Jump to content

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;  

411 members have voted

1. 1. Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

• Spb Weather
      271
    • Fizz Weather
      9
    • Weather Center
      10
    • Pocket Weather
      54
    • Weather Panel
      48
    • Άλλο, ποιο;
      19

Recommended Posts

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα.ενω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και εβαλα και template gia meteor κτλ μου λεει error downloading data from site!γιατι,μπορει να βοηθησει κανεις;μηπως φταει που το εβαλα καρτα μνημης το προγραμμα ολο;
To Know the Cause Of Things!

Μάλλον δε συνδέεται το ppc σου με το internet.

Δοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα από τον ie, ανοίγει κανονικά??

Πρέπει μέσα από Network Management (start->settings->connections->connections->advanced->select networks) να διαλέξεις My Work Network και στα δύο...

Μάλλον δε συνδέεται το ppc σου με το internet.

Δοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα από τον ie, ανοίγει κανονικά??

Πρέπει μέσα από Network Management (start->settings->connections->connections->advanced->select networks) να διαλέξεις My Work Network και στα δύο...

εχεις δικιο φιλε.δεν συνδεομαι ουτε με explorer και μου λεει λογω αγνωστου σφαλματος 0χ80072f78.ξερεις τι μπορει να ειναι.εχω vodafone.μηπως να αλλαξω settings και ποια;εβαλα my work network παντου και τωρα βλεπω κατι vpn.εκει τι βαζουμε;

Τα εικονίδια του εμφανίζονται τα ρυθμίζεις μέσα από το template. Αυτά τα template που έφτιαξα χρησιμοποιούν αρκιβώς αυτά τα εικονίδια;)

Κάνε ένα attach το skin για να το πάρουμε κι εμείς...

kalimera hab

pote 8a exis etoimh thn version meteo 3?:)

apo tin paraskeyh poy to ebala mexri simera doyleyei apsoga

tnks again

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

εχεις δικιο φιλε.δεν συνδεομαι ουτε με explorer και μου λεει λογω αγνωστου σφαλματος 0χ80072f78.ξερεις τι μπορει να ειναι.εχω vodafone.μηπως να αλλαξω settings και ποια;εβαλα my work network παντου και τωρα βλεπω κατι vpn.εκει τι βαζουμε;

Αυτό που σου είπα για το my work network είναι άμα συνδέσεις το ppc με usb και λειτουργεί από το activesync.

Για GPRS μπες στο site της qtek (http://www.qtek.gr) και βρες τις ρυθμίσεις για το s100. Είναι παρεμφερείς με αυτές του MIO. Άμα δε βγάλεις άκρη κοίταξε μέσα στο post για το MIO, όλο και κάποιος θα έχει δώσει ρυθμίσεις...

@exoristos: Αυτό που θέλω να κάνω ακόμα είναι να αλλάξω το sea template και να δείχνει αντί για τα κύματα την κατάσταση του ουρανού (δλδ άμα υπάρχει βροχή κ.τ.λ.). Έχεις εσύ κάτι άλλο στο μυαλό σου?

Αυτό που σου είπα για το my work network είναι άμα συνδέσεις το ppc με usb και λειτουργεί από το activesync.

Για GPRS μπες στο site της qtek (http://www.qtek.gr) και βρες τις ρυθμίσεις για το s100. Είναι παρεμφερείς με αυτές του MIO. Άμα δε βγάλεις άκρη κοίταξε μέσα στο post για το MIO, όλο και κάποιος θα έχει δώσει ρυθμίσεις...

@exoristos: Αυτό που θέλω να κάνω ακόμα είναι να αλλάξω το sea template και να δείχνει αντί για τα κύματα την κατάσταση του ουρανού (δλδ άμα υπάρχει βροχή κ.τ.λ.). Έχεις εσύ κάτι άλλο στο μυαλό σου?

KALOS TON HAB

EMENA MOY DEIXNEI BROXI

Ναι εσύ χρησιμοποιείς το city, όχι το sea με το ανάλογο skin, για αυτό λειτουργεί κανονικά. Το sea είναι για τις σελίδες του meteo που είναι για πρόγνωση της κατάστασης της θάλασσας...

Υ.Γ. Από ότι βλέπω από τα settings των units έχεις βάλει km/h. Επέλεξε knots για να σου βγάζει και τα δύναμη του αέρα σωστά (όπως έχω γράψει παραπάνω το meteo μετράει σε μποφόρ, αλλά επειδή το spb δεν έχει μποφόρ, επιλέγουμε knots και τα θεωρούμε μποφόρ).

Ναι εσύ χρησιμοποιείς το city, όχι το sea με το ανάλογο skin, για αυτό λειτουργεί κανονικά. Το sea είναι για τις σελίδες του meteo που είναι για πρόγνωση της κατάστασης της θάλασσας...

Υ.Γ. Από ότι βλέπω από τα settings των units έχεις βάλει km/h. Επέλεξε knots για να σου βγάζει και τα δύναμη του αέρα σωστά (όπως έχω γράψει παραπάνω το meteo μετράει σε μποφόρ, αλλά επειδή το spb δεν έχει μποφόρ, επιλέγουμε knots και τα θεωρούμε μποφόρ).

NAI EXIS DIKIO TO SKIN TO EFTIAXES ME TON SKINBUILDER THS SPB ?

αυτο ακριβως με ενδιαφερει αλλα ενω το εκανα δεν συνδεεται.μπορει να φταιει καποιο firewall sta windows η τιποτα τετοιο;

.

αυτο ακριβως με ενδιαφερει αλλα ενω το εκανα δεν συνδεεται.μπορει να φταιει καποιο firewall sta windows η τιποτα τετοιο;

kalispera

to ppc ginete connect me to pc soy via usb ?

to blepis apo to pc san device ?

to firewall den ftaiei pantos

.

kalispera

το ppc συνδεεται κανονικα μεσω usb με το pc.εχω activesync 4,2. to ppc φαινεται στο pc ως κινητη συσκευη αλλα δεν συνδεομαι ουτε με internet ουτε κανει update sto spb weather...:( δεν ξερω τι συμβαινει και δεν το ειχα παρατηρησει ως τωρα.

@hab: oταν βαζω δικτυο εργασιας δεν πρεπει να δημιουργησω κάποιο;παιδια σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλα δεν γνωριζω...εκανα και restart.εχω adsl μηπως χρειαζεται κατι αλλο;

παιδια ευχαριστω αλλα το ελυσα.βρηκα και σε αλλο φορουμ ατομα με το ιδιο προβλημα.χρειαζονταν ενα πειραγμα στη registry του pc!!!ola ok.thanks anyway

p.s αν καποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα pm me.δεν ποσταρω τη λυση για να μην ειμαι off-topic...

kalispera

το ppc συνδεεται κανονικα μεσω usb με το pc.εχω activesync 4,2. to ppc φαινεται στο pc ως κινητη συσκευη αλλα δεν συνδεομαι ουτε με internet ουτε κανει update sto spb weather...:( δεν ξερω τι συμβαινει και δεν το ειχα παρατηρησει ως τωρα.

@hab: oταν βαζω δικτυο εργασιας δεν πρεπει να δημιουργησω κάποιο;παιδια σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλα δεν γνωριζω...εκανα και restart.εχω adsl μηπως χρειαζεται κατι αλλο;

παιδια ευχαριστω αλλα το ελυσα.βρηκα και σε αλλο φορουμ ατομα με το ιδιο προβλημα.χρειαζονταν ενα πειραγμα στη registry του pc!!!ola ok.thanks anyway

p.s αν καποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα pm me.δεν ποσταρω τη λυση για να μην ειμαι off-topic...

pigene ato active sync

file

connections settings

kai des sto computer connected to:

na leei the internet

• 1 month later...
αν και ειναι καπως ανουσιο να χρησιμοποιω τετοιο προγραμμα εχω το Spb Weather.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αν και ειναι καπως ανουσιο να χρησιμοποιω τετοιο προγραμμα εχω το Spb Weather.

ταξιδιωτη δεν καταλαβες και εγω to spb εχω και παιρνω προβλεψεις απο το meteo.gr

toy spb ta forecast einai απαραδεκτα

ταξιδιωτη δεν καταλαβες και εγω to spb εχω και παιρνω προβλεψεις απο το meteo.gr

toy spb ta forecast einai απαραδεκτα

φιλε μου τι εννοεις απαραδεκτα?

φιλε μου τι εννοεις απαραδεκτα?

καλημερα καλο μηνα

οι προβλεψεις τους ειναι ασαφης σε σχεση με το meteo δοκιμασε το το εχει ο hab ( o δημιουργος) σε συννημενο βαλε το meteo 2_2 speed bale σε knots

χμ θα το ψαξω παιδια,thanks.

χμ θα το ψαξω παιδια,thanks.

eimai sigoyros oti me meteo 8a meineis apolyta eyxaristhmenos

ase poy exei ola ta merh tis elladas ( custom city kai bazis gia id ayto poy emfanizei sthn selida toy meteo)

px xania 21 ( eimai xaniotis ):lol: