Poseidon Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Και εγω την ιδια απορια εχω φιλε μου! Και αυτο το εχω δει μονο στο συγκεκριμενο κινητο. Σε manual αλλων κινητων αναφερετε μονο μια τιμη. Τι να πει κανεις...;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Sygxaritiria gia to thema, giati wraia einai na milame gia ta teleutaia montela twn kinhton alla aisthanomai oti stin epilogh mias syskevis prepei na mas epirrezei se megalo pososto kai h aktinovolia pou ekpembei auth. Tha hthela na rothsw an h aktinovolia allazei analoga me to diktyo (p.x. an h Vodafone prokalei megalyterh aktinovolia apo oti h TIM h antistrofa). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (11 Ιούλ. 2004 , 20:41) Sygxaritiria gia to thema, giati wraia einai na milame gia ta teleutaia montela twn kinhton alla aisthanomai oti stin epilogh mias syskevis prepei na mas epirrezei se megalo pososto kai h aktinovolia pou ekpembei auth. Tha hthela na rothsw an h aktinovolia allazei analoga me to diktyo (p.x. an h Vodafone prokalei megalyterh aktinovolia apo oti h TIM h antistrofa). Αν χρησιμοποιεις κεραια 1800MHz τοτε το κινητο εκπεμπει λιγοτερη ακτινοβολια απο οτι με 900MHz. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αλλά τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία... ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (11 Ιούλ. 2004 , 21:03) Αλλά τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία... ε? Ναι, αλλα μιλας περισσοτερες ωρες με το 1800αρι. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Η τιμή ακτινοβολίας SAR έτσι κι αλλιώς δεν είναι καθόλου συγκεκριμένη. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και αυτούς που προαναφέρανε ποιο πίσω αλλά και από το σήμα. Άμα το έχεις χωμένο σε καμία τσέπη ή τσάντα, μειώνεται η εμβέλεια. Επομένως εκπέμπει περισσότερο για να πιάσει καλό σήμα και αυξάνεται το sar. Οι τιμές που δίνουν είναι ενδεικτικές και πιθανών να δείχνουν την ακτινοβολία σε κάποια συγκεκριμένη τιμή εμβέλειας. Όταν κάθομαι και παρακολουθώ τη στιγμιαία ακτινοβολία φαίνεται πόσο πολύ εξαρτάται από την θέση του κινητού και την εμβέλεια και παίζει πολύ η τιμή της ακτινοβολίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (11 Ιούλ. 2004 , 22:06) Ναι, αλλα μιλας περισσοτερες ωρες με το 1800αρι. Αφου τρωει πιο πολυ μπαταρια λες... :confused: Μαλλον δεν καταλαβα καλα... :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofo Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 τα sagem που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ξέρετε τι δείκτη ακτινοβολίας έχουν γιατι στη σελίδα που έχετε δεν υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fofo (14 Ιούλ. 2004 , 09:13) τα sagem που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ξέρετε τι δείκτη ακτινοβολίας έχουν γιατι στη σελίδα που έχετε δεν υπάρχουν... Αυτά υπάρχουν προς το παρόν.. Sagem myX-7 0.57 Sagem myX-6 0.65 Sagem myX-5 0.64 Sagem myX3-2 0.93 Sagem myX-3 0.64 Sagem myX-2 0.64 Sagem myX-1 0.64 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 δηλαδή για τα myv-75 ή myv-55 δεν γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 για το sony ericsson T230 + 630 γνωρίζει κανείς sar/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Bρε elteo επειδη δεν μπορω να διαβαζω τοσες σελιδες και μια η αναζητηση δεν μου επεστρεψε αποτελεσμα ρωταω...Το SonyEricsson P900 ποσο SAR εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Επετρεψε μου φιλτατε elteo να απαντησω εγω στη ερωτηση του φιλου μας gregorisvas, μιας και ηταν απο του κυριους λογους που ξεφορτωθηκα το συγκεκριμενο κινητο. Λοιπον η τιμη sar για το SonyEricsson P900 ειναι 0.91 :eek:! Καιει καλα δηλαδη :D :mad:! Υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε τη τιμη SAR για το αναμενομενο νοκια 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (26 Ιούλ. 2004 , 22:05) για το sony ericsson T230 + 630 γνωρίζει κανείς sar/? Για το Τ630 ειναι 0.80 , οσο για το Τ230 0.74 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Εγώ πάντως έχω ακόμα αυτή την απορία: Εν τέλει, για να προστατευτούμε όσο μπορούμε, ενδεικνυται το bluetooth handsfree? Η και αυτό θα προκαλεί έκεθεση σε ακτινοβολία, πολύ περισσότερο απο το κινητό, δεδομένου οτι είναι συνεχώς κολλημένο στο κεφάλι μας?? :confused: Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Poseidon (27 Ιούλ. 2004 , 03:13) Επετρεψε μου φιλτατε elteo να απαντησω εγω στη ερωτηση του φιλου μας gregorisvas, μιας και ηταν απο του κυριους λογους που ξεφορτωθηκα το συγκεκριμενο κινητο. Λοιπον η τιμη sar για το SonyEricsson P900 ειναι 0.91 :eek:! Καιει καλα δηλαδη :D :mad:! Υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε τη τιμη SAR για το αναμενομενο νοκια 6630? Ω Παναζια μου...Ωραιος..Μπαρμπεκιου το τηλεφωνακι..Και δεν του φαινεται! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Κατόπιν αυξημένου ενδιαφέροντος από εσάς για τις τιμές SAR των κινητών, η Ομάδα Διαχείρισης του MyPhone.gr συνέταξε μια λίστα με διάφορα μοντέλα. Την λίστα θα την βρείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?s=&forumid=33 και θα ανανεώνεται τακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Μπράβο παιδιά...χρειάζονταν! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Z1010 1,41 μπριζόλα ψήνεις Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 για το qtek 2020 γνωριζουμε κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 OFFTOPIC:Το πηρες βρε θηριο?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimp01 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Τα έχω πάρει λιγο κρανιο! και θα ήθελα, οπως και ολαι μας αλλωστε, απαντήσεις σε σημαντικά νομίζω θέματα :) 1. Ειναι καλο να αλλάζουμε αυτι οσο μιλαμε? 2. Είναι καλο να απομακρύνουμε το κινητο κατα μερικά cm οσο μιλαμε? 3. Ενα clamshel me sar 0,6 σε μια δεδομενη στιγμη με απόσταση κερίας απο κεφάλη 5 cm, και ενα handy bar με σαρ 0.6 σε μια δεδομενη στιγμη με αποσταση κεραίας απο το κεφάλι 1,5 cm, δίνουν την ίδια ακτινοβολία στο κεφάλι μας? αποροφάται η ίδια ποσότητα? 4. Πόσ μειώνεται η ακτινοβολία που αποροφάται απο το κεφάλακι μας αν η απόσταση τηε κεραίας είναι 1 ,2, 3, 4, 5 cm απο το κεφάλι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimp01 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Α και κατι ακομα 1 Ποια είναι η σχεση σαρ με τα δυκτια 900 η 1800 Mhz? Είναι σταθερη η σχέση ή αλλάζει ανάλογα με το κινητό Το δικομου SGH X450 το έχω δει 0,98... σε τι δίκτυο όμως?? Ολες οι τιμες που λεμε για τι δικτυο αναφερονται?? 2. Αναφέρεται συχνα οτι το κινητο πρέπει να το έχουμε τουλάχιστον 1,5 cm μακρυα απο το σωμα μας. Εγω το ειχα παντα στιν κολοτσεπη... (θέλει δηλαδη θηκη?) Δηλαδη η ακτινοβολία ακομα και αν δεν μιλάμε ειναι βλαβερη?? (3 Τρελο project για πατεντα για νεο hands free, ζητειται μηχανολόγος!! (λεσ να πιασει?)) 4. Το σαρ ειναι η υψηλότερη τιμη. Οκ αλλα τι γίνεται με τισ νορμαλ τιμεσ που πιανει το κινητό καθενοσ μας. Πχ. μπορεί το σαρ του χ κινιτου να ειναι 0,98 αλλα κατα την στανταρ χρηση να είναι 0,5 και το σαρ ενοσ αλλου κινητου να ειναι ,88 αλλα κατα την χρηση να ειναι 0,6?????????????????????????????????????????????????????????? 5. Ειδα σε ενα site οτι ακτινοβολία δεν εκπέμπεται μονο απο την κεραία κα πως η περισσότερη εκπεμπεται απο τον transmitter - πομπο, ο οποίος είναι στον κορμό τησ συσκευής, διπλα απο τ ο κεφάλι μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (19 Αύγ. 2004 , 00:00) OFFTOPIC:Το πηρες βρε θηριο?? :D το πηρα και νιωθω ενα αδειο θηριο. με ανυσηχει ομως μηπως ειναι και αυτο θηριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 συμφωνα με αυτο το site http://premium.mobil.se/tester/visa.asp?sid=2&id=587&cat=7&sid=2 εχει το qtek 2020 0,726 W/kg λετε να ειναι σωστη η τιμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts