Jump to content

Eπεξεργασία dvd

klis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φτιαχνεις το δικο σου dvd με ξεχωριστα chapters.το ιδιο πραγμα κανεις με πριν,απλα φτιαχνεις 4-5-6-1000 κομματακια απο αυτο που θελεις και δημιουργεις αντιστοιχα λινκ στο μενου του spruce-up,ειναι πανευκολο.

Θα το προσπαθήσω. Παρεπιπτώντως, αγόρασα την Stelth και για να μην χρησιμοποιώ και χαλάω την αυθεντική, προσπάθησα για αντίγραφο ασφαλείας αλλα δεν μπορούσε να σπάσει τον κωδικό το πρόγραμμα shring.:O

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Γιατι; Δημιούργησαν μεγαλύτερη ασφάλεια αντιγραφής στα νέα DVD;

To θέμα του topic δεν έχει να κάνει με αυτό που ρωτάς, δες το σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90510

συνηθως ενα απο τα dvddecrypter,smartripper,vstrip παντα πετυχαινουν να το γραψουν,μετα κοιτας για γρατζουνιες,κ μετα κοιτας για περιεργα keys/cell id κτλπ.

Αν δεις το topic που έδωσα, τα παιδιά γράφουν ακριβώς ότι χρειάζεται.

• 5 months later...
Mήπως ξέρει κάποιος ένα πρόγραμμα με το οποίο να περνάω στο σκληρό δίσκο ένα dvd και ταυτόχρονα να μου δίνει την δυνατότητα για reverse field dominance?Kαι πιο συγκεκριμένα θέλω τα dvd που γράφω στο sony recorder το επιτράπεζιο να τα κάνω rip στο pc και το upper field να γίνεται Lower :)

Mήπως ξέρει κάποιος ένα πρόγραμμα με το οποίο να περνάω στο σκληρό δίσκο ένα dvd και ταυτόχρονα να μου δίνει την δυνατότητα για reverse field dominance?Kαι πιο συγκεκριμένα θέλω τα dvd που γράφω στο sony recorder το επιτράπεζιο να τα κάνω rip στο pc και το upper field να γίνεται Lower :)

Sta ellinika mipws mporeis na mas e3igiseis? :O

To Virtual Dub το κάνει αυτό με το plugin για reverse field dominance.

http://neuron2.net/reverse/reverse.html

To Virtual Dub το κάνει αυτό με το plugin για reverse field dominance.

http://neuron2.net/reverse/reverse.html

Σε ευχαριστώ πολύ για το plugin.Μήπως υπάρχει τρόπος το virtual dub να μου εξάγει το αρχείο σε mpeg2?Γιατί είδα πως μόνο σε avi μπορεί να κάνει export

Όχι, το VirtualDub εξάγει σε avi. Μπορείς όμως να κάνεις frameserve σε κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να εξάγει MPEG-2 όπως το TMPGEnc.

Όχι, το VirtualDub εξάγει σε avi. Μπορείς όμως να κάνεις frameserve σε κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να εξάγει MPEG-2 όπως το TMPGEnc.

Πάω file --> start frameserver πατάω οκ και δεν ξεκινάει το ΤΜPGEnc.Mπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται αυτή η διαδικασία?