dealer_xm Δημοσιεύτηκε January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2006 Χθες μπηκα σε ενα site αναζητωντας ενα serial αλλα μου εστειλε κατι αρχεια και μου ανοιξε το cmd για λιγο. Αφου βγηκα απο το internet ctrl+alt+del αλλα δεν μου ανοιξε την διαχειριση και μου εβγαλε ενα μηνυμα πως "η διαχειρηση εργασιων εχει απενεργοποιηθεί απο τον διαχειριστη" Μηπως μπορειτε να βοηθήσετε να την ενεργοποιήσω ξανά? Εχω Windows XP Home. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Άνοιξε τη registry (start - run - regedit) και πήγαινε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System βρες το DisableTaskMgr (πρέπει να είναι REG_DWORD) και από 1 άλλαξέ το σε 0. Αν και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς antivirus/antispyware για να καθαρίσεις το PC σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dealer_xm Δημ. January 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ετρεξα και antivirus και το ad-aware, αλλα και πάλι δεν εγινε τιποτα. Εκανα και τις αλλαγες στη registry αλλα παλι τιποτα. Δεν υπαρχει αλλη λυση? Μονο το format μου μενει???:( :( :( ??? Ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Το ιδιο εκανα και εγω αλλα τιποτα, το Ad-Aware και Spybot το βρισκουν και μου λενε οτι το διεγραψαν ομως το προβλημα ξαναεμφανιζεται... υπαρχει καποια αλλη λυση, πριν το φορματ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις και κάποιο άλλο παρόμοιο utility. Όπως το SpySweeper και το Spyware Doctor. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts