EliMiNaToR Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 me to resco registry nomizo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 johner με αυτά που έχεις βάλει σε τι ποσά είσαι σε ελεύθερη μνήμη? 27mb program και 8.6mb storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 re paidia evala to resco registry kai otan kanw soft reset xanete.giati?ti prepei na kanw? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Λόγω των καταλήψεων αφιέρωσα λίγο χρόνο και έφτιαξά λίγο την δικιά μου επειδή η τελευταία δεν μου άρεσε πολύ :( http://img289.imageshack.us/img289/1836/todayscreenxg9.th.jpg Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Na και η πρόσφατη δική μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 MtG για το spb plus βάλε κανα skin VGA της προκοπής. Χάνει πολύ έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Που μπορούμε να βρούμε κανένα τέτοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Που μπορούμε να βρούμε κανένα τέτοιο θέμα? Δεν είναι θέμα, αλλά wisbar skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Εστω παρόμοιο σε χρώματα για SPB Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 που μπορούμε να βρούμε skins για το ilauncer? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 που μπορούμε να βρούμε skins για το ilauncer? Δεν αλλάζει skins το ilauncher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 nai kai i kanouria mou me to qtek9000 ta 2 eikonidia gia tn mnimi einai apo tn filo iason1907 http://img381.imageshack.us/img381/1161/mybesttodayya9.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 nai kai i kanouria mou me to qtek9000 ta 2 eikonidia gia tn mnimi einai apo tn filo iason1907 vista pocket ε;άντε να δούμε πότε θα βγει σε low resolution :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 vista pocket ε;άντε να δούμε πότε θα βγει σε low resolution :cry: Windows Vista Portable Edition[QVGA] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Windows Vista Portable Edition[QVGA]μπα δεν είναι αυτό,αυτό το έχω :p για δες καλύτερα :happy: αυτό είναι το vista pocket:http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=9548&highlight=vista+pocket :) Τέλειο!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 μπα δεν είναι αυτό,αυτό το έχω :p για δες καλύτερα :happy: αυτό είναι το vista pocket... Δίκιο έχεις, έχουν βγεί και τόσες παραλλαγές!:p Τον corleno τον θυμάμαι από εποχή #aivanet στο irc, βλέπω εξελίχθηκε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 vista pocket einai valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Δίκιο έχεις, έχουν βγεί και τόσες παραλλαγές!:p Τον corleno τον θυμάμαι από εποχή #aivanet στο irc, βλέπω εξελίχθηκε!:Dναι είναι φοβερός έχει κάνει απίστευτα skins :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 paidia ekana ena reset kai tora to wisbar desktop dn mou anoigei mipos mporeite na voithisete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 paidia ekana ena reset kai tora to wisbar desktop dn mou anoigei mipos mporeite na voithisete?θα πας στις ρυθμίσεις του wisbar advance στα πρόσθετα και θα τικάρεις το desktop :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 valeria se euxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 αυτό είναι το vista pocket:http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=9548&highlight=vista+pocket :) Τέλειο!:cry: Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι εχω ενα Μ600 εδω και μια βδομαδα και δεν εχω ξανασχοληθει.Μονο καποιοα θεματα με καταληξη .tsk εχω βαλει αλλα δεν γινεται οπως αυτο στο link.Χρειαζεται καποιο προγραμμα για να γινει ετσι ή κατι αλλο? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι εχω ενα Μ600 εδω και μια βδομαδα και δεν εχω ξανασχοληθει.Μονο καποιοα θεματα με καταληξη .tsk εχω βαλει αλλα δεν γινεται οπως αυτο στο link.Χρειαζεται καποιο προγραμμα για να γινει ετσι ή κατι αλλο? Χρειάζεσαι το Wisbar Advance 2. Αυτό που βλέπεις είναι skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Χρειάζεσαι το Wisbar Advance 2. Αυτό που βλέπεις είναι skin. Το εκανα setup το προγραμμα αλλα δεν μπορω να κανω import το θεμα.Δεν μου το βλεπει καθολου ρε γμτ...Πρεπει να κανω κατι αλλο?:confused: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Το εκανα setup το προγραμμα αλλα δεν μπορω να κανω import το θεμα.Δεν μου το βλεπει καθολου ρε γμτ...Πρεπει να κανω κατι αλλο?:confused:Πρέπει να περάσεις στον φάκελο skins του wisbar advance ολόκληρο τον φάκελο του skin που έχεις κατεβάσει.Εννοείται ότι πρώτα θα τον έχεις ξεzipαρει.Επειδή υπάρχει περίπτωση να κατεβάζεις κάποια αρχεία που περιέχουν skins για πολλά προγράμματα,θα πρέπει να έχεις υπ'όψιν ότι οι φάκελοι που σ'ενδιαφέρουν είναι μόνο αυτοί που έχουν στην ονομασία τους το "WA2",για να μην μπερδεύεσαι στο λέω :)Αφού όλη διαδικασία ολοκληρωθεί επιτυχώς,μόλις πας στις ρυθμίσεις του wisbar,στα θέματα,θα βλέπεις κατευθείαν το θέμα που σ'ενδιαφέρει,κάνεις apply και έτοιμος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts