Jump to content

Θέλετε να σταματήσει να παρέχεται η υπηρεσία απόκρυψης αριθμού;

Κοινοποίηση

Να σταματήσει να παρέχεται η υπηρεσία απόκρυψης αριθμού;  

141 members have voted

1. 1. Να σταματήσει να παρέχεται η υπηρεσία απόκρυψης αριθμού;

• Ναι, θέλω να σταματήσει
      55
    • Όχι, θέλω να συνεχιστεί
      67
    • Το ίδιο μου είναι, δεν με απασχολεί, ΔΞ/ΔΑ
      19

Recommended Posts

Θέλετε να σταματίσει να παρέχεται η υπαρεσία απόκρυψης αριθμού;

Εγώ ψηφίζω : ΝΑΙ

Υ.Γ.: υπάρχει τρόπος να μάθω τον αριθμό απο κάποιον που με πέρνει τηλέφωνο με απόκρυψη;

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλετε να σταματίσει να παρέχεται η υπαρεσία απόκρυψης αριθμού;

Εγώ ψηφίζω : ΝΑΙ

Υ.Γ.: υπάρχει τρόπος να μάθω τον αριθμό απο κάποιον που με πέρνει τηλέφωνο με απόκρυψη;

kai ego pisteyo oti ayto prepei na stamatisi... den pai allo...giati se pernoyn kapoioi apo apokriyi kai soy kanoyn xontres plakes...:mad:

les kai einai mora na pernoyn na kanoyn plaka:mad:

ego vrika ton tropo pantos...apla den to sikono otan einai apo apokriyi...;)

Ενδεχομενως να ψηφιζα και εγω ναι. Απο την αλλη, υπαρχει καποιος που δεν χρησιμοποιησε την αποκρυψη αριθμου καποια στιγμη; Πιστευω ολοι μας ενδωσαμε στον πειρασμο αυτο.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

εγώ πάλιι λέω οχι να μην συνεχίσει.Αν έκανες πλάκες θα έλεγες ναμ συνεχίσει,

Είσαι απτην άλλη πλευρα(δεν με έχουν κάνει πλάκα ούτε έχω κάνει)

Φανταζομαι οτι εαν εκανες μια δημοσκοπηση, θα βλεπαμε τα αποτελεσματα καλυτερα.

Εξαλλη γίνομαι με την αποκρυψη και ειδικότερα με τους αγενείς που το κλείνουν αφού διαπιστώσουν ότι η φωνή που ακούστηκε δεν είναι αυτή που περίμεναν. Αρα λάθος, άρα κλειστο της στα μούτρα.:mad:

Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να μη το σηκώνω, γιατί το σταθερό μας ενώ φαίνεται ο αριθμός του σε αλλα σταθερά, στα κινητά δεν φαίνεται. Οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσω.

Μηπως δε φαινεται στα κινητα επειδη χρησιμοποιειτε καποιον εναλλακτικο φορεα για κλησεις προς κινητα;

Μου θυμίσατε την εποχή που η απόκρυψη αριθμού γινόταν κατόπιν αιτήσεως στην Cosmote και ήταν μόνιμη (δεν μπορούσες δηλαδή να την αφαιρέσεις) μέχρι μετά από κάποιον καιρό που φυσικά άλλαξε.

Όχι, είμαι κατά της διακοπής αυτής της υπηρεσίας, καθώς τη βρίσκω χρήσιμη σε περιπτώσεις που παίρνεις κάποιον και δε θέλεις αυτός να δει τον αριθμό σου (υποτίθεται βέβαια ότι δεν τον ξέρει εκ των προτέρων, έτσι; ).

Επίσης, είμαι υπέρ της υπηρεσίας απόκρυψης και στα σταθερά τηλέφωνα, όπως επίσης και της υπηρεσίας μη εμφάνισης του αριθμού και των λοιπών στοιχείων στους τηλεφωνικούς καταλόγους. Όποιος θέλει να μάθει τον αριθμό μου μπορεί κάλλιστα να με ρωτήσει. Όσοι δεν ξέρουν πού να με βρουν για να με ρωτήσουν σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχουν τον αριθμό μου.

:shifty:

Άμεση κατάργηση από μένα.

Η υπηρεσία είναι χρήσιμη,αλλά μερικοί $!@#!%@ την χρησιμοποιούν μόνο για πλάκες και διάφορες άλλες ********.

Μηπως δε φαινεται στα κινητα επειδη χρησιμοποιειτε καποιον εναλλακτικο φορεα για κλησεις προς κινητα;

Ναι, γι' αυτό δε φαίνεται.

Φυσικά και είμαι κατά της κατάργησης της απόκρυψης. Καλά πλάκα κάνετε; Να είμαι δηλαδή υποχρεωμένος να "χαρίζω" το νούμερό μου στο κάθε άσχετο που για τον α,β λόγο πρέπει να πάρω τηλέφωνο; Είμαστε σοβαροί;

Δεν φταίω εγώ αν μερικά κακομαθημένα κάνουν κατάχρηση της υπηρεσίας.

Το σταθερό μου είναι απόρρητο, συνεπώς δεν εμφανίζεται ούτε σε κινητά ούτε σε σταθερά. Είναι απόρρητο επειδή υπάρχει λόγος να είναι. Επομένως, δεν βλέπω γιατί θα ήταν καλό για εμένα να καταργηθεί η εν λόγω υπηρεσία.

Εγώ ούτε κάνω πλάκες ούτε μου κάνουν. Συνεπώς, δε βρίσκω λόγο να μην υπάρχει απόκρυψη... εξάλλου δικαίωμα του καθενός είναι αν θέλει να μη προδίδει τον αριθμό του

Μου θυμίσατε την εποχή που η απόκρυψη αριθμού γινόταν κατόπιν αιτήσεως στην Cosmote και ήταν μόνιμη (δεν μπορούσες δηλαδή να την αφαιρέσεις) μέχρι μετά από κάποιον καιρό που φυσικά άλλαξε.

Όχι, είμαι κατά της διακοπής αυτής της υπηρεσίας, καθώς τη βρίσκω χρήσιμη σε περιπτώσεις που παίρνεις κάποιον και δε θέλεις αυτός να δει τον αριθμό σου (υποτίθεται βέβαια ότι δεν τον ξέρει εκ των προτέρων, έτσι; ).

Επίσης, είμαι υπέρ της υπηρεσίας απόκρυψης και στα σταθερά τηλέφωνα, όπως επίσης και της υπηρεσίας μη εμφάνισης του αριθμού και των λοιπών στοιχείων στους τηλεφωνικούς καταλόγους. Όποιος θέλει να μάθει τον αριθμό μου μπορεί κάλλιστα να με ρωτήσει. Όσοι δεν ξέρουν πού να με βρουν για να με ρωτήσουν σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχουν τον αριθμό μου.

Ακριβώς :)

Επειδή μερικοί χρησιμοποιούν λάθος μια υπηρεσία, δε σημαίνει πως πρέπει να την καταργήσουμε κιόλας

Κι εμένα με ενοχλούν όσοι παίρνουν με απόκρυψη και στο 99% των περιπτώσεων δεν απαντάω (αφήστε δηλαδή που τις περισσότερες ώρες έχω ενεργή την εφαρμογή στο κινητό, που γειώνει αυτόματα τις κλήσεις με απόκρυψη, οπότε δεν με νοιάζει να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία από τα δίκτυα). Μοναδική εξαίρεση αν είναι προφανές ποιος με παίρνει (π.χ. κάποιος μου έχει πει "σε παίρνω σε 5 λεπτά" και ξέρω ότι το τηλέφωνό του είναι απόρρητο). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το να με παίρνει κάποιος τηλέφωνο με απόκρυψη, για μένα ισοδυναμεί με το να μου χτυπάει την πόρτα του σπιτιού μου κάποιος με καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα, για να μην ξέρω ποιος είναι. Δεν νομίζω ότι θα του άνοιγε κανένας.

Πάντως η υπηρεσία απόκρυψης (κωδικός #31#) είναι στα πρότυπα της τεχνολογίας GSM, ισχύει σε όλο τον κόσμο και η κατάργησή της δεν ξέρω αν είναι τεχνικά εφικτή. Αν πάντως γινόταν στην Ελλάδα, θα πρωτοτυπούσαμε δυσάρεστα για άλλη μια φορά και μάλλον θα ξεσηκώνονταν αντιδράσεις.

this signature is under heavy construction

Ρε παιδιά, επειδή κάποιος παίρνει τηλ. με απόκρυψη, δεν σημαίνει ότι είναι φαρσέρ ή κάτι άλλο.

Εγώ έχω απόκρυψη στο σταθερό. Ποτέ δεν έχω κάνει φάρσα. Ξέρω πάρα πολλούς που επίσης έχουν απόκρυψη και δεν υπήρξαν φαρσέρς.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά.

Ερώτηση :

Αν δεν υπήρχε απόκρυψη και κάποιος αγενής , σας έπαιρνε κατά λάθος τηλέφωνο και αντί να σας ζητήσει συγγνώμη για το λάθος , το έκλεινε απότομα, τι θα κάνατε;

Θα τον καλούσατε;

Αν ναι, για ποιό λόγο;

Τι θα του λέγατε;

Στο κάτω-κάτω σκεφτείτε ότι κάποιος μπορεί να σας πάρει από καρτοτηλέφωνο ή από κάπου αλλού και να είναι ανάγκη. Εάν χάσετε αυτό το τηλεφώνημα επειδή έχει απόκρυψη τι θα πείτε μετά;

Εγώ αν υπήρχε τρόπος να απορρίψω τις κλήσεις με απόκρυψη (άμεσα όμως, να μην χτυπάει καν) και να πήγαιναν όλες στον τηλεφωνητή (έτσι αν κάποιος πάνω στην ανάγκη δεν μπορούσε να πάρει χωρίς απόκρυψη, τουλάχιστον θα άφηνε μήνυμα) θα το έκανα αμέσως!

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδιά η υπηρεσία δε πρόκειται να καταργηθεί και σε λίγα χρόνια όλοι πλέον θα έχουν απόκρυψη. Στα κινητά η κατάσταση είναι υποφερτή μιας και ελάχιστοι έχουν μόνιμη απόκρυψη και την επιλέγουν χειροκίνητα όταν υπάρχει λόγος αλλά στα σταθερά που είναι μόνιμη είναι χάλια η κατάσταση και σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει σταθερό που να μην έχει απόκρυψη και να είναι απόρρητο, βλέπω και στο 134 όταν περνάμε νέες συνδέσεις όσοι ακούνε ότι προσφέρεται ατελώς το απόρρητο κατά 90% το βάζουν.

Απλά κάποτε είχε ακουστεί ότι υπήρχε και η υπηρεσία της επιλεκτικής αποδοχής κλήσεων, δηλαδή ότι κάποιος θα μπορούσε να ζητήσει να μην δέχεται κλήσεις με απόκρυψη και να βγαίνει μήνυμα σε όποιον τον καλεί ότι ο συνδρομητής δε δέχεται κλήσεις με απόκρυψη και αν επιθυμείται να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο συνδρομητή θα πρέπει να ξανακαλέσετε πατώντας πχ. # πριν τον αριθμό για να εμφανιστεί το νούμερο σας. Μάλιστα είχε συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στο forum, υπάρχει όντως έξω τέτοια υπηρεσία;; Αν ναι πρέπει να έρθει και στην Ελλάδα και έτσι σιγά σιγά θα εκλείψει το σπαστικό φαινόμενο της απόκρυψης και θα ησυχάσουμε όλοι... γιατί το 90% για μένα δε χρειάζεται την απόκρυψη και την έχει έτσι για να τη σπάει στους υπολοίπους.

Στο κάτω-κάτω σκεφτείτε ότι κάποιος μπορεί να σας πάρει από καρτοτηλέφωνο ή από κάπου αλλού και να είναι ανάγκη. Εάν χάσετε αυτό το τηλεφώνημα επειδή έχει απόκρυψη τι θα πείτε μετά;

Φίλε ΤΝ97 ξέρεις κι εγώ πόσες φορές έχω χάσει κλήσεις ανάγκης ακόμα και από δουλειά γιατί κάποιος είχε απόκρυψη;; Ξέρεις πόσες φορές είδα κλήσεις στο κινητό και ψαχνόμουν από που ήρθαν και την επομένη μου είπε κάποιος σε έπαιρνα γιατί δε το σήκωνες έγινε κάτι σημαντικό και εγώ έλειπα γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν να τον καλέσω επειδή δεν είδα την κλήση ή δε πρόλαβα να το σηκώσω;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Φίλε ΤΝ97 ξέρεις κι εγώ πόσες φορές έχω χάσει κλήσεις ανάγκης ακόμα και από δουλειά γιατί κάποιος είχε απόκρυψη;; Ξέρεις πόσες φορές είδα κλήσεις στο κινητό και ψαχνόμουν από που ήρθαν και την επομένη μου είπε κάποιος σε έπαιρνα γιατί δε το σήκωνες έγινε κάτι σημαντικό και εγώ έλειπα γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν να τον καλέσω επειδή δεν είδα την κλήση ή δε πρόλαβα να το σηκώσω;

Άλλο όμως να χάνεις μια κλήση επειδή έτυχε και άλλο να μην απαντάς επίτηδες. Σωστά; :)

Εγώ αν υπήρχε τρόπος να απορρίψω τις κλήσεις με απόκρυψη (άμεσα όμως, να μην χτυπάει καν) και να πήγαιναν όλες στον τηλεφωνητή (έτσι αν κάποιος πάνω στην ανάγκη δεν μπορούσε να πάρει χωρίς απόκρυψη, τουλάχιστον θα άφηνε μήνυμα) θα το έκανα αμέσως!

φυσικά και υπάρχει τρόπος στο qtek 8020 που έχω το προγραμματάκι smartfilter στέλνει αν θες όλες τις κλήσεις με απόκυψη στο τηλεφωνητή