Jump to content

Πρόβλημα με Downloads

IRONMAIDEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,

εχω ενα προβλημα.προσπαθω να κατευασω πχ ενα προγραμμα απο το νετ,η ενα τραγουδι και κατευαινει το αρχειο μεχρι ενα συγκεκριμενο αριθμο mb και σταματαει εκει,μου λεει οτι τελειωσε το downloading του αρχειου ενω δεν εχει κατευει ολοκληρο με αποτελεσμα να μην ανοιγει...αυτο γινετε εδω και αρκετο καιρο.εχετε καμοια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?

ευχαριστω.

Αν δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα του συστηματος σου πως να σε βοηθησει καποιος ?

Το nforce 3,4 ειναι το chipset της μητρικης σου τα οποια εχουν ενσωματωμενο Firewall το οποιο εαν εχουν περαστει οι Drivers του στα Windows κανει το συγκεκριμενο προβλημα που εχεις εσυ.

Βεβαια υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να δημιουργουν το προβλημα αυτο αλλα ειπα να αρχισω με κατι σιγουρο.

ωραια...και πως διορθωνεται αν ειναι αυτο το προβλημα...δεν ξερω αν εχω τετοιο πραγμα.

κανε το εξης :

εναρξη - πινακας ελεγχου - συστημα - συσκευες - διαχειρηση συσκευων - συσκευες συστηματος

εκει μεσα τι σου γραφει οταν το ανοιξεις ?

θελεις να ερθεις σπιτι μου να με βοηθησεις?

αχ τι θα κανω?τι αλλο μπορει να ειναι?

καλησπερα,

εχω ενα προβλημα.προσπαθω να κατευασω πχ ενα προγραμμα απο το νετ,η ενα τραγουδι και κατευαινει το αρχειο μεχρι ενα συγκεκριμενο αριθμο mb και σταματαει εκει,μου λεει οτι τελειωσε το downloading του αρχειου ενω δεν εχει κατευει ολοκληρο με αποτελεσμα να μην ανοιγει...αυτο γινετε εδω και αρκετο καιρο.εχετε καμοια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?

ευχαριστω.

Θέλω να μου πεις μερικά στοιχεία:

1. Εάν υπήρχε εξ αρχής ή εάν έγινε μετά και πότε περίπου.

2. Τι είδους σύνδεση έχεις στο internet και εάν είναι DSL με ποιό modem.

3. Στα πόσα Mb σταματάει το download.

4. Με ποιό brownser μπαίνεις , και εάν χρησιμοποιείς το Get Right.

5. Ποιά MoBo έχεις , και ποιό λειτουργικό χρησιμοποιείς.

Πες μας αυτά και πιστεύω κάτι θα γίνει.

1.οχι,παρουσιαστηκε περιπου 9 μηνες αφοτου πηρα το pc,νομιζω στα καλα καθουμενα.

2.56κ ειναι με καρτα τωρα,οχι πριν.

3.στα 2,36 καπου εκει.

4.οχι δεν χρησιμοποιω το Get Right(δεν ξερω καν τι ειναι)με τον internet explorer μπαινω.

5.μοβο τι ειναι?τα xp εχω.

ευχαριστω που με βοηθας.

2.56κ ειναι με καρτα τωρα,οχι πριν. Τί εννοείς;

5.μοβο τι ειναι?τα xp εχω. Motherboard AKA MainBoard AKA μητρική κάρτα :)

[aka = also known as]

στο νετ μπαινω με smile and web,τωρα,πριν ειχα κανονικη συνδεση.το μοντεμ ειναι 56κ pstn.

πως βλεπουμε για τo mobo γιατι δεν θυμαμαι τι εχω..?

υποψιαζεσαι μηπως τι ειναι?

Όταν έμπαινες με κανονική σύνδεση το είχες το πρόβλημα; Σε ρωτάω μηπως φταίει η κάρτα. Και εάν μπορείς να βρείς από κάποιον φίλο σου τον Firefox 1.5 Greek βάλτον και δοκίμασε να κάνεις κατέβασμα αρχείων με αυτόν. Δοκίμασε πάντως μήπως και μπορέσεις να τον κατεβάσεις μόνη σου από http://www.mozilla.com/firefox/ , είναι 5 Mb.

Κάνε αυτά και τα λέμε πάλι.

οχι δεν το ειχα αυτο το προβλημα αλλα εχει 7 μηνες σιγουρα που δεν εχω κανονικη συνδεση και παρουσιαστηκε πριν 3 μηνες περιπου.

λες να φταει καμοια ρυθμιση?να αλλαξα κατι εγω?

θα προσπαθησω να το κατευασω και θα σου πω.

(ημουν σε διακοπες γιαυτο δεν απαντησα)

καλη χρονια!!!!

καλησπερα,

ευχαριστω.

Nα σε ρωτησω και εγω κατι.Με ποιο προγραμμα κανεις τα download;

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

με αυτο που εχουν μεσα τα windows και δοκιμασα και με το dap.

το ιδιο κολλημα ομως.

κατευασα τον Firefox 1.5 Greek.δεν κολησε το download,ενω στα αλλα κολουσε.θα δοκιμασω να κατευασω κατι απο αυτον.

μολις προσπαθησα να κατευασω ενα τραγουδι απο το gmail που μου στειλανε και δεν κατευηκε ολοκληρο παλι,με firefox αυτη φορα.

τι στο καλο μπορει να ειναι?

xmm spyware? ;)

http://www.microsoft.com/antispyware

ad-aware http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10399602.html?tag=pdp_prod

κατεβασε αυτα τα 2 και κανε ενα search και με τα 2... λογικα θα φτιαξει

vale ayto prota http://www.download.com/3000-2071_4-10037157.html gia ola ta downloads pou tha kaneis. tora afou stamataei se sigekrimeno megethos tote tha exeis kanei kapia rithmisi apo kapio firwall i sta properties tou modem, ths sindeseis i tha einai kanenas ios i kati paromio

το εχω το dap.και κολαει κ σε αυτον.κατευασα και τα προγραμματα για spyware αλλα το προβλημα δεν διορθωθηκε.λογικα ειναι κατι στις ρυθμισεις.

ποιες ρυθμισεις σχετιζοντε με αυτο?

psakstes oles sta properties kai stis rithmiseis toy modem kai tis sindesis kai olo kai otan to vreis tha katalaveis oti einai ayto. (fadazome oti ekanes update to adaware prin kaneis scan kai oti ekanes full scan kai oxi to grigoro)

ti programata exeis mesa ston ipologisti soy? mhpos evales kanena programataki kai meta apo ayto arxise to provlima?

τα εκανα ολα αυτα που λες.δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις.ουτε στου μοντεμ ουτε στις συνδεσεις δικτυου...δεν νομιζω να εγινε απο προγραμμα γιατι δεν εχω και πολλα...

υπαρχει καποια ρυθμιση στο pc που να μπορεις να βαζεις οριο στα downloads?απο το limewire κατευαζω κανονικα...