Jump to content

Κλείνει... η γραμμή κάθε ημέρα στις 03.00 π.μ.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

exw ena periergo provlima...kathe mera gyrw stis 3 to prwi kleinei i grammi gia peripou 5 lepta!!!mpainw stis rythmiseis kai mou leei dsl line disconnected!meta apo peripou 5-10 lepta ksanasyndeete...kserei kapoios ti mporei na ftaiei?

Δες τον εξορκισμό της Emily Rose και θα καταλάβεις:lol::w00t::D:O
Νώμιζα πως είναι Θρίλερ, όχι ταινία τεχνολογίας...

:p

exw ena periergo provlima...kathe mera gyrw stis 3 to prwi kleinei i grammi gia peripou 5 lepta!!!mpainw stis rythmiseis kai mou leei dsl line disconnected!meta apo peripou 5-10 lepta ksanasyndeete...kserei kapoios ti mporei na ftaiei?

Πεσμας ποιο Dsl router εχεις, υποψιαζομαι καποια ρυθμιση να εχεις κανει που προκαλει το disconect, ισως καποιος χρονοπρογραμματισμος

Αν δεν κανω λαθος εαν εχεις dynamic ip ειναι λογικο να αποσυνδεεται καθως καθε μερα ανανεωνεται η ip σου..Οποτε μεχρι να παρει new ip αποσυνδεεται..Και προφανως ο provider σου αλλαζει αυτη την ωρα τις ip :p

Οχι δεν εχει να κανει με την αλλαγη της IP. Μπορει να μεινει με την ιδια IP και για 10 μερες, και μπορει να αλλαξει οποιαδηποτε ωρα, δεν ειναι σταθερο αυτο απο κανεναν Provider.. Οταν αλλαζει η IP δεν γινετε disconect,απλως για καποια δευτερολεπτα δεν εχεις ιντερνετ..

:rolleyes:

Φιλε μου παρε τον provider σου να ρωτισεις γιατι σου κοβεται η γραμμη. Το ειχα παθει και εγω αλλα εχει περασει καιρος και μου ειπανε οτι οφειλετε στο pc μου. Ετσι του εκανα εναν ελενχο για ιους , spy aware k.a και το προβλιμα λιθηκε
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εγώ πάλι έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα.

Έχς static ip και δεν μπορώ να είμαι συνδεδεμένος για 10 μέρες.Όχι απτην πλευρά της απόδοσης του υπολογιστή αλλά για έναν παράξενο λόγο η γραμμή απλά διακόπτεται.Πρέπει να είμαι τυχερός για να μην κοπεί η γραμμή.

Μήπως υπάρχει κανα πρόγραμμα που επανασυνδέει την σύνδεση?

Sorry for a bit off-topic

i grammi einai me tou pote kai i syndesi me tin prosfora tou ram(nomizw hol itan...).to modem einai ena telindus tis kakias wras to opoio ektos tvn allvn mou kanei thoryvo sti grammi kain skeftomai na to allaksw!!den nomizw na einai apo spyware klp,klp giati molis ekana format...eixa diavasei gia ena programma keepalive!to kserei kapoios?lete na voithisei??

Έχεις συναγερμό σπίτι;;; Έχει μπει φίλτρο στο συναγερμό αν έχεις και αυτός επικοινωνεί μέσα από την τηλεφωνική γραμμή;;; Γιατί εγώ σπίτι είχα πρόβλημα επειδή έστελνε τηλεφωνικό σήμα στο κέντρο της εταιρίας για έλεγχο ότι λειτουργεί
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Δες τον εξορκισμό της Emily Rose και θα καταλάβεις:lol::w00t::D:O

τώρα είδα τον τίτλο του post και μπήκα για να γράψω αυτό ακριβώς...

χαχαχαχαχαχαα.... :lol:

:X

exw,alla pws mporw na valw filtro sto synagermo?ta kalwdia syundeontai sto kouti xwris visma!na parw ena filtraki, na to kopsw kai na enoso ta kalwdia??

Nα επικοινωνήσεις με την εταιρία security μέσω της οποίας πήρες το συναγερμό και να τους ενημερώσεις για το πρόβλημα, και να ρθει να σου το περάσει το φίλτρο αυτός που σου πέρασε το μηχανάκι του συναγερμού.

Όντως κάνε αυτό που λέει ο Bayern7, εγώ όπως είπες το έκανα (έκοψα το φυσάκι από το φιλτρο και το ένωσα στα σημεία που μου είπαν από την εταιρία).

Πάντως δεν παρατήρησα κάποια πτώση της γραμμής γιατί την είχα 3 μέρες όταν το έκανα την αλλαγή στο συναγερμό. Αυτό που δεν δούλευε ήταν στην ουσία η επικοινωνία του συναγερμού με την εταιρία security και μου άναβε ένα λαμπάκι πάνω στο πανελ. Αν ο συναγερμός σου χρησιμοποιεί την τηλεφωνική γραμμή για να στέλνει σήματα στην εταιρία 1-2 φορές την ημέρα τότε ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτό το πρόβλημά σου:)

Ειδάλως keep walking!:rolleyes:

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...