V.K Δημοσιεύτηκε 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 13 Μαΐου Καλησπέρα σας, αγόρασα τέλη Ιανουαρίου το κινητό μου, iPhone 17 pro και με 100 χρήσεις η υγεία μπαταριας έπεσε σήμερα στο 99%,είναι φυσιολογικό? Σε φίλη μου με αγορά από Νοέμβριο και 180 χρήσεις είναι ακόμη στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 26 minutes ago, V.K said: Καλησπέρα σας, αγόρασα τέλη Ιανουαρίου το κινητό μου, iPhone 17 pro και με 100 χρήσεις η υγεία μπαταριας έπεσε σήμερα στο 99%,είναι φυσιολογικό? Σε φίλη μου με αγορά από Νοέμβριο και 180 χρήσεις είναι ακόμη στο 100%. Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλά μήπως έκανες Γρηγόρη φόρτιση κ το επηρεάζει? Ίσως λέω κ βλακείες βέβαια.Ισως κάποιο άλλο μέλος να γνωρίζει καλύτερα κ σου απαντήσει πιο σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V.K Δημ. 13 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 41 minutes ago, V.K said: Καλησπέρα σας, αγόρασα τέλη Ιανουαρίου το κινητό μου, iPhone 17 pro και με 100 χρήσεις η υγεία μπαταριας έπεσε σήμερα στο 99%,είναι φυσιολογικό? Σε φίλη μου με αγορά από Νοέμβριο και 180 χρήσεις είναι ακόμη στο 100%. Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο να φτάνει 85%. 16 minutes ago, josuts said: Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλά μήπως έκανες Γρηγόρη φόρτιση κ το επηρεάζει? Ίσως λέω κ βλακείες βέβαια.Ισως κάποιο άλλο μέλος να γνωρίζει καλύτερα κ σου απαντήσει πιο σίγουρα Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο φόρτισης μέχρι 85%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 hour ago, V.K said: Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο να φτάνει 85%. Όχι και μάλιστα έχω βάλει όριο φόρτισης μέχρι 85%. με τι φορτιστή και τι καλώδιο? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V.K Δημ. 13 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 28 minutes ago, Tasos19s said: με τι φορτιστή και τι καλώδιο? Το καλώδιο που είχε μέσα η συσκευή ή καινούργια και αντάπτορα του προηγούμενου αιφον μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 9 minutes ago, V.K said: Το καλώδιο που είχε μέσα η συσκευή ή καινούργια και αντάπτορα του προηγούμενου αιφον μου. Αρα φορτίζεις με ταχύ φορτιστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V.K Δημ. 13 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Αρα φορτίζεις με ταχύ φορτιστή Nαι αλλά και η φίλη μου αντίστοιχα με τον ίδιο φορτίζει και μάλιστα εκείνη το βάζει και στο αμάξι που δεν είναι αυθεντικός ο φορτιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 7 ώρες πριν, V.K said: Nαι αλλά και η φίλη μου αντίστοιχα με τον ίδιο φορτίζει και μάλιστα εκείνη το βάζει και στο αμάξι που δεν είναι αυθεντικός ο φορτιστής Έχει να κάνει με την μπαταρία σαν μεμονωμένο ανταλλακτικό Επισης το ποσοστό κάποιες φορές είναι πλασματικό μπορεί να κολλήσει για αρκετό καιρό πχ στο 99% και μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού να δεις 93% Οσο και να δίνεις σημασία δεν σώζεις την κατάσταση αν η μπαταρία σου πάντως είναι να αντέξει λιγότερο από της φίλης γιατί ίσως έτσι έτυχε να είναι η χημεία της κάθε μπαταρίας ανάλογα με την παρτίδα των υλικών με τα οποία κατασκευάστηκε Εμένα από πέρυσι είναι 87% στην συσκευή μου αλλά ξέρω κάποια στιγμή θα πάει απότομα προς τα κάτω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 17 ώρες πριν, V.K said: Καλησπέρα σας, αγόρασα τέλη Ιανουαρίου το κινητό μου, iPhone 17 pro και με 100 χρήσεις η υγεία μπαταριας έπεσε σήμερα στο 99%,είναι φυσιολογικό? Σε φίλη μου με αγορά από Νοέμβριο και 180 χρήσεις είναι ακόμη στο 100%. Φίλε μου, μην αγχώνεσαι και μην το κοιτάς καθόλου! Το ίδιο έκανα κι εγώ και κατέληξα με ψυχολογικά και ocd... Περισσότερο κακό κάνεις σε εσένα γιατί καιγεσαι άδικα... Η συμπεριφορά του ποσοστού είναι εντελώς διαφορετική στους πιο πολλούς και δεν θα βγάλεις άκρη. Κοίτα να χαρείς τη συσκευή σου! Εγώ φορτιζω μέχρι το 100% και εδώ και 2 μήνες η υγεία έχει κολλήσει στο 86% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα μπαταρίας 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου On 14/5/2026 at 2:26 ΜΜ, Nos1453 said: Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα μπαταρίας Την φορτίζεις μέχρι 100% ή έχεις βάλει όριο μέχρι 85%; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Πάντα στο 100% η φόρτιση του!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Η ένδειξη είναι στο περίπου, δίνει μια εκτίμηση για το πότε θα πρέπει να την αλλάξεις. Αργά ή γρήγορα, θα πάει στο 80%, καθώς ο σκοπός της είναι η διαφάνεια ως προς τον χρήστη, και οι μπαταρίες δεν είναι αιώνιες. Αν το κοιτάς συνέχεια, μπορεί να αποκτήσεις χρόνιο άγχος, όποτε, να χαρείς τη συσκευή σου, και όταν έρθει η στιγμή για αλλαγή μπαταρίας, κλείνεις ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο σέρβις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts