περάσω κάτι βίντεο που έχω τραβήξει με μία κάμερα με κασέτες mini-dv στον υπολογιστή και μετά να τις κάνω και αυτές DVD. Το πρόβλημα είναι το εξής: Κάνω την ταινία capture σε μορφή PAL DVD και έτσι δημιουργείτε στον σκληρό ένα αρχείο ταινίας με κατάληξη mpeg το οποίο έχει αρκετά καλή ποιότητα.Όταν όμως πάω να το κάνω DVD (με καταλήξεις .vob , .ifo κ.λ.π) χαλάει πολύ η ποιότητα. Είναι φυσιολογικό αυτό? Αλλιώς, ποιές είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις και ποιό το ιδανικό πρόγραμμα για την διαδικασία αυτή? Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις είναι 720x576(mpg2) και bitrate κατά προτίμηση 6000-8000. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts