gpapak Δημοσιεύτηκε December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2005 exw ena periergo provlima...kathe mera gyrw stis 3 to prwi kleinei i grammi gia peripou 5 lepta!!!mpainw stis rythmiseis kai mou leei dsl line disconnected!meta apo peripou 5-10 lepta ksanasyndeete...kserei kapoios ti mporei na ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δες τον εξορκισμό της Emily Rose και θα καταλάβεις:lol::w00t::D:O Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Δες τον εξορκισμό της Emily Rose και θα καταλάβεις:lol::w00t::D:O Νώμιζα πως είναι Θρίλερ, όχι ταινία τεχνολογίας... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 exw ena periergo provlima...kathe mera gyrw stis 3 to prwi kleinei i grammi gia peripou 5 lepta!!!mpainw stis rythmiseis kai mou leei dsl line disconnected!meta apo peripou 5-10 lepta ksanasyndeete...kserei kapoios ti mporei na ftaiei? Πεσμας ποιο Dsl router εχεις, υποψιαζομαι καποια ρυθμιση να εχεις κανει που προκαλει το disconect, ισως καποιος χρονοπρογραμματισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Αν δεν κανω λαθος εαν εχεις dynamic ip ειναι λογικο να αποσυνδεεται καθως καθε μερα ανανεωνεται η ip σου..Οποτε μεχρι να παρει new ip αποσυνδεεται..Και προφανως ο provider σου αλλαζει αυτη την ωρα τις ip :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Οχι δεν εχει να κανει με την αλλαγη της IP. Μπορει να μεινει με την ιδια IP και για 10 μερες, και μπορει να αλλαξει οποιαδηποτε ωρα, δεν ειναι σταθερο αυτο απο κανεναν Provider.. Οταν αλλαζει η IP δεν γινετε disconect,απλως για καποια δευτερολεπτα δεν εχεις ιντερνετ.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Φιλε μου παρε τον provider σου να ρωτισεις γιατι σου κοβεται η γραμμη. Το ειχα παθει και εγω αλλα εχει περασει καιρος και μου ειπανε οτι οφειλετε στο pc μου. Ετσι του εκανα εναν ελενχο για ιους , spy aware k.a και το προβλιμα λιθηκε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 εγώ πάλι έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχς static ip και δεν μπορώ να είμαι συνδεδεμένος για 10 μέρες.Όχι απτην πλευρά της απόδοσης του υπολογιστή αλλά για έναν παράξενο λόγο η γραμμή απλά διακόπτεται.Πρέπει να είμαι τυχερός για να μην κοπεί η γραμμή. Μήπως υπάρχει κανα πρόγραμμα που επανασυνδέει την σύνδεση? Sorry for a bit off-topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. December 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 i grammi einai me tou pote kai i syndesi me tin prosfora tou ram(nomizw hol itan...).to modem einai ena telindus tis kakias wras to opoio ektos tvn allvn mou kanei thoryvo sti grammi kain skeftomai na to allaksw!!den nomizw na einai apo spyware klp,klp giati molis ekana format...eixa diavasei gia ena programma keepalive!to kserei kapoios?lete na voithisei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satanakos Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Έχεις συναγερμό σπίτι;;; Έχει μπει φίλτρο στο συναγερμό αν έχεις και αυτός επικοινωνεί μέσα από την τηλεφωνική γραμμή;;; Γιατί εγώ σπίτι είχα πρόβλημα επειδή έστελνε τηλεφωνικό σήμα στο κέντρο της εταιρίας για έλεγχο ότι λειτουργεί Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. December 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 exw,alla pws mporw na valw filtro sto synagermo?ta kalwdia syundeontai sto kouti xwris visma!na parw ena filtraki, na to kopsw kai na enoso ta kalwdia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Δες τον εξορκισμό της Emily Rose και θα καταλάβεις:lol::w00t::D:O τώρα είδα τον τίτλο του post και μπήκα για να γράψω αυτό ακριβώς... χαχαχαχαχαχαα.... :lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 exw,alla pws mporw na valw filtro sto synagermo?ta kalwdia syundeontai sto kouti xwris visma!na parw ena filtraki, na to kopsw kai na enoso ta kalwdia?? Nα επικοινωνήσεις με την εταιρία security μέσω της οποίας πήρες το συναγερμό και να τους ενημερώσεις για το πρόβλημα, και να ρθει να σου το περάσει το φίλτρο αυτός που σου πέρασε το μηχανάκι του συναγερμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satanakos Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Όντως κάνε αυτό που λέει ο Bayern7, εγώ όπως είπες το έκανα (έκοψα το φυσάκι από το φιλτρο και το ένωσα στα σημεία που μου είπαν από την εταιρία). Πάντως δεν παρατήρησα κάποια πτώση της γραμμής γιατί την είχα 3 μέρες όταν το έκανα την αλλαγή στο συναγερμό. Αυτό που δεν δούλευε ήταν στην ουσία η επικοινωνία του συναγερμού με την εταιρία security και μου άναβε ένα λαμπάκι πάνω στο πανελ. Αν ο συναγερμός σου χρησιμοποιεί την τηλεφωνική γραμμή για να στέλνει σήματα στην εταιρία 1-2 φορές την ημέρα τότε ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτό το πρόβλημά σου:) Ειδάλως keep walking!:rolleyes: Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. December 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 sas euxaristw poly!tha dokimasw na to kanw monos kai elpizw na min katastrepsw kana synagermo...!!kales giortes se olous!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 kai egw pou exw synagermo mou tin kovei 11 to prwi akrivws. stelnei profanws sima sto kentro kai kati kovei tin grammi Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts