kostas_pav Δημοσιεύτηκε December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2005 Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με των Internet Explorer!!!:cry: Τον ανοίγω και κολλάει εντελώς... Αν δεν κολλήσει και γράψω μία διεύθυνση και πατήσω Enter για να πάει κολλάει ακόμα πιο πολύ και ανήγει ένα δεύτερο explorer που υπάρχει μόνο κάτω στη μπάρα... Πρέπει οποσδήποτε να το φτιάξω γιατί εκεί βασίζετε όλο το browsing μου...:O Όλες οι συμβουλές του τύπου "Βάλε firefox/opera", "Χρησιμοποίησε firefox/opera" και "firefox/opera rulezzz" απλά θα αγνοηθούν!:) Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Τώρα γίνετε άλλο τρελό... Πληκτρολογώ ένα url πατάω enter και μου ανοίγει τον Firefox!!!!!!!!!!!!!!!:blink: Το απεγκατέστησα και μου λέει πως το πρόγραμμα δεν βρέθηκε... Έσβησα ΟΛΕΣ τις καταχωρήσεις με τη λέξη Firefox από τη registry και τώρα λέει πως δεν έχει ορίστεί πρόγραμμα για να ανοιχτεί το περιεχόμενο και να πάω στις επιλογές φακέλων να δημιουργήσω αντιστοίχηση.... PLEASE, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!! Γίνετε χαμός!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Γιατι δεν του κανεις κανενα format να στρωσει Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Γιατι δεν του κανεις κανενα format να στρωσει Δεν είναι αυτή η μοναδική λύση πάντοτε! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Όλα τα προβλήματα διορθώθηκαν με ένα απλό reinstall των Windows!:D Οπότε...:lock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts