parapara Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Το δικό μου και ένα άλλο DVD recorder δεν μπορεί να διαβάσει ορισμένα γραμμένα DVD+R κάποια άλλα όμως τυχαίνει και τα διαβάζει. Ένας τρίτος DVD recorder μάρκας Pioneer σε ένα Acer laptop έχει σοβαρότερο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά DVD-R που δεν μπορεί να διαβάσει. Επίσης μπορεί να γράψει μόνο σε DVD-R αλλά τα περισσότερα από αυτά πάλι δεν μπορεί να τα διαβάσει. Υπάρχει κανένα κόλπο για να διορθωθεί αυτό; Δεν ξέρω αν ξαναρωτήθηκε αλλά είναι μικρές λέξεις και δεν μπαίνουν στην αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αυτο που λες τυχαινει αναλογα με τον τροπο την ταχυτητα και την συσκευη με την οποια εχουν καει τα DVDs οποτε τροπος να το κανεις bypass αυτο δεν γινεται. Ωστοσο μπορεις να ψαξεις για νεο Firmware του DVD σου εδω http://forum.rpc1.org/portal.php και ισως με το νεο Firmware λυθει το προβλημα σου. ΙΣΩΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Επίσης πρέπει να γράφεις τα dvd σε χαμηλή ταχήτητα 4-6 και πάντα να κάνεις "ολοκληρώση" κατά την εγραφή. Εγώ γράφω μόνο σε -r για να διαβάζονται στο x-box off-topic και πάντα στο nero κάνω επιβεβέωση των δεδομένων. (δεν έχουν άμεση σχέση αλλά τα αναφέρω γενικά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts