Jump to content

Προβληματισμός

demi82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας μήπως μπορείτε να με ξεμπλεξετε. Ψάχνω με τον άντρα μου για κινητό. Εχω μπλεχτεί ανάμεσα στο Motorola edge 60 pro και  το real me 16 people plus. Γενικά δεν ειμαστε τρελλοί χρήστες με παιχνίδια και τετοια... Θέλουμε καλή κάμερα και να μην κολλάει. Έχουμε περιπου 5 χρόνια το Xiaomi redminote 10 pro αλλά η μπαταρια ειναι πλεον τραγική και κολλάει. 

Η βοήθεια σας θα ήταν πολυτιμη. 

Ευχαριστώ  πολυ! 

καλημερα.και τα δυο πολυ δυνατα.το ενα υπερτερει σε καποια χαρακτηρηστικα και το αλλο σε καποια αλλα.νομιζω οτι ειναι δυσκολη επιλογη.ποιο σας αρεσει περισσοτερο;ειναι καποιο απο τα δυο πολυ ποιο φθηνο;

Tcl 20 5g

55 minutes ago, spy14 said:

καλημερα.και τα δυο πολυ δυνατα.το ενα υπερτερει σε καποια χαρακτηρηστικα και το αλλο σε καποια αλλα.νομιζω οτι ειναι δυσκολη επιλογη.ποιο σας αρεσει περισσοτερο;ειναι καποιο απο τα δυο πολυ ποιο φθηνο;

Πολυ έχουμε μπλεχτεί. Η διαφορά στα χρήματα είναι γυρω στα 20-25 ευρω... Δεν είναι κάτι! Εχω δει απο κοντα προηγουμενο Motorola και το στυλ της οθόνης αυτής μας αρέσει... Το real me δεν το έχω δει αλλά έχω διαβάσει ότι έχει και αυτό curved οθόνη.  Στις κάμερες και τα δυο λένε ότι είναι πολυ καλα. Πράγματι δυσκολη επιλογή. 

Επειδη εχω και τα δυο εγω το motorola και η γυναικα μου το realme ειναι και τα δυο εξισου καλα και καθαρα ειναι θεμα γουστου ,εμενα μου αρεσει ιπο πολυ το motorola στην γυναικα μου το realme γιατι εχει μεγαλυτερη οθονη ,εχω την εντυπωση οτι το realme ζεστενετε καπως περισσοτερο σε σχεση με το motorola  αλλα οχι τιποτα τραγικα πραγματα,εγω χρηστης xiaomi αρκετα χρονια με διαφορες συσκευες θα σου ελεγα οτι δεν προκειται ποτε να ξαναγυρισω σε αυτα βλεποντας την τεραστια διαφορα που εχουν τα motorola 

Edited by np91