zaharakis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Να κάνω και εγώ μια ερώτησούλα (ίσος χαζή) :O Μπορώ να περάσω σε SmartPhone wm5 με οθόνη Landscape το παρακάτω Theme ή κάποιο παρόμοιο :worry: ??? http://i7.tinypic.com/48vsww6.png Ευχαριστώ εκ των προτέρων :). φιλε μου δεν ειναι θεμα ,αυτο που εχεις στην φωτο αλλα το spb mobile shell. αν θελεις κατι τετοιο κοιτα στα αναλογα threads των wm smartphones και για απλα θεματα για smartphones ριξε μια ματια :rolleyes: καπου εκει :D http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=smartphone+wm5+themes Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 http://www.faststone.org/FSCaptureDetail.htm αυτο χρησιμοποιω χρονια τωρα και ειναι και δωρεαν:)http://www.thesmilies.com/smilies/happy0158.gifχιλια ευχαριστω!http://www.thesmilies.com/smilies/happy0180.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 ετσι απλα :rolleyes: λιτο απεριτο και λειτουργικοτατο:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Nα σας ρωτήσω κάτι: Με τόσα today plugins που έχετε φορτωμένα, δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ελεύθερη RAM; Και τελικά πόση ελεύθερη πρέπει να έχουμε για λειτουργία χωρίς πρόβλημα σε WM5; Zaharakis, με ποιό πρόγραμμα έβαλες τα εικονίδια στην κάτω μπάρα; Γνωρίζω πχ το iLauncher, αλλά έχει και ένα σωρό άλλες λειτουργίες που δεν χρειάζομαι. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Nα σας ρωτήσω κάτι: Με τόσα today plugins που έχετε φορτωμένα, δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ελεύθερη RAM; Και τελικά πόση ελεύθερη πρέπει να έχουμε για λειτουργία χωρίς πρόβλημα σε WM5; τα today plugins ειναι ο θανατος της ram:lol::lol: για αυτο και δεν εχω κανενα;) απο προσωπικη εμπειρια ,κοντα στα 22 mb ελευθερης ram σου δινουν καποια σταθεροτητα. μιλαω παντα για το θεμα τηλεφωνου. γιατι σαν PDA μπορει και δουλευει καλα και μεχρι 17-18mb free Zaharakis, με ποιό πρόγραμμα έβαλες τα εικονίδια στην κάτω μπάρα; Γνωρίζω πχ το iLauncher, αλλά έχει και ένα σωρό άλλες λειτουργίες που δεν χρειάζομαι. με το ilauncher ;) δλδ.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 και μερικες ακομα :) ευκολα παραμετροποιησιμο και πολυ οικονομικο στο ροκανισμα της ram;) καλα τα φαντεζι today pluggins και τα πανεμορφα προγραμματα (πχ wisbar advance κλπ) αλλα αυτα ειναι μονο για τηλεφωνα με περισσια ram,δλδ απο 128 mb και πανω:O και οχι για τα περισσοτερα 64αρια WM...... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Eδώ και η δική μου μετά από hard reset, ακόμη την ψάχνω. http://img329.imageshack.us/img329/5476/pccapture25to0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Να και η δικιά μου χωρίς Spb Shell: :P http://img77.imageshack.us/img77/9754/piscreenshot101042jb7.th.png Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 και μερικες ακομα :) ευκολα παραμετροποιησιμο και πολυ οικονομικο στο ροκανισμα της ram;) καλα τα φαντεζι today pluggins και τα πανεμορφα προγραμματα (πχ wisbar advance κλπ) αλλα αυτα ειναι μονο για τηλεφωνα με περισσια ram,δλδ απο 128 mb και πανω:O και οχι για τα περισσοτερα 64αρια WM...... φιλε zaharakis πολυ καλη η ....φωτογραφια!! :rolleyes: Μηπως ξερουμε και την κοπελα να βρουμε περισσοτερες? :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 φιλε zaharakis πολυ καλη η ....φωτογραφια!! :rolleyes: Μηπως ξερουμε και την κοπελα να βρουμε περισσοτερες? :cool: :lol::lol::lol::lol: κοιτα εκει http://www.photo.net/gallery/photocritique/filter ειναι μια τεραστια πηγη φωτογραφιων που επισκεφτομαι παρα πολυ συχνα τα τελευταια χρονια.εχει φωτος απο παρα πολλα θεματα και φυσικα απο επαγγελματιες φωτογραφους:!: τα περισσοτερα wallpapers που κοσμουν τα pc μου και τα κατα καιρους κινητα μου ειναι κατα κορον απο κει.. just the best :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Βάλε RSS Feeds να βλέπεις news.. Έχει πολλες εφαρμογές! Έχεις σε κάποιο αρχείο το πρόγραμμα των αγωνιστικών να το περάσουμε κι εμείς? :D ναι ειναι μια λυση τα RSS feeds...εχεις κανα καλο να προτεινεις ?? Για το πρόγραμμα αγωνιστικων ειχα ανοιξει θεμα εδω Βεβαια ειναι λιγο παλιο μιας και εχουν αλλαξει oι ημερομηνιες απο τοτε αλλα αν θες στειλει μου pm για ποια ομαδα ενδιαφερεσε να σου στειλω updated που εχω. Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Eδώ και η δική μου μετά από hard reset, ακόμη την ψάχνω. http://img329.imageshack.us/img329/5476/pccapture25to0.jpg johner ή δεν έχεις το spb weather 1.7 ή απλά δεν έχεις κάνει update... ώραια today πάντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 :lol::lol::lol::lol: κοιτα εκει http://www.photo.net/gallery/photocritique/filter ειναι μια τεραστια πηγη φωτογραφιων που επισκεφτομαι παρα πολυ συχνα τα τελευταια χρονια.εχει φωτος απο παρα πολλα θεματα και φυσικα απο επαγγελματιες φωτογραφους:!: τα περισσοτερα wallpapers που κοσμουν τα pc μου και τα κατα καιρους κινητα μου ειναι κατα κορον απο κει.. just the best :) μου αρεσει η φωτογραφια και η σελιδα που προτεινεις ειναι οντως πολυ καλη!;) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 johner ή δεν έχεις το spb weather 1.7 ή απλά δεν έχεις κάνει update... ώραια today πάντως :D Έχω βάλει το weatherpanel στο tab του καιρού και το μόνο πρόβλημα είναι οτι στο now δε μου κάνει update τον καιρό.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Γίνεται στο spb mobile shell να φτιάξω ενα tab στο οποίο να υπάρχουν συντομεύσεις προγραμάτων που θα επιλέξω εγω; Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να το βρω... :confused: Οι συντομεύσεις που υπάρχουν στο tab της μπαταρίας δεν αλλάζουν με αυτές που θέλω εγω :this: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Γίνεται στο spb mobile shell να φτιάξω ενα tab στο οποίο να υπάρχουν συντομεύσεις προγραμάτων που θα επιλέξω εγω; Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να το βρω... :confused: Οι συντομεύσεις που υπάρχουν στο tab της μπαταρίας δεν αλλάζουν με αυτές που θέλω εγω :this: Διαβασε το ποστ μου παραπανω και θα δεις πως το φτιαχνεις αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Μόλις πέρασα το spb mobile shell, για να αλλάξω θέμα παίρνει κανα 5λεπτο, γιατί το κάνει αυτό? Πρίν το spb mobile shell είχα για τον καιρό το spd weather, γίνεται να μου δείχνει τις πόλεις που είχα απο το meteo και εάν ναι με ποιον τρόπο??:blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Πού μπορώ να βρω icons για το Spb Pocket Plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Μόλις πέρασα το spb mobile shell, για να αλλάξω θέμα παίρνει κανα 5λεπτο, γιατί το κάνει αυτό? Πρίν το spb mobile shell είχα για τον καιρό το spd weather, γίνεται να μου δείχνει τις πόλεις που είχα απο το meteo και εάν ναι με ποιον τρόπο??:blink: :blink: Kάτι στραβό έχεις κάνει στο μηχανάκι σου και σέρνεται. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Μόλις πέρασα το spb mobile shell, για να αλλάξω θέμα παίρνει κανα 5λεπτο, γιατί το κάνει αυτό? Πρίν το spb mobile shell είχα για τον καιρό το spd weather, γίνεται να μου δείχνει τις πόλεις που είχα απο το meteo και εάν ναι με ποιον τρόπο??:blink: :blink: Για την ακρίβεια θέλει soft reset για να δεχθεί το θέμα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Διαβασε το ποστ μου παραπανω και θα δεις πως το φτιαχνεις αυτο Που είναι δεν το βλέπω ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Για την ακρίβεια θέλει soft reset για να δεχθεί το θέμα????? Το πρώτο βήμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Άρα δεν είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να αλλάξει θέμα :D Τι ωραία τι καλά...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Και κάτι άλλο (σας τρέλανα στις ερωτήσεις σορρυ) όταν πατάμε spd menu υπάρχει στο soft key ένα Now, γίνεται αυτό να μπεί ώς κεντρικό θέμα???? (:baby: είπαμε πρώτη φορα ppc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Και κάτι άλλο (σας τρέλανα στις ερωτήσεις σορρυ) όταν πατάμε spd menu υπάρχει στο soft key ένα Now, γίνεται αυτό να μπεί ώς κεντρικό θέμα???? (:baby: είπαμε πρώτη φορα ppc) Οχι, θα το βλέπεις κάθε φορά όταν επανέρχεται από αναμονή αν τσεκάρεις το Show the Now Screen when device wakes up, στις ρυθμίσεις του. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts