ferrarispiros Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Γειά σας!!! Σήμερα για πρώτη φορά είδα και άκουσα ολοκληρωμένα πράγματα καθώς επίσης και ΕΡΤ ψηφιακή!!!((μέσα από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ)) Το λοιπόν... προς το παρών δεν αγοράζετε τίποτα. Γιατί... Η συσκευές που ήδη διατίθενται στο κοινό δεν έχουν σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή και αυτό είναι κάτι που θα το χρειαστείτε μεταγενέστερα! Ειδικότερα.Με αυτό το "δέκτη" θα έχετε τη δυνατότητα τέλειας λήψης ήχου και εικόνας αλλά... αργότερα και μάλιστα αυτό συζητάν αυτή τη στιγμή , θα μπορείτε να δείτε ότι θέλετε όποια στιγμή θέλετε κατ'επιλογήν στην δική σας τηλεόραση!!!! Δηλαδή.... θα καλείτε έναν αριθμό και μέσω του ΤΕΛΕΤΕΧΤ θα βρίσκετε το πρόγραμμα που θέλετε να δείτε ή παλαιότερη ταινία η αρχείο (εκπομπή , εγώνα , συναυλία, ταινία) θα καλείται μέσω τηλεφώνου και θα παίζεται στην δική σας και μόνο τηλεόραση!!!! Το σύστημα αυτό θα σας επιτρέπει πρόσβαση σε όλο το αρχείο της ΕΡΤ και του προγράμματος όλων των καναλιών. Γενικά σε ότι παίζετε και ΄΄οτι έχει παιχτεί!!! Συγκεκριμένα θα μπορείς να δείς τρία επεισόδια της σειράς που θέλεις μαζί!!!! Αν όλα αυτά σας φαίνεται μακρινό μέλλον , κάνετε λάθος μιας και ήδη έχουν αρχίσει τα όργανα και σε συσκέψεις ψάχνουν να βρούν την καλύτερη λύση και τέλος θα σας πώ πως όντως η εικόνα.... είναι τέλεια!!!! Παράθεση http://www.smartmania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Μη τρελένεσαι :) Ο δέκτης της ΕΡΤ δεν θα είναι καμιά διαστημική τεχνολογία, ένας απλός δέκτης dvb-t θα είναι με έξτρα δυνατότητες (αμφίδρομη επικοινωνία μέσω τηλεφωνική γραμμής κτλ). Τίποτα περισσότερο από ότι μπορείς ήδη να βρεις στην αγορά (όχι μόνο στην ελληνική). Ούτε αυτή η "τέλεια εικόνα" θα είναι προσόν του μαγικού δέκτη της ΕΡΤ. Ένας dvb-t δέκτης θα είναι. Αυτό του ότι θα διαλέγεις ό,τι θες και θα έρχεται μόνο στον δικό σου δέκτη είναι κάτι αδύνατον για πάμπολους τεχνικούς λόγους. Βάλε στην άκρη τον ενθουσιασμό και σκέψου το. Η ΕΡΤ (και οποιοδήποτε κανάλι) δεν μεταδίδει σε κάθε δέκτη ξεχωριστά, ένα σήμα απλώνει σε όλη την π.χ. Αττική και εσύ απλά το συλλαμβάνεις. Απλά με τα ψηφιακά κόλπα θα μπορεί να μεταδίδει 2-3-4 δε ξέρω πόσα παράλληλα προγράμματα από τα οποία θα μπορείς να επιλέγεις. Ή, για παράδειγμα, την ώρα που θα δείχνει διαφημίσεις μπορεί να στέλνει από πίσω άλλο ένα stream με περισσότερες λεπομέρεις για το προϊόν το οποίο θα είναι "αόρατο" εκτός αν πατήσεις π.χ. το κουμπάκι "more info" στο τηλεκοντρόλ οπότε και θα σου δείχνει έξτρα πράγματα για browsing. Δεν το ζήτησες εσύ να το στείλει, το έχει στείλει ήδη σε όλους. Ήδη το εκπεμπόμενο σήμα που έχει τώρα ανέρχεται στα 4Mbit/κανάλι και από ποιότητα δεν είναι καθόλου καλό (έχει πολύ πίξελ). Αυτό λογικά θα το φτιάξει, ας πούμε πηγαίνοντας το στα 10Mbit και ανεβάζοντας κι άλλο την ανάλυση. Σκέψου τώρα 10.000 άτομα (ελάχιστα βάζω) να ζητάνε να δουν ο καθένας κάτι ξεχωριστό: 10 x 10.000 = 100.000Mbit = θα πρέπει να στέλνει δηλαδή το κανάλι 100Gbit/s, ούτε όλος ο Astra και ο Hotbird μαζί δεν του φτάνουν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι??Αν το πάρω αυτό το μηχανάκι πως το συνδέω στην τηλεόρασή μου??Πρέπει να έχω τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας?? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Πρέπει να έχεις την τελευταία καινοτομία στη διασύνδεση συσκευών, το λεγόμενο "scart".:lol: Πλάκα κάνω. Μια είσοδο scart να έχεις (εκείνο το παραλληλόγραμμο με τα πολλά pins, που βάζαμε παλιά τα video) και είσαι ok.:happy: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 kai 1 kalodia kereas akoa gia na kanei loop sthn thleorasi pali to sima. toulaxiston etsi einai aytos pou exo ego apo aglia kai douleuei mia xara edo. akoma den xreiazete o akrivos apokodikopiitis giati oi ipiresies pou prosferei oi extra den iparxoun sta kanalia. kai sthn aglia sxedon tipota den xrisimeuan aytes oi ipiresies. gia figoura kai mono itan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Γειά σας!!! Σήμερα για πρώτη φορά είδα και άκουσα ολοκληρωμένα πράγματα καθώς επίσης και ΕΡΤ ψηφιακή!!!((μέσα από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ)) Το λοιπόν... προς το παρών δεν αγοράζετε τίποτα. Γιατί... Η συσκευές που ήδη διατίθενται στο κοινό δεν έχουν σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή και αυτό είναι κάτι που θα το χρειαστείτε μεταγενέστερα! Ειδικότερα.Με αυτό το "δέκτη" θα έχετε τη δυνατότητα τέλειας λήψης ήχου και εικόνας αλλά... αργότερα και μάλιστα αυτό συζητάν αυτή τη στιγμή , θα μπορείτε να δείτε ότι θέλετε όποια στιγμή θέλετε κατ'επιλογήν στην δική σας τηλεόραση!!!! Δηλαδή.... θα καλείτε έναν αριθμό και μέσω του ΤΕΛΕΤΕΧΤ θα βρίσκετε το πρόγραμμα που θέλετε να δείτε ή παλαιότερη ταινία η αρχείο (εκπομπή , εγώνα , συναυλία, ταινία) θα καλείται μέσω τηλεφώνου και θα παίζεται στην δική σας και μόνο τηλεόραση!!!! Το σύστημα αυτό θα σας επιτρέπει πρόσβαση σε όλο το αρχείο της ΕΡΤ και του προγράμματος όλων των καναλιών. Γενικά σε ότι παίζετε και ΄΄οτι έχει παιχτεί!!! Συγκεκριμένα θα μπορείς να δείς τρία επεισόδια της σειράς που θέλεις μαζί!!!! Αν όλα αυτά σας φαίνεται μακρινό μέλλον , κάνετε λάθος μιας και ήδη έχουν αρχίσει τα όργανα και σε συσκέψεις ψάχνουν να βρούν την καλύτερη λύση και τέλος θα σας πώ πως όντως η εικόνα.... είναι τέλεια!!!! Auta pou les edw mh ta ksanapeis!:p Toulaxiston oxi eksw e!!!! Filika Dr.Cicilianos;) *A to amfidromo den ginetai mesw thlefwnikhs grammhs!Auto einai aparxeomeno kolpo!Ma mesw tou apokodhkopoihth sou;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Τελικά να αγοράσουμε τώρα αποκωδικοποιητή η να περιμένουμε;:confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Τελικά να αγοράσουμε τώρα αποκωδικοποιητή η να περιμένουμε;:confused: Exw barethei na to lew!PAME PALI:opois einai trelamenos me thn nea texnologia kai thelei na thn dei akomh kai twra pou einai pragmatika se brefikh hlikia kai oxi opws tha einai sthn telikh ths morfh as parei ena mhxanaki sta 60 70 eurw OXI PERISSOTERA! Opoios thelei na exei auto pou tha kataferei na dwsei h Ert tote as perimenei. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Επίσης έχουν βγει στην αγορά και οι πρώτοι combo (satellite + terrestrial) δέκτες. ;) @alkhs123: δεν χρειάζεσαι καλώδιο κεραίας για σύνδεση του δέκτη με την tv. Ο δέκτης παίρνει το σήμα από την κεραία (είτε ψηφιακό, είτε αναλογικό), το διαβάζει και το στέλνει σαν σήμα εικόνας/ήχου στην τηλεόραση μέσω scart.:) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Ναι ε; Και τα αναλογικά κανάλια πώς θα τα βλέπει; :p :p Οι dvb-t δέκτες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής δεν έχουν αναλογικό tuner. Και οι περισσότεροι (κι εγώ μαζί) θέλουν να χρησιμοποιούν το tuner και το κλασικό μενού της τηλεόρασης. Γιατί να μπλεκόμαστε; Απλά γυρνάμε σε scart για τα ψηφιακά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Όπως βολεύεται ο καθένας. :p Πάντος μπορείς να βλέπεις και τα αναλογικά κανονικά και με κλειστό τον δέκτη (σε stand-by mode τέλος πάντον) νομίζω. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AEON Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδιά έχω την 45άρα LCD της Sharp, η οποία έρχεται με δικό της Media box που διαθέτει ενσωματωμένο DVB-T tuner. Παρόλο που έχω κάνει σωστά την συνδεσμολογία (την κεραία στο σχετικό Digital in και το αναλογικό μέσω γέφυρας από το Digital Antenna Out στο Analogue Antenna in) και παρόλο που μου πιάνει τα αναλογικά κανάλια τζάμι, στο σκανάρισμα για νέα κανάλια σε DTV mode δε μου βρίσκει κανένα από τα καινούργια της ΕΡΤ. Μένω Άνω Ιλίσια και σκεφτόμουν μήπως δεν έχει λήψη καλή ειδικά η συχνότητα UHF 48, αλλά σε κατάστημα της περιοχής μου παίζει νυχθημερόν στις τηλεοράσεις της βιτρίνας του τα ψηφιακά κανάλια. Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 arxika kane akoma ena scanarisma kai meta rikse mia matia sto thread poio panw;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanis Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 skeutome na agoraso mia karta dvb-t gia to pc mou!ala exo mia aporia!!ti kanalia tha pianw?mono ths ert?kanena kseno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Μιλαμε για επιγια ψηφιακη......απο θες να ποιασεις ξενα καναλια? Μονο τα 3 της ΕΡΤ και πολλα ειναι .... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanis Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Μιλαμε για επιγια ψηφιακη......απο θες να ποιασεις ξενα καναλια? Μονο τα 3 της ΕΡΤ και πολλα ειναι .... ox!katalaba!ego basika tha ebaza karta dvb-t gia na grafo to top gear!alla afou einai mono gia ert!xese mesa!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 ευλογο το ερωτημα σου........ Θα σε εξηπηρετοσε περισσοτερο ενα δοριφορικο πιατο;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Παιδια γνωριζεται αν μπορω κ γω να δω τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ κ δω στην Βεροια; Ή μονο Αθηνα-Θεσσαλονικη-Λαρισα;; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Παιδια γνωριζεται αν μπορω κ γω να δω τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ κ δω στην Βεροια; Ή μονο Αθηνα-Θεσσαλονικη-Λαρισα;; Στα expert πάντως έχει σήμα, είχα δει πριν 2 βδομάδες περίπου, στα multirama που ρώτησα, μου είπαν ότι το σήμα είναι αδύναμο..., άντε βγάλε άκρη...:confused: Υποθέτω ότι, εάν είσαι σε καλή θέση, με απρόσκοπτη θέα προς Χορτιάτη και καλή κεραία, μπορείς να πιάσεις. Κανάλι 56 νομίζω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Στα expert πάντως έχει σήμα, είχα δει πριν 2 βδομάδες περίπου, στα multirama που ρώτησα, μου είπαν ότι το σήμα είναι αδύναμο..., άντε βγάλε άκρη...:confused: Υποθέτω ότι, εάν είσαι σε καλή θέση, με απρόσκοπτη θέα προς Χορτιάτη και καλή κεραία, μπορείς να πιάσεις. Κανάλι 56 νομίζω. :) Απο βεροια εισαι; Εχω θεα προς σαλονικη. Ποιος ξερει. Ποσο κανει ο αποκωδικοποιητης; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Απο βεροια εισαι; Εχω θεα προς σαλονικη. Ποιος ξερει. Ποσο κανει ο αποκωδικοποιητης; Από 75 μέχρι 170€ απ' ότι έχω ακούσει. Τώρα τι διαφορές έχουν δεν ξέρω... :confused: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 σε μικρομάγαζα βρίσκεις και με 55 euro. για την ακρίβεια στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο στην πλατεία Καραισκάκη δυο τετράγωνα ποιο κάτω απο το Athens Emperial. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Απο βεροια εισαι; Εχω θεα προς σαλονικη. Ποιος ξερει. Ποσο κανει ο αποκωδικοποιητης; :) Τα expert έχουν έναν humax digi free, πιο πάνω δίνουν έναν amstrad, τα electronet έναν jaga.... τρέχα γύρευε, ακόμη κι ο Γιαννουλάκης έχει αποκωδικοποιητές, αν κι εγώ θα κοιτούσα και στα Antenna Stores, κοντά στα κτελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ξερει κανεις αν υπαρχει σημα Λαμια/Στυλιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Πηγα σημερα κ ρωτησα σε εναν μπαρμπα που χει μαγαζι με κεραιες κλπ, κ μου πε οτι εχει πολυ καλο σημα, και πιανει καλα. Μου δειξε τρεις αποκ/τες, ο ενας 55€, ο αλλος 90€ κ ο τριτος γυρω στα 100€. Απο τις λεπτομερειες μου μου πε για τον καθενα, οι διαφορες μεταξυ τους ειναι λαλακιες. Το ενα πιανει 4000 καναλια, το αλλο 5000 κλπ. Τι να τα κανεις; Ολα κ ολα 3 καναλια ειναι :p Οταν εχω money, θα σιγουρευτω οτι εχει καλο σημα, και θα παω να παρω εναν Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts