Jump to content

Μοdding (cases κλπ.)

SlRator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To καινουριο pc που εφτιαξα, ειπα μετα απο χρονια να γυρισω σε intel:

CPU: Intel core2 Ε6300@3200ΜHz 460x7 με την stock ψυκτρα.

Μοbo: Asus P5B deluxe Wifi edition.

Μνημες: 2x512ΜB corsair xms2 pc-6400.

Case: Coolermaster ammo 533.

PSU: OCZ 520W Modsteam.

Καρτες γραφικων: ATI 9200 pci(σκετο!)+voodoo2! (μεχρι να παρω αλλη!)

Οθονη LG 19" Widescreen.

HD1: WD Raptor 36.6GB

HD2: Seagate 400GB.

DVD-ROM: NEC 16x48x

DVD-ROM/RAM/RW 18x18x8DL + Lebelflash NEC AD 7173.

A και να μην ξεχασω: καμια σχεση με οτι ξερατε απο intel οι core2, ο E6300 αντεχει 100%(!) O/C με καλη αεροψυξη καλο mobo και μνημες. Με μολις 2400GHz αποδιδει περιπου οσο ο fx-62 που σημερα κοστιζει 700ε+, σκεφτητε τι γινετε στα 3600GHz. Αυτα.

• Απαντήσεις 427
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες!

Θέλω να αγοράσω σταθερο Η/Υ μετά από ενάμιση χρόνο άθλιου gaming στο laptop. Θέλω ένα αξιοπρεπές εργαλείο. Τί μου προτείνετε σε σύνθεση, προκειμένου αργότερα να τρέχει και τα windows vista με όλες του τις δυνατότητες;Τί πρέπει να προσέχω;

Δες λιγάκι το PM σου :)

Αυτό το ΡΜ θα ενδιέφερε και εμένα:) .

Τι μου προτείνετε ώστε να τρέχω άνετα απαιτητικά παιχνίδια και για μεγάλη χρήση ΜΡ3 και να μπορώ να τρέξω τα vista?:)

Καλημερα guys! Μετα απο 5 χρονια ειπα και εγω επιτελους να αλλαξω υπολογιστη. Ο προηγουμενος ηταν ενας Pentium III 866 να φανταστειτε αλλα δεν ειχα παραπονο, ποτε δεν επαθε το παραμικρο. Με XP και 256mb RAM δουλευε μια χαρα. Αυτος λοιπον ειναι ο καινουριος:

Case:Thermaltake Soprano Black Window

Psu: Heroichi Windmill Pro 420 Watt

Mobo: MSI K9N NEO-F

Cpu: AMD Athlon 64 3800+ Am2

Ram: 512mb DDR II 667Mhz Kingston

Gpu: Prolink Ge Force 7300 Gs 128mb

HD: Samsung 250Gb SATA II

DVD-RW: LG

Οθονη: LG 19 inch

Ηχεια: Logitech X530

Πως σας φαινεται? Το ξερω οτι δεν ειναι φοβερο αλλα εμενα με καλυπτει και με το παραπανω. Gamer δεν ειμαι αλλωστε οποτε για ταινιες, μουσικουλα, σχολη και ιντερνετ που το θελω ειναι τελειο. Το μονο λαθος μου νομιζω, ειναι πως εβαλα λιγη Ram οποτε θα παρω αλλη μια 512 να εκμεταλευτω και το dual channel.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Καλημερα guys! Μετα απο 5 χρονια ειπα και εγω επιτελους να αλλαξω υπολογιστη. Ο προηγουμενος ηταν ενας Pentium III 866 να φανταστειτε αλλα δεν ειχα παραπονο, ποτε δεν επαθε το παραμικρο. Με XP και 256mb RAM δουλευε μια χαρα. Αυτος λοιπον ειναι ο καινουριος:

Case:Thermaltake Soprano Black Window

Psu: Heroichi Windmill Pro 420 Watt

Mobo: MSI K9N NEO-F

Cpu: AMD Athlon 64 3800+ Am2

Ram: 512mb DDR II 667Mhz Kingston

Gpu: Prolink Ge Force 7300 Gs 128mb

HD: Samsung 250Gb SATA II

DVD-RW: LG

Οθονη: LG 19 inch

Ηχεια: Logitech X530

Πως σας φαινεται? Το ξερω οτι δεν ειναι φοβερο αλλα εμενα με καλυπτει και με το παραπανω. Gamer δεν ειμαι αλλωστε οποτε για ταινιες, μουσικουλα, σχολη και ιντερνετ που το θελω ειναι τελειο. Το μονο λαθος μου νομιζω, ειναι πως εβαλα λιγη Ram οποτε θα παρω αλλη μια 512 να εκμεταλευτω και το dual channel.

Μια χαρα ειναι για τον σκοπο που το θες. Φυσικα με μια δυο αλλαγες θα παιζεις και σχεδον ολα τα παιχνιδια σε αναλυσεις 1024x768-1280x1024. Ας πουμε με αλλα 512mb και αντι για 7300gs μια 6800gs ή 7600gs. Θα σου κοστισει αλλα 120ε συνολο.

Μαλλον καταλαβες οτι αυτο σκεφτομαι να παρω. Τον εχω ηδη αγορασει τον υπολογιστη. :) Οποτε δεν νομιζω να παω για αλλαγη καρτας τοσο νωρις... Μια 512 ακομα θα την βαλω ομως. Εστω και ετσι δεν θα παιζει κανενα racing παιχνιδακι?

Εγω να ρωτησω γιατι μεταφερθηκε το post μου? Ειχα απλα γραψει την συνθεση του υπολογιστη που μολις πηρα οπως πχ εχει κανει ο RaZoR333 λιγο πιο πανω, οπως και τοσα αλλα παιδια μεσα στο thread. Γιατι το δικο μου θεωρειται off-topic?

Γιατί πιστεύω ότι αφού ήθελες να συζητήσεις τι επιδόσεις θα έχει το νέο σου μηχάνημα, το επισημασμένο που αφορά αγορές ολόκληρων μηχανημάτων είναι καλύτερο. Anyway, αφού υπάρχει πρόβλημα τα posts επανήλθαν εδώ.

Δεν ηθελα να ξεκινησω συζητηση για τις επδοσεις, αλλωστε ξερω τι πηρα. Απλα το ειπα οπως λεμε πηρα καινουριο κινητο, πως σου φαινεται? Ισως το διατυπωσα λαθος, δεν ξερω. Thanks για την επαναφορα mcde.

• 3 weeks later...

http://img424.imageshack.us/img424/9530/pa060242ai2.th.jpg

Πως σας φαινεται το κουτακι μου? Το ηθελα εδω και καιρο και τελικα το πηρα.

http://img433.imageshack.us/img433/2923/pa060238ph5.th.jpg

Και το desktop μου...

ωραιο το κουτι αλλα απο τη βλεπω στη φοτο θελουν συμμαζεμα τα καλωδια!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Αυτο θα γινει περνωντας ενα sleeving kit και μονταρεις τα καλωδια,αυτο εκανα εγω!

Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να τα συμμαζεψεις τα καλωδια,απλα να βαλεις το μυαλο σου να σκευτεις και θα βρεις τροπους να τα κρυψεις.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

οτι δεν χρειαζεται το βαζουμε πισω απο την μητρικη τα καλωδια για τα νεον τα περναμε απο την μουρη με μακαρονι τα καλωδια για τους δισκους απο πανω με κλιπς

εγω εχω νεον που εχουν και μια εξτρα συσκευη..γιατι αναβοσβηνουν αναλογα τον ρυθμο της μουσικης..οποτε δεν νομιζω να γινετε..

πριν

http://img244.imageshack.us/img244/1691/1002903kh1.th.jpg

ΚΑΙ μετα :D

http://img201.imageshack.us/img201/3750/07102006257lp4.th.jpg

με καποιες μικροαλαγες..;)

sorry για την ποιοτητα..:(

ωραιο το κουτι αλλα απο τη βλεπω στη φοτο θελουν συμμαζεμα τα καλωδια!

Καταρχην για να βγαλω την φωτο εχω τραβηξει το κουτι προς τα εξω γιατι ειναι κατω απο το γραφειο μου. Οταν ειναι στην θεση του δεν φαινεται σχεδον τιποτα απο καλωδια. Οχι οτι δεν ειναι ολα χυμα, απλα δεν φαινονται! :p Να σου πω την αληθεια βαριεμαι παρα πολυ να κατσω να τα μαζεψω και δεν ξερω αν θα μπορεσω καν... Ειναι παρα πολλα...

Aν δεν φαινεται απο τα πλαγια τα καλωδια ασ'το ετσι,αν και θα ηταν καλητερο να τα μαζεψεις για καλυτερη ροη του αερα μεσα στο κουτι.

• 3 weeks later...
δες το δικο μου πιο πανω(thermaltake soprano black)..σε αυτη τη τιμη ειναι..:)

Το Soprano είναι στη λίστα μου.. ;) Θέλω οπωσδήποτε να είναι black και να έχει παράθυρο. Μία ερώτηση: Το μπλε φως το έχει από τη μάνα του ή το τοποθέτησες εσύ?

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Το Soprano στη φωτο ειναι το δικο μου και οχι δεν εχει τα νεον απο την εταιρια αλλα τα βαζεις μετα. Ειναι πολυ ευκολο και εχουν 11-12 ευρω απο το e-shop. Kostakiss βαλε και φωτο του κουτιου! :-)