Jump to content

Μεταβαση-Αναβαθμιση απο s24 Ultra σε Z Fold?

therock
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το S24 Ultra και θελω να αναβαθμισω σε νεα συσκευη. Το να παρω ενα νεοτερο S seires πχ 26 Ultra, δε μου λεει κατι, μονο για να χω λιγο πιο ανανεωμενο hardware και privacy screen. Οποτε με βλεπω η νεα συσκευη να ειναι στανταρ ενα Fold Μοντελο.

-Z Fold 7? Μου αρεσει παρα πολυ και το κοιταω απο οταν πρωτοβγηκε. Αρνητικα? Ετσι οπως ξεδιπλωνει τετρταγωνιζει η οθονη οποτε δε κερδιζεις ιδιαιτερα σε media να βλεπεις youtube ταινεις, αλλα σιγουρα θα με βοηθησει στην ανγνωση βιβλιων και εγγραφων και σε productivity καθως εχεις 2 οθονες. Μια ακομα σκεψη ειναι οτι οπου να ναι λογικα, μες στο καλοκαιρι θα βγει το νεο μοντελο και δε ξερω ακομα τι αλλαγες θα εχει. Σε form factor, μπαταρια, αν θα ξαναφερει το S-pen, αν θα βελτιωθει ακομα καλυτερα το crease και αν αξιζει ναπαρω τωρα το 7οταν σε λιγο θα βγει το 8 στα ιδια λογικα λεφτα.

-Trifold? Τετοια συσκευη ονειρευομουν πριν χρονια αλλα ειναι πανακριιβο, ειναι νωρις ακομα θελω να ωριμασει σαν αγορα, και δεν ερχεται καν ελλαδα (και ευρωπη νομιζω) προς το παρον

TLDR

Να κανω κινηση σε Zfold 7? Να περιμενω λιγο ακομα να δω καποια επισημη ανακοινωση για 8 και να επιλεξω τοτε μολις εχω τα νεα δεομενα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

2 ώρες πριν, therock said:

Εχω το S24 Ultra και θελω να αναβαθμισω σε νεα συσκευη. Το να παρω ενα νεοτερο S seires πχ 26 Ultra, δε μου λεει κατι, μονο για να χω λιγο πιο ανανεωμενο hardware και privacy screen. Οποτε με βλεπω η νεα συσκευη να ειναι στανταρ ενα Fold Μοντελο.

-Z Fold 7? Μου αρεσει παρα πολυ και το κοιταω απο οταν πρωτοβγηκε. Αρνητικα? Ετσι οπως ξεδιπλωνει τετρταγωνιζει η οθονη οποτε δε κερδιζεις ιδιαιτερα σε media να βλεπεις youtube ταινεις, αλλα σιγουρα θα με βοηθησει στην ανγνωση βιβλιων και εγγραφων και σε productivity καθως εχεις 2 οθονες. Μια ακομα σκεψη ειναι οτι οπου να ναι λογικα, μες στο καλοκαιρι θα βγει το νεο μοντελο και δε ξερω ακομα τι αλλαγες θα εχει. Σε form factor, μπαταρια, αν θα ξαναφερει το S-pen, αν θα βελτιωθει ακομα καλυτερα το crease και αν αξιζει ναπαρω τωρα το 7οταν σε λιγο θα βγει το 8 στα ιδια λογικα λεφτα.

-Trifold? Τετοια συσκευη ονειρευομουν πριν χρονια αλλα ειναι πανακριιβο, ειναι νωρις ακομα θελω να ωριμασει σαν αγορα, και δεν ερχεται καν ελλαδα (και ευρωπη νομιζω) προς το παρον

TLDR

Να κανω κινηση σε Zfold 7? Να περιμενω λιγο ακομα να δω καποια επισημη ανακοινωση για 8 και να επιλεξω τοτε μολις εχω τα νεα δεομενα?

Εδώ παθών.  Ζfold 7 το κράτησα 5 μήνες 

Εντυπώσεις μπαταρία 2 με 3 φορτίσεις τη μέρα αργή φόρτιση και γρατζουνιές απο τον αέρα.  

Ναι ουαου κινητό αλλά μέχρι εκεί.  Α και χωρισ πενάκι..  

S26 ultra βραχοσ respect σε όλα ταχεία φόρτιση privacy display την έκραζα αλλά τώρα την χρησιμοποιώ συνέχεια και σε όποια εφαρμογη θελω εγώ.  Οθοναρα και γενικά στην τιμή που είναι τώρα για μένα το χτυπάς οπωσ είσαι.. 

P30 pro

Καλησπερα φιλε μου, σε ευχαριστω για την εμπειρια σου. Μπαταρια ναι δυστυχως ειναι προβλημα, οπως και το πενακι ισως αν και εγω πλεον δε το χρησιμοποιω σχεδον καθολου οποτε αυτο αν και καλο θα ηταν να το χε δε με καιει πια. Απο και και περα οπως ειπα για μενα αναβαθμιση ειναι η αναδιπλουμενη οθονη πλεον οποτε θα επιμεινω σε αυτο και μενει απλα να δω τι θα κανω. Αν θα προχωρησω σε αγορα ως το καλοκαιρι η να περιμενω λιγο ακομα να δω τις εξελίξεις 

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/