Jump to content

Υγεία μπαταρίας

V.K
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, αγόρασα τέλη Ιανουαρίου το κινητό μου, iPhone 17 pro και με 100 χρήσεις η υγεία μπαταριας έπεσε σήμερα στο 99%,είναι φυσιολογικό? Σε φίλη μου με αγορά από Νοέμβριο και 180 χρήσεις είναι ακόμη στο 100%.

26 minutes ago, V.K said:

Καλησπέρα σας, αγόρασα τέλη Ιανουαρίου το κινητό μου, iPhone 17 pro και με 100 χρήσεις η υγεία μπαταριας έπεσε σήμερα στο 99%,είναι φυσιολογικό? Σε φίλη μου με αγορά από Νοέμβριο και 180 χρήσεις είναι ακόμη στο 100%.

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλά μήπως έκανες Γρηγόρη φόρτιση κ το επηρεάζει? Ίσως λέω κ βλακείες βέβαια.Ισως κάποιο άλλο μέλος να γνωρίζει καλύτερα κ σου απαντήσει πιο σίγουρα

41 minutes ago, V.K said:

Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο να φτάνει 85%.

16 minutes ago, josuts said:

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλά μήπως έκανες Γρηγόρη φόρτιση κ το επηρεάζει? Ίσως λέω κ βλακείες βέβαια.Ισως κάποιο άλλο μέλος να γνωρίζει καλύτερα κ σου απαντήσει πιο σίγουρα

Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο φόρτισης μέχρι 85%.

1 hour ago, V.K said:

Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο να φτάνει 85%.

Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο φόρτισης μέχρι 85%.

με τι φορτιστή και τι καλώδιο?

Nokia 8800 Scirocco

28 minutes ago, Tasos19s said:

με τι φορτιστή και τι καλώδιο?

Το καλώδιο που είχε μέσα η συσκευή ή καινούργια και αντάπτορα του προηγούμενου αιφον μου.

9 minutes ago, V.K said:

Το καλώδιο που είχε μέσα η συσκευή ή καινούργια και αντάπτορα του προηγούμενου αιφον μου.

Αρα φορτίζεις με ταχύ φορτιστή 

Nokia 8800 Scirocco

2 ώρες πριν, Tasos19s said:

Αρα φορτίζεις με ταχύ φορτιστή 

Nαι αλλά και η φίλη μου αντίστοιχα με τον ίδιο φορτίζει και μάλιστα εκείνη το βάζει και στο αμάξι που δεν είναι αυθεντικός ο φορτιστής 

7 ώρες πριν, V.K said:

Nαι αλλά και η φίλη μου αντίστοιχα με τον ίδιο φορτίζει και μάλιστα εκείνη το βάζει και στο αμάξι που δεν είναι αυθεντικός ο φορτιστής 

Έχει να κάνει με την μπαταρία σαν μεμονωμένο ανταλλακτικό 

Επισης το ποσοστό κάποιες φορές είναι πλασματικό μπορεί να κολλήσει για αρκετό καιρό  πχ στο 99% και μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού να δεις 93% 

Οσο και να δίνεις σημασία δεν σώζεις την κατάσταση αν η μπαταρία σου πάντως είναι να αντέξει λιγότερο από της φίλης γιατί ίσως έτσι έτυχε να είναι η χημεία της κάθε μπαταρίας ανάλογα με την παρτίδα των υλικών με τα οποία κατασκευάστηκε 

Εμένα από πέρυσι είναι 87% στην συσκευή μου αλλά ξέρω κάποια στιγμή θα πάει απότομα προς τα κάτω 

Nokia 8800 Scirocco

17 ώρες πριν, V.K said:

Φίλε μου, μην αγχώνεσαι και μην το κοιτάς καθόλου! Το ίδιο έκανα κι εγώ και κατέληξα με ψυχολογικά και ocd... Περισσότερο κακό κάνεις σε εσένα γιατί καιγεσαι άδικα... Η συμπεριφορά του ποσοστού είναι εντελώς διαφορετική στους πιο πολλούς και δεν θα βγάλεις άκρη. Κοίτα να χαρείς τη συσκευή σου! Εγώ φορτιζω μέχρι το 100% και εδώ και 2 μήνες η υγεία έχει κολλήσει στο 86%

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα μπαταρίας 

IMG_1467.png

IMG_1469.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

On 14/5/2026 at 2:26 ΜΜ, Nos1453 said:

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα μπαταρίας 

IMG_1467.png

IMG_1469.png

Την φορτίζεις μέχρι 100% ή έχεις βάλει όριο μέχρι 85%; 

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα  Samsung Galaxy S26 Ultra

Πάντα στο 100% η φόρτιση του!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

• 1 month later...

Η ένδειξη είναι στο περίπου, δίνει μια εκτίμηση για το πότε θα πρέπει να την αλλάξεις. Αργά ή γρήγορα, θα πάει στο 80%, καθώς ο σκοπός της είναι η διαφάνεια ως προς τον χρήστη, και οι μπαταρίες δεν είναι αιώνιες. Αν το κοιτάς συνέχεια, μπορεί να αποκτήσεις χρόνιο άγχος, όποτε, να χαρείς τη συσκευή σου, και όταν έρθει η στιγμή για αλλαγή μπαταρίας, κλείνεις ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο σέρβις. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]