Jump to content

Samsung Galaxy S26

Gka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, DjTony said:

Ψάχνω να αγοράσω μια απλή θήκη για το S26 το απλό, διάφανη η μαύρη, πλάτης. Είμαι Αθήνα Αχαρνές και θέλω να την πάρω Παρασκευή μαζί μου που πετάω για Αλεξανδρούπολη να την πάω εκεί σε ένα θείο μου. Δε βρίσκω διαθεσιμότητα σε μαγαζιά πέραν του σκρουτζ που δε μπορώ να την έχω τόσο άμεσα. Καμιά ιδέα; 

Στη θέση σου θα έβρισκα τη θήκη μέσω skroutz, θα κοιτούσα ποια μαγαζιά δείχνουν διαθεσιμότητα και είναι εντός Αθηνών και θα έκανα ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και άμεση παραλαβή από κατάστημα.

Εναλλακτικά, οι μεγάλες αλυσίδες στα site τους δείχνουν διαθεσιμότητες, ώστε να πας στοχευμένα σε κάποιο κατάστημα, αλλά εκεί συνήθως έχουν μόνο τις επίσημες θήκες με αυξημένο κόστος.

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 ώρες πριν, stefan_city said:

Στη θέση σου θα έβρισκα τη θήκη μέσω skroutz, θα κοιτούσα ποια μαγαζιά δείχνουν διαθεσιμότητα και είναι εντός Αθηνών και θα έκανα ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και άμεση παραλαβή από κατάστημα.

Εναλλακτικά, οι μεγάλες αλυσίδες στα site τους δείχνουν διαθεσιμότητες, ώστε να πας στοχευμένα σε κάποιο κατάστημα, αλλά εκεί συνήθως έχουν μόνο τις επίσημες θήκες με αυξημένο κόστος.

Το έχω κάνει ήδη αυτό και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά συνήθως τα άμεσα διαθέσιμα δεν είναι Αθήνα ή είναι σε κανένα μαγαζί στην άλλη άκρη της Αθήνας από εκεί που μένω και δε βολεύει να πας. Θα το ψάξω ξανά σήμερα μήπως βρω κάτι όσο πιο κοντά γίνεται και διαθέσιμο. 

28 minutes ago, DjTony said:

Το έχω κάνει ήδη αυτό και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά συνήθως τα άμεσα διαθέσιμα δεν είναι Αθήνα ή είναι σε κανένα μαγαζί στην άλλη άκρη της Αθήνας από εκεί που μένω και δε βολεύει να πας. Θα το ψάξω ξανά σήμερα μήπως βρω κάτι όσο πιο κοντά γίνεται και διαθέσιμο. 

Απ' ότι είδα αν σε ενδιαφέρει κάτι σε Spigen (καλές και οικονομικές) έχει ποικιλία και διαθεσιμότητα το ipaz (δεν το ξέρω το κατάστημα, είναι στα Πατήσια αν σε βολεύει).

Έρχομαι στην παρέα μετά από δοκιμή του τηλεφώνου σε συγγενικό πρόσωπο. Ερχόμενος από S24 ultra έχω να πω μόνο καλά λόγια. Καταρχάς βαρέθηκα τα μεγάλα και βαριά τηλέφωνα πλέον. Οπότε είπα θα πάρω μικρό το επόμενο. το τηλέφωνο είναι πύραυλος. Πολυ πιο γρήγορο από το 24 Ultra που είχα. Τρομερή αναβάθμιση.. 

Η συσκευή είναι μοναδική και έχει φάει τέτοιο κράξιμο ουσιαστικά από άτομα και δοκιμαστές Δίχως να την έχουν δουλέψει απλά λόγω Exynos προκατειλημμένοι φυσικά....να το χαρείς!

Μέχρι και στις φωτογραφίες τα πάει περίφημα θα δεις και θα καταλάβεις....το 8.5 είναι εξαιρετικό περιβάλλον πολύ βελτιωμένη έκδοση σε όλα 

Konakis.

Είναι πολύ πιο γρήγορο το συγκεκριμένο exynos από το Spandragon του 24 Ultra πάντως. Είναι φοβερό παντού το τηλέφωνο. 

Έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Το κινητό δεν μπορεί να είναι κακό. Έχω πολλά χρόνια να δω κινητό από midrange και πάνω που να είναι κακό.

Έχω την τύχη κάθε δύο χρόνια να μπορώ να έχω δωρεάν ή με μικρό κόστος οποιοδήποτε iPhone ή Samsung κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Αν δεν είχα αυτό το πλεονέκτημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλούσα χρήματα για να αγοράσω πιο πρόσφατο high-end κινητό, γιατί βγάζεις τα λεφτά σου μόνο αν τα κρατήσεις χρόνια. Αν χαλάς λεφτά κάθε δύο χρόνια για να αντικαταστήσεις high-end κινητό που δεν έχει χαλάσει, είναι σπατάλη, για να το πω ευγενικά.

Αν το Galaxy S24 Ultra σέρνεται μετά από δύο χρόνια, κάποιος πέταξε τα λεφτά του όταν αγόρασε το S24 Ultra. Φαντάσου πόσο χάλια θα είναι το S26 μετά από δύο χρόνια αν σέρνονται τα Ultra. Ένα μέρος της τιμής των high-end κινητών είναι ότι θα το κρατήσεις για πάνω από δύο χρόνια, αλλιώς γιατί μας ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις για πόσα χρόνια είναι;

Η άποψη που έχω εγώ είναι ότι αν πρέπει να πληρώσω με δικά μου λεφτά το κινητό, δεν αξίζει να πληρώσω 800 ευρώ να πάρω το Galaxy S26. Δεν αξίζει να πληρώσω αν έχω S23, S24, S25, πόσο μάλλον κάποιο Ultra. Τι διαφορά θα δω; Ίδια κάμερα με το S24 — γράφω S24 γιατί εκείνο έχει Exynos και τις ίδιες ξεπλυμένες φωτογραφίες. Αλλιώς η κάμερα είναι ίδια από το S23 και είναι μέτρια. Κακό σήμα· κάτσε και δες βίντεο που κάνουν σύγκριση S26 Exynos - Snapdragon, και μην ακούς τι λένε, δες τις μπάρες του σήματος κινητής.

Και το μεγαλύτερο ρίσκο από όλα; Το επόμενο μοντέλο να είναι αυτό που η Samsung θα αποφασίσει να κάνει την αλλαγή σε κάμερες και μπαταρίες και να έχεις μείνει με την πίκρα του Exynos. Εκτός βέβαια αν ξαναπετάξεις λεφτά του χρόνου να πάρεις και S27.

Ο μόνος λόγος που μπαίνω και γράφω σε ένα πεθαμένο φόρουμ είναι η τοξική θετικότητα ορισμένων. Έχω ακούσει χίλιες δυο γλυκανάλατες ιστορίες. Όπως ότι το Galaxy S21 FE μετά από κάθε ενημέρωση για κάποιους είχε καλύτερη αυτονομία — πρέπει να έχει φτάσει στον ένα μήνα με μια φόρτιση τώρα. Τα ίδια και για το S23: πολύ ωραίο μικρό κινητό αλλά χάλια αυτονομία και μέτρια κάμερα. Αν το είχα πληρώσει, θα είχα νεύρα.

Μια χαρά είναι το S26, αλλά όταν διαβάζω ιστορίες όπως «πήγα από S24 Ultra σε S26 γιατί ήθελα μικρό κινητό», εγώ καταλαβαίνω ότι δεν θέλω πλέον το κινητό μου να είναι κορυφή σε όλα γιατί έχω προτεραιότητα το μικρό μέγεθος. Και είμαι οκ με μια μέτρια κάμερα. Πριν δεν ήξερα τι θέλω, τώρα κατάλαβα, είδα το φως! Α, και δυο μερες που το εχω αδειο, ΠΕΤΑΕΙ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Στην εφαρμογή Instagram όταν παίζεις τα story αφήνει πολύ κενό επάνω έως την notification bar.. Ξέρει κάποιος κάποια λύση; 

@DjTony επέλεξε λειτουργία full gestures δίχως την βοηθητική μπάρα στην βάση και όσον αφορά τον internet browser της Samsung βάλε πλήρη οθόνη αφαιρώντας την status bar αλλά και την navigation στην βάση θα εμφανίζεται όταν σέρνεις προς τα πάνω ή κάτω ...

Messenger_creation_468648F0-649D-4764-984A-A5D480F82E04.jpeg

Messenger_creation_9B1EAB2D-CC96-4A9C-9EF0-FCE61C2E6B43.jpeg

Εδώ δίπλα δίπλα με το s23 Ultra το μικρό 26αρι 

Konakis.

Κανονικά όπως και στα υπόλοιπα κινητά  

Μήπως θέλει κάνα update κάνε και ένα καθαρισμό της cache του ινστα 

Konakis.

Κάθε λίγη ώρα μου ανοίγει η οθόνη χωρίς καμία ειδοποίηση.. Ποια λειτουργία μπορεί να το κάνει αυτό και γιατί; θέλω να το βγάλω προφανώς 

Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα  για εφαρμογή με στοιχήματα αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν 

Konakis.