Yiannis24 Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Ξερει κανεις πως μπορώ να μάθω τι TV tuner έχει το laptop μου?Έχω βρει chipακι για να παίζει film*et και δεν ξέρω αν θα το υποστηρίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ξερει κανεις πως μπορώ να μάθω τι TV tuner έχει το laptop μου?Έχω βρει chipακι για να παίζει film*et και δεν ξέρω αν θα το υποστηρίζει! στο device manager θα λέει την μάρκα.Από fil**** πολλά λέγονται,λίγα γίνονται...δε ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρεις αλλά αν καταφέρεις πες μου και εμένα πως αλλά όχι δημόσια στο myphone γιατί απαγορεύεται... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ο πιο απλός τροπος είναι να δεις τα specifications που έχει το μηχάνημα. Αν δεν αναφέρεται στα έγγραφα που έχει μαζί του, ίσως βρείς αυτή την πληροφορία στο site του κατασκευαστή ή ψάχνοντας λίγο στο δίκτυο. Όσο για το filmnet, όντως απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts