Jump to content

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;  

411 members have voted

1. 1. Ποιο πρόγραμμα καιρού χρησιμοποιείτε;

• Spb Weather
      271
    • Fizz Weather
      9
    • Weather Center
      10
    • Pocket Weather
      54
    • Weather Panel
      48
    • Άλλο, ποιο;
      19

Recommended Posts

Βάζεις την καταπληκτική δική μου ή την συμπαθητική του minou γράφοντας το url της εικόνας:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το weather panel εκτος του οτι ειναι ομορφοτερο στο ματι, συνεργαζεται και με ολους τους μετεωρολογικους σταθμους (μικρους και μεγαλους) της Ελλαδος.

Παντως μακαρι να υπαρξει και για αυτο το προγραμμα αντιστοιχο template οπως του Hab

CURSEDDD

συνεργαζεται και με ολους τους μετεωρολογικους σταθμους (μικρους και μεγαλους) της Ελλαδος.

Πως ακριβώς γίνεται αυτό;

Για τον minotavrs ρωτάω που υποθέτω θα ενδιαφέρεται, αλλά ντρέπεται που είναι n00bας!:lol:

Υπαρχει ενα δικτυο σταθμων,που φυσικα ανηκουν στη ΕΜΥ,ομως το εκμεταλλευονται ιδωτικες εταιριες όπως η Yahoo.Καθε σταθμος εχει κωδικο ,του στυλ GRXX00ab , a,b εR.Οι πιο πολλοι ειναι γνωστοι,ομως υπαρχουν και υποσταθμοι που δινουν τα στοιχεια τους σε μεγαλυτερους.Το θεμα εινα να βρεις τι GRΧΧ10ab εχουν.Ας πουμε το weather panel βρισκει την Ν Ιονια ως GRXX0012 ομως δεν βρισκει τον υποσταθμο του Αμαρουσιου.Mετα απο πολυ ψαξιμο στο net μου εστειλε τον κωδικο ενας υπαλληλος του δημου.Κατα κανονα καθε 10000 τ.μ. υπαρχει ενας υποσταθμος.Οποτε οτι περιοχη και να θελουμε το W.P. την βρισκει.Ακομα και την Κωλοκοτρωνιτσι που λεει ο λογος..Αυτα
CURSEDDD

Πως ακριβώς γίνεται αυτό;

Για τον minotavrs ρωτάω που υποθέτω θα ενδιαφέρεται, αλλά ντρέπεται που είναι n00bας!:lol:

Βρε παλιοασχετε ..... :angry: θα σε :chair:

Εντάξει θα το έχω υπόψιν, έρχομαι και συχνά Θεσσαλονίκη:)

Δε μπορώ να το δω αυτό που λες με τη βροχή, μου το βγάζει κανονικά. Για πες μου κωδικό πόλης που σου το βγάζει για να το δω...

Πάντως καλού κακού βάλε και δύο τελευταία templates και ξαναδοκίμασε...

Έχω καιρό για Goettingen, Germany από το Gismeteo και Θεσ/νίκη & θερμαϊκό από meteo. Στο default skin για Goettingen την Τρίτη και την Πέμπτη λέει βροχή (το ίδιο και με το line skin), αν γυρίσω στο meteosea_line skin για τις ίδιες ημέρες μου βγάζει την εικόνα της ήρεμης θάλασσας.

Στο spb weather έχω βάλει τα templates για το meteo.gr το(meteoGR_city_v2_2.tpl) και το (meteoGR_sea_v1_3.tpl) καθώς επίσης και το skin με τα εικονίδια για τις θάλασσες.

Το πρόβλημα είναι ότι εάν επιλέξω σαν skin το metosea_line αυτο μου αλάζει τα εικονίδια και στις πόλεις που έχω επιλέξει να μου δίχνει.

Πως μπορούμε να έχουμε διαφορετικά εικονίδια στις πόλεις απο τις θάλασσες;:help:

@zoo: ναι για άλλα templates δε γίνετε. Το skin είναι μόνο για meteo template. Άμα δεις τον κώδικα, το πρόγραμμα είναι ικανό να διαλέξει μέχρι 32 εικόνες νομίζω. Το meteo στο site του για τις πόλεις έχει σχετικά λίγες εικόνες, οπότε στο ίδιο skin χωράνε κι οι εικόνες για τις θάλασσες. Δυστυχώς το Gismeteo πρέπει να τις χρησιμοποιεί όλες και για αυτό να κολάει. Κι από όσο βλέπω στις επιλογές του προγράμματος, δε πρέπει να γίνετε να διαλέγεις διαφορετικό skin για κάθε πόλη αυτόματα...

@michalis1961: όπως έγραψα και στον zoo, το skin δουλεύει μόνο εάν έχεις επιλέξει template το meteo για πόλη ή θάλασσα. Εάν επιλέξεις άλλο template πρέπει να αλλάξεις και το skin.

Υ.Γ.: εάν συνεχίζει να σας βγάζει προβλήματα και με το meteo template, δοκιμάστε να σβίσετε τα templates και το skin, να κανετε unistall το πρόγραμμα και μετά πάλι install τα πάντα. Σε εμένα δε βγάζει κανένα πρόβλημα, κι αν πράγματι έχετε πρόβλημα με το συνδιασμό meteoTemplate - meteoSkin τότε να δοκιμάσω να κάνω κι εγώ reinstall να μου το βγάλει κι εμένα μπας και μπορέσω να το λύσω...

Οταν για τις θάλασσες βάζω το skin meteosea_line τότε για τις πόλεις μου δίχνει το skin line το οποίο όμως το βρίσκω χαζό.

Απο την άλλη πάλι όταν για τις πόλεις διαλέγω οποιδίποτε άλλο skin τότε για τις θάλασσες μου δίχνει τα εικονίδια με τα χιόνια

Έτσι λειτουργεί το skin...

Όταν το έφτιαξα "πάτησα" πάνω στο line που μου άρεσε και για αυτό όπου δεν υπάρχει κυματισμός βγαίνουν οι εικόνες από το line skin...

Υπαρχει ενα δικτυο σταθμων,που φυσικα ανηκουν στη ΕΜΥ,ομως το εκμεταλλευονται ιδωτικες εταιριες όπως η Yahoo.Καθε σταθμος εχει κωδικο ,του στυλ GRXX00ab , a,b εR.Οι πιο πολλοι ειναι γνωστοι,ομως υπαρχουν και υποσταθμοι που δινουν τα στοιχεια τους σε μεγαλυτερους.Το θεμα εινα να βρεις τι GRΧΧ10ab εχουν.Ας πουμε το weather panel βρισκει την Ν Ιονια ως GRXX0012 ομως δεν βρισκει τον υποσταθμο του Αμαρουσιου.Mετα απο πολυ ψαξιμο στο net μου εστειλε τον κωδικο ενας υπαλληλος του δημου.Κατα κανονα καθε 10000 τ.μ. υπαρχει ενας υποσταθμος.Οποτε οτι περιοχη και να θελουμε το W.P. την βρισκει.Ακομα και την Κωλοκοτρωνιτσι που λεει ο λογος..Αυτα

Πως μπορούμε να βρούμε εμείς τους κωδικούς των πόλεων;

Εγώ (ο minos δηλαδή :ρ) ψάχνω για θεσσαλονίκη.

Ο κωδικός που έχω αυτή τη στιγμή είναι: GRXX0019.

Ναι δεν είναι πολύ δύσκολο να μετατρέψεις όποιο skin θέλεις για να δέχεται και τα κύματα...

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι καταρχήν να αντιγράψεις τα directory του meteosea_line και αυτού που θέλεις να μετατρέψεις (π.χ. default) στο pc. Κατόπιν να κάνεις unzip το 32x32.bmp από το 32x32.zip και στα δύο skin και να τα ανοίξεις με κάποιον editor για εικόνες (π.χ. photoshop). Όπως θα δεις όταν ανοίξεις το 32x32.bmp από το meteosea_line, σε κάποιες θέσεις έχει τους κυματισμούς. Σε αυτές τις θέσεις πρέπει να βάλεις τους κυματισμούς και στο άλλο 32x32.bmp που έχεις ανοίξει.

Μόλις τελειώσεις, πήγαινε στο http://spbsoftwarehouse.com/products/weather/skintutorial.html?en για να δεις πως θα δημιουργήσεις το skin.

Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να μετατρέψω κι άλλο λίγο το meteosea template για να το κάνω να δείχνει τον κατάσταση του ουρανού (π.χ. λιακάδα, βροχή κ.τ.λ.) Μου φαίνεται λίγο ανούσιο τελικά να δείχνει το κύμα. Και μόνο από τα μποφόρ καταλαβαίνεις τι κύμα επικρατεί περίπου, ενώ αντιθέτως άμα δε βλέπεις κατάσταση ουρανού δεν καταλάβεις άμα βρέχει ή όχι (κι άντε να βγεις βόλτα σκαφάτος άνετος με 2 και γίνεις λούτσα από καμιά μπόρα από το πουθενά:))

Διαβάζω για weather panel που λέτε αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά. Από όσο θυμάμαι από πιο παλιά οι τελευταίες εκδόσεις του βγαίνανε σε ένα wiki το οποίο δυστυχώς από ότι φαίνεται είναι κλειστό...

Επίσης αυτό με τους σταθμούς της ΕΜΥ, δείχνει και ακριβή κατάσταση καιρού για το παρόν σε κάποιο σημείο. Δηλαδή θέλω να πάω στο κέντρο της Αθήνας τώρα, μπορώ να δω άμα βρέχει?

Τέλος, υπάρχει κάποιο forum ή site που να δίνει λεπτομέρειες για το customization του προγράμματος. Το δικό τους forum από το πολύ spam μου φαίνεται πως έκλεισε...

Guest lagoudakis
Διαβάζω για weather panel που λέτε αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά. Από όσο θυμάμαι από πιο παλιά οι τελευταίες εκδόσεις του βγαίνανε σε ένα wiki το οποίο δυστυχώς από ότι φαίνεται είναι κλειστό...

Επίσης αυτό με τους σταθμούς της ΕΜΥ, δείχνει και ακριβή κατάσταση καιρού για το παρόν σε κάποιο σημείο. Δηλαδή θέλω να πάω στο κέντρο της Αθήνας τώρα, μπορώ να δω άμα βρέχει?

Τέλος, υπάρχει κάποιο forum ή site που να δίνει λεπτομέρειες για το customization του προγράμματος. Το δικό τους forum από το πολύ spam μου φαίνεται πως έκλεισε...

γραψε στο google weather panel και θα δεις την σελιδα τους,mars.... καπως ετσι βγαινει:Dεδω ειναι http://www.marsware.net/WeatherPanel/main.htm

Αυτό το site το ξέρω, το θέμα είναι πως αυτή η έκδοση που έχει δεν τρέχει σε wm5 (για να σου απαντήσω και στην προηγούμενη ερώτηση;) ).

Τις καινούργιες εκδόσεις που έβγαζε (και για wm5) τις ανακοίνωνε στο forum και τις έβγαζε για download σε ένα wiki. Το πρόβλημα τώρα είναι πως και το forum και το wiki είναι down...:confused:

Πολύ κουβέντα γίνεται και θέλω να το δω...

Πάντως και να μου αρέσει χλωμό να το κρατήσω γιατί να το αγοράσω σε τέτοια κατάσταση που είναι ο τύπος που το βγάζει (forum down, site με τελευταία ανανέωση 2/2005 κ.τ.λ.) δεν παίζει. Όσο για :ninja: version δεν το βρήκα εύκολα...

Guest lagoudakis
Πολύ κουβέντα γίνεται και θέλω να το δω...

Πάντως και να μου αρέσει χλωμό να το κρατήσω γιατί να το αγοράσω σε τέτοια κατάσταση που είναι ο τύπος που το βγάζει (forum down, site με τελευταία ανανέωση 2/2005 κ.τ.λ.) δεν παίζει. Όσο για :ninja: version δεν το βρήκα εύκολα...

δωσε μου το μαιλ σου;)

Πως μπορούμε να βρούμε εμείς τους κωδικούς των πόλεων;

Εγώ (ο minos δηλαδή :ρ) ψάχνω για θεσσαλονίκη.

Ο κωδικός που έχω αυτή τη στιγμή είναι: GRXX0019.

Δεν χρειαζεται απαραιτητα ο κωδικός αν κανεις ενα search με τις παρακάτω πόλεις θα δεις επιτελους την χαρά στο ppc σου (γιατι αν περιμενεις να την βρεις στα σκέλια σου , βρασε ρύζι...):lol: :lol: :lol: :lol:

* Agrinion
   * Akharnai
   * 
   * Amorgos
   * Anafi
   * Andravida Airport
   * Andros
   * Arta
   * Athens
   * Chios
   * Corfu
   * Folegandros