Guest lagoudakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ειναι ελαχιστα πιο αξιοπιστο απο το gis με το οποιο δεν ειχα προβλημα,καλες προβλεψεις δινει και το gis δεν ειναι τραγικο οπως του wether panel που εχει βροχη και δειχνει λιακαδα και αναποδα:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ειναι ελαχιστα πιο αξιοπιστο απο το gis με το οποιο δεν ειχα προβλημα,καλες προβλεψεις δινει και το gis δεν ειναι τραγικο οπως του wether panel που εχει βροχη και δειχνει λιακαδα και αναποδα:D :D Χμμμ, με βλέπω να γυρίζω πίσω στο gismeteo....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 εγω εχω ηδη γυρισει στο gismeteo.ουτως ή αλλως και το μετεο κανει πολλα λαθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 εγω εχω ηδη γυρισει στο gismeteo.ουτως ή αλλως και το μετεο κανει πολλα λαθη Πως γυρίζουμε; απλώς κάνουμε remove το meteo.gr στο weather sources; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ναι και επιλέγουμε το gis meteo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Mπορούμε να έχουμε και gismeteo kai meteo.gr για σιγουριά!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Μόνο τρεις μέρες πρόγνωση δίνει το meteo για αυτό και το spb εμφανίζει N/A... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Μόνο τρεις μέρες πρόγνωση δίνει το meteo για αυτό και το spb εμφανίζει N/A... Με το WeatherPanel δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.. Κατεβάζει καιρό για 1 εβδομάδα.. Το 'από που' μήπως το ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 δεν ειναι τραγικο οπως του wether panel που εχει βροχη και δειχνει λιακαδα και αναποδα:D :D :blink::blink: εμενα γιατι το weather panel ειναι οτι πιο αξιοπιστο (σε πιθανοτητες παντα μιλαμε για τον καιρο μιας και ειναι προγνωση-προβλεψη)??? ενοειται οτι δεν θα παρω στα σοβαρα κανενα προγραμμα καιρου (για τις επομενες 2 μερες πχ) παρα μονο σε οτι μου δειχνει για σημερα και αντε το πολυ αυριο ;) κανω τουλαχιστον μια φορα την ημερα ενημερωση και μεχρι στιγμης οτι μου εχει δειξει για χαλκιδα ειναι 100% μεσα!!!:!: και το κοιταω καθημερινα ,μιας και οι μετακινησεις με την μηχανη τον χειμωνα, δεν ειναι και οτι καλυτερο με βροχη :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 :blink::blink: εμενα γιατι το weather panel ειναι οτι πιο αξιοπιστο (σε πιθανοτητες παντα μιλαμε για τον καιρο μιας και ειναι προγνωση-προβλεψη)??? ενοειται οτι δεν θα παρω στα σοβαρα κανενα προγραμμα καιρου (για τις επομενες 2 μερες πχ) παρα μονο σε οτι μου δειχνει για σημερα και αντε το πολυ αυριο ;) κανω τουλαχιστον μια φορα την ημερα ενημερωση και μεχρι στιγμης οτι μου εχει δειξει για χαλκιδα ειναι 100% μεσα!!!:!: και το κοιταω καθημερινα ,μιας και οι μετακινησεις με την μηχανη τον χειμωνα, δεν ειναι και οτι καλυτερο με βροχη :lol::lol: Την Χαλκιδα πως την εχεις δηλωμενη στο W/P; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Οσοι δουλευετε το weather panel, ριξτε μια ματια στο παρακατω "radar" http://www.ntua.gr/weather/movie.gif:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Την Χαλκιδα πως την εχεις δηλωμενη στο W/P; weather.com -ολες οι πολεις της ελλαδος κοιτα εκει.ειναι ολες οι πολεις που υποστηριζει το προγραμμα;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Με το WeatherPanel δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.. Κατεβάζει καιρό για 1 εβδομάδα.. Το 'από που' μήπως το ξέρει κανείς? Δεν έχει καμία σχέση το πρόγραμμα. Και στη σελίδα του meteo (http://www.meteo.gr) να πάτε πάλι πρόγνωση για 3 μέρες έχει... Και το spb έχει επιλογή για παραπάνω μέρες, αλλά πρέπει να επιλέξετε το default template. Βέβαια εάν πέφτουν έξω για λίγες μέρες σκεφτείτε τι γίνεται με τις πιο πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 :blink::blink: εμενα γιατι το weather panel ειναι οτι πιο αξιοπιστο (σε πιθανοτητες παντα μιλαμε για τον καιρο μιας και ειναι προγνωση-προβλεψη)??? ενοειται οτι δεν θα παρω στα σοβαρα κανενα προγραμμα καιρου (για τις επομενες 2 μερες πχ) παρα μονο σε οτι μου δειχνει για σημερα και αντε το πολυ αυριο ;) κανω τουλαχιστον μια φορα την ημερα ενημερωση και μεχρι στιγμης οτι μου εχει δειξει για χαλκιδα ειναι 100% μεσα!!!:!: και το κοιταω καθημερινα ,μιας και οι μετακινησεις με την μηχανη τον χειμωνα, δεν ειναι και οτι καλυτερο με βροχη :lol::lol: Συμφωνώ κι εγώ! Το Weather Panel μου δίνει πολύ αξιόπιστες προβλέψεις (για σήμερα και άυριο το πολύ, όχι για πολύ μετά) για Θεσ/νίκη! (Για την ακρίβεια δίνει καιρό στο αεροδρόμιο της Μίκρας) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Συμφωνώ κι εγώ! Το Weather Panel μου δίνει πολύ αξιόπιστες προβλέψεις (για σήμερα και άυριο το πολύ, όχι για πολύ μετά) για Θεσ/νίκη! (Για την ακρίβεια δίνει καιρό στο αεροδρόμιο της Μίκρας) :D to weather synergazete me meteo sosta ? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 to weather synergazete me meteo sosta ? Όχι, το SPB Weather συνεργάζεται με το meteo.gr αν βάλει κανείς το template που έκανε ο φίλος hab. Το WeatherPanel παίρνει στοιχεία από υπάρχοντες κατάλληλους μετεορολογικούς σταθμούς αρκεί κανείς να ξέρει ποιος μετεορολογικός σταθμός μεταδίδει κατάλληλα στοιχεία (σε μορφή και ποσότητα) και ποιος είναι ο κωδικός αριθμός του (π.χ. ο σταθμός του αεροδρομίου της Μίκρας έχει κωδικό GRXX0019). Μία λίστα κωδικών τέτοιων σταθμών για διάφορες πόλεις της Ελλάδας μπορεί κανείς να βρει στο link που δίνει ο φίλος zaharakis δυο-τρια μηνύματα πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Όχι, το SPB Weather συνεργάζεται με το meteo.gr αν βάλει κανείς το template που έκανε ο φίλος hab. Το WeatherPanel παίρνει στοιχεία από υπάρχοντες κατάλληλους μετεορολογικούς σταθμούς αρκεί κανείς να ξέρει ποιος μετεορολογικός σταθμός μεταδίδει κατάλληλα στοιχεία (σε μορφή και ποσότητα) και ποιος είναι ο κωδικός αριθμός του (π.χ. ο σταθμός του αεροδρομίου της Μίκρας έχει κωδικό GRXX0019). Μία λίστα κωδικών τέτοιων σταθμών για διάφορες πόλεις της Ελλάδας μπορεί κανείς να βρει στο link που δίνει ο φίλος zaharakis δυο-τρια μηνύματα πιο πριν. ego apo tote poy ftiaxate esy kai o hab to template eimai poly eyxaristhmenos alla to weather se sxesi me spb einai poly kalytero oso afora ta screens Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Όχι, το SPB Weather συνεργάζεται με το meteo.gr αν βάλει κανείς το template που έκανε ο φίλος hab. Το WeatherPanel παίρνει στοιχεία από υπάρχοντες κατάλληλους μετεορολογικούς σταθμούς αρκεί κανείς να ξέρει ποιος μετεορολογικός σταθμός μεταδίδει κατάλληλα στοιχεία (σε μορφή και ποσότητα) και ποιος είναι ο κωδικός αριθμός του (π.χ. ο σταθμός του αεροδρομίου της Μίκρας έχει κωδικό GRXX0019). Μία λίστα κωδικών τέτοιων σταθμών για διάφορες πόλεις της Ελλάδας μπορεί κανείς να βρει στο link που δίνει ο φίλος zaharakis δυο-τρια μηνύματα πιο πριν. ακριβως ετσι:) το weather panel παιρνει στοιχεια απο το http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail//GRXX0009?dayNum=1 εχει καμια σχεση με το http://www.meteo.gr. στο site τους δινουν και μια αναλογη free εφαρμογη για pc ,το weather watcher,οχι ομως με το πανεμορφο interface του weather panel. παντως,για εμενα, το spb weather δεν ηταν καθολου σταθερο και ακριβες στις προβλεψεις του...οπως παραλληλα και το meteo που ποτε δεν το εμπιστευτηκα για τις προβλεψεις του:O ειναι κατι σαν τον ποσειδωνα(για οσους ξερουν και εχουν ασχοληθει με τον καιρο μεσω ιντερνετ)...οποτε εδινε ελαχιστες εως καθολου πιθανοτητες για βροχη......απαραιτητο ηταν παντα το αδιαβροχο στην μηχανη :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ευχαριστω Zaharakis για την πολυτιμη λιστα, εχω ομως αποριες που αν γνωριζεις θα ηθελα να μου λυσεις αν δε σου κανει κοπο. 1. KALITHEA (ΑΘΗΝΩΝ? ή ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ?) 2. Ν. IONIA (ΑΘΗΝΩΝ? ή ΒΟΛΟΥ? ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?) 3. Για ολοκληρο το νομο Χαλκιδικης δεν υπαρχει καμμια προβλεψη? Και παλι ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ευχαριστω Zaharakis για την πολυτιμη λιστα, εχω ομως αποριες που αν γνωριζεις θα ηθελα να μου λυσεις αν δε σου κανει κοπο. 1. KALITHEA (ΑΘΗΝΩΝ? ή ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ?) 2. Ν. IONIA (ΑΘΗΝΩΝ? ή ΒΟΛΟΥ? ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?) 3. Για ολοκληρο το νομο Χαλκιδικης δεν υπαρχει καμμια προβλεψη? Και παλι ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.:) δυστυχως δεν ξερω :O κοιταξε και ανοιξε τις πολεις αυτες στην σελιδα που σου δινω ποιο πανω μηπως εκει εχει καποιες πληροφοριες για το ποια απο τις δυο περιοχες μπορει να ειναι.... οσο για το ποσες περιοχες εχει αναλογα με την περιοχη -νομο...δυστυχως ειναι αδικο για την υπολοιπη ελλαδα να εχει απο μια, αντε 2 αναφορες σε πολεις καποιου νομου,την στιγμη που για την αθηνα εχει πολλες(παρα πολλες θα ελεγα:mad:):p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Παιδια καλημέρα. Θα μου πει κάποιος που θα βρώ τα skin για τις πόλεις του meteo tech (Χιονόπτωση κλπ) Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Παιδια καλημέρα. Θα μου πει κάποιος που θα βρώ τα skin για τις πόλεις του meteo tech (Χιονόπτωση κλπ) des edo http://www.pdagold.com/themes/list.asp?tp=12 kai edo http://www.clubspb.com/forum/viewforum.php?f=3&sid=9029f869ad1848fe3aca5f79f2f5947f Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Φίλε συντοπίτη εξόριστε όπως πάντα γρήγορες απαντήσεις. Σ ευχαριστώ τα κατέβασα ήδη. Ψάχνω όμως και τα skin που έχουν φτιάξει τα παιδια εδώ μέσα (νομίζω meteocity_tech λεγότανε η κάπως έτσι) και είναι συμβατά με τα skin του meteo.gr . Κάπου γράψανε τα παιδιά οτι τα φτιάξανε και οταν έχει καύσωνα βγάζει κόκκινο και στο χιόνι μια νιφάδα. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Φίλε συντοπίτη εξόριστε όπως πάντα γρήγορες απαντήσεις. Σ ευχαριστώ τα κατέβασα ήδη. Ψάχνω όμως και τα skin που έχουν φτιάξει τα παιδια εδώ μέσα (νομίζω meteocity_tech λεγότανε η κάπως έτσι) και είναι συμβατά με τα skin του meteo.gr . Κάπου γράψανε τα παιδιά οτι τα φτιάξανε και οταν έχει καύσωνα βγάζει κόκκινο και στο χιόνι μια νιφάδα. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος exo to city&sea+skin Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Φίλε συντοπίτη εξόριστε όπως πάντα γρήγορες απαντήσεις. Σ ευχαριστώ τα κατέβασα ήδη. Ψάχνω όμως και τα skin που έχουν φτιάξει τα παιδια εδώ μέσα (νομίζω meteocity_tech λεγότανε η κάπως έτσι) και είναι συμβατά με τα skin του meteo.gr . Κάπου γράψανε τα παιδιά οτι τα φτιάξανε και οταν έχει καύσωνα βγάζει κόκκινο και στο χιόνι μια νιφάδα. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος Άμα χρησιμοποιείς το template που είναι μόνο για τις κανονικές περιοχές, κι όχι για τις θάλασσες, τότε μπορείς να βάλεις όποιο skin θέλεις. Εάν θέλεις να βλέπεις και τις θάλασσες τότε έχεις μόνο μια επιλογή, το skin που έχω κάνει εγώ. Κάποια στιγμή έφτιαξε άλλο ένα παιδί ένα συμβατό skin αλλά πλέον δεν λειτουργεί το link και δυστυχώς δεν το έχω κι εγώ για να το ανεβάσω κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts