Jump to content

Πρόγραμμα για SIP-VoIP?

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς πρόγραμμα για VoIP με SIP στα windows mobile? Ενδιαφέρομαι για την έκδοση WM 5.0 αλλά αν υπάρχει στα 2003 θα μπορούσε ίσως να δουλεύει...

• 5 weeks later...

Και εγώ ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω πουθενά, μόνο το skype υπάρχει για voip :(

Μάλιστα ενδιαφέρομαι επειδή χρησιμοποιώ το voipbuster αλλά τίποτα:O

Πρέπει να έχει έκδοση για ppc το sjphone.Για ψάξτε το!
:respect::respect:

http://www.sjlabs.com/sjp.html

Όντως, το έχει για pda!! (όχι wm5 κλαψ:cry:)

Για δείτε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72405&page=25

Έχω το m600 με WΜ5 και μου δουλεύει μια χαρά με το voipbuster και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο επάνω link για το πως...

Επίσης υπάρχει και το X-Pro Softphone Pocket Pc αλλά, εκτός του ότι δε δουλεύει με το voipbuster (τα codec που έχει δεν αναγνωρίζονται), το μόνο μέρος που βρήκα έστω και trial ήταν το emule...

Για δείτε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72405&page=25

Έχω το m600 με WΜ5 και μου δουλεύει μια χαρά με το voipbuster και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο επάνω link για το πως...

Επίσης υπάρχει και το X-Pro Softphone Pocket Pc αλλά, εκτός του ότι δε δουλεύει με το voipbuster (τα codec που έχει δεν αναγνωρίζονται), το μόνο μέρος που βρήκα έστω και trial ήταν το emule...

Το λινκ πηγαίνει σε μια σελίδα, στν οποία δεν βρήκα κάτι!

Μπορείς να δώσεις το λινκ που να πηγαίνει ακριβώς στο ποστ που εννοείς?:)

Ευχαριστώ πολύ

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

εγώ έβαλα μια sdio wifi AMbicom σε ενα s100 ,μήπως και καταφέρω να δουλέψω voipbuster (μέσω Sjphone) αλλά τίποτα!

αφού πατήσω το νούμερο η κλήση ξεκινά μετά από 30 δευτερόλεπτα και ενώ ακούω δεν με ακούν ...

μήπως να ανοίξω κάποιο port στο router;

άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

εγώ έβαλα μια sdio wifi AMbicom σε ενα s100...

(άσχετο, αλλά θα με βοηθήσεις πολύ) συνεργάζονται σωστά το S100 με την Ambicom;

(άσχετο, αλλά θα με βοηθήσεις πολύ) συνεργάζονται σωστά το S100 με την Ambicom;

ναι αν και εχω 2 προβληματακια 1.στο skype ενώ ακουω δεν με ακουνε και 2.δεν βρίσκω άκρη με το sjphone+voipbuster

simotemplar δε χρειάζεται να ανοίξεις κανένα port για να λειτουργήσει το πρόγραμμα.

Πρέπει να έχεις αρκετά καλή σύνδεση και όλη αφιερωμένη στην κλήση, δηλαδή να μην κατεβάζεις ούτε ανεβάζεις τίποτα.

Εάν δεις μερικά post πιο πάνω έχει ένα link με λίγες οδηγίες για το sjphone στο Eten M600. Κοίταξέ το, αλλά επαναλαμβάνω θέλει αρκετό bandwidth για να λειτουργήσει. Έχω μια 384/128 και μόνο εάν τα έχω όλα κλειστά μπορώ να κάνω μια καλή κλήση...

Τέλος, δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν καλά αυτά τα προγράμματα με το s100. Ότι δοκιμές έχω κάνει είναι πάνω στο Eten...

simotemplar δε χρειάζεται να ανοίξεις κανένα port για να λειτουργήσει το πρόγραμμα.

Πρέπει να έχεις αρκετά καλή σύνδεση και όλη αφιερωμένη στην κλήση, δηλαδή να μην κατεβάζεις ούτε ανεβάζεις τίποτα.

Εάν δεις μερικά post πιο πάνω έχει ένα link με λίγες οδηγίες για το sjphone στο Eten M600. Κοίταξέ το, αλλά επαναλαμβάνω θέλει αρκετό bandwidth για να λειτουργήσει. Έχω μια 384/128 και μόνο εάν τα έχω όλα κλειστά μπορώ να κάνω μια καλή κλήση...

Τέλος, δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν καλά αυτά τα προγράμματα με το s100. Ότι δοκιμές έχω κάνει είναι πάνω στο Eten...

ευχαριστώ για την απάντηση..

καλή σύνδεση υπάρχει (4mb/512kb) το θέμα είναι όμως ότι ενώ ακούω δεν με ακούν ή με ακούν με μεγάλη καθυστέρηση οπότε και υποψιάζομαι κάποια ασυμβατότητα μεταξύ s100 - Ambicom :cry:

Δεν ξέρω να σου πω εάν έχει πρόβλημα ασυμβατότητας γιατί δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Βεβαιώσου ότι είσαι κοντά στο access point και δεν έχεις χαμηλό bandwidth επειδή δεν έχει καλό σήμα...

Δοκίμασε πάντως από το pc να κάνεις κλήση να δεις αν όλα είναι ok. Όποτε είχα πρόβλημα με voip στο Eten έκανα δοκιμές με το pc για να καταλάβω τι φταίει...

• 11 months later...
Τελικά υπάρχει κάποιο Softphone που να δουλεύει απροβλημάτιστα με WM5 για Voip κλίσεις μέσω i-call, voipbuster κλπ;

δες αυτό που έχει γράψει ο bororo για sjphone+voipdiscount

http://briefcase.pathfinder.gr/browse/bororo/47872/

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

• 2 weeks later...