botilas Δημοσιεύτηκε December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2005 Enw iparxi thira IR (kathoti perilamvani sto paketo remote control kai leitourgei apsoga) den katafera na sindesw to kinito mou. episis stin diaxirisi ylikou den fenete pouthena siskeui IR. Mipws telika i thira IR ine mono gia to remote? Iparxi dinatotita kseklidwmatos tis thiras? Kamia idea? Sorry gia ta greeklish alla i kakia anagi... Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Το πήρες; Γράψε ένα review αν και όποτε ευκαιρέσεις. (κάπου υπάρχει ένα γενικό θέμα για laptops) Πως σου φαίνεται, αισθητικά, η οθόνη του, πληκτρολόγιο στην αφή, τι περιείχε το κουτί, ποσο σου κόστισε και με ποιον επεξεργαστη (μάλλον τον 770), το remote control ποιες λειτουργίες ελέγχει; Υ.α.γ Φιλοδοξώ πριν τις γιορτές να το χτυπήσω. Υ.β.γ Γι'αυτό ρωτω Υ.γ.γ :D Ερώτηση που ίσως είναι και χαζή, ... αν, υποθετικά, τρέξεις ενα scan του συστήματος με το Everest (προγραμμα που σου λέει τι υλικό διαθέτει το μηχάνημά σου) υπάρχει λες το ενδεχόμενο να σου δείξει αν οι υπέρυθρες είναι limited ή οχι; Υποθέτω πως οχι, αλλα... δεν ξέρω, δεν μου έρχεται κάτι πιο ουσιαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Έχω την εντύπωση πως ο sensoras δεν είναι κλασσικός IR αλλά περιορίζεται μόνο στην συνεργασία με το bundled τηλεχειριστίριο. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Μεταφέρεται στο hardware. Αν δεν αναφέρεται ότι είναι IrDA, τότε δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με κινητό ή άλλη παρόμοια συσκευή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 To CIR υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για να λειτουργεί το τηλεχειριστήριο. @Globy: το χτύπησες? Αν όχι ακόμα: Πολύ "γυαλιστερή" οθόνη, σε σχέση με αυτήν που είχε το παλιό μου (πάλι FS). Καλό το πληκτρολόγιο (αν και φοβάμαι ότι δεν 8α αντέξει την κακή μου συνήθεια να χτυπάω αντι να πατάω τα πλήκτρα) 1500 ευρώ μόλις για τον 770, πολύ γρήγορο στο boot (αν και είναι νωρίς ακόμα) και καλούτσικη κάρτα γραφικών (Χ700) που για κάποιο ανεξήγητο (για μένα) λόγο την εμφανίζει με 512ΜΒ μνήμη (αντί για 128 ΜΒ που είναι η πραγματική). Όσο για το remote, ΟΝ/ΟFF laptop και διαχείρηση (play/stop/menu) για media (είτε τραγουδάκια είτε DVD). Συμβουλή: πάρτο μόνο αφού το δεις, το πιάσεις και ρωτήσεις στο κατάστημα τις απορίες σου (αν είσαι τυχερός και δεν πέσεις σε άσχετο) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. December 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Λοιπόν τελικά όντως οι υπέρυθρες είναι μόνο για το remote. Το Laptop σίγουρα αξίζει τα χρήματα του. Τώρα κατά πόσο αντικειμενικός θα είμαι με τον συγκεκριμένο review θα δείξει. Έχουμε και λέμε από άποψη υλικών η fujitsu- siemens έκανε καλή δουλεία το πληκτρολόγιο έχει σχεδόν άριστη αίσθηση, η οθόνη έχει καταπληκτική ευκρίνεια το βάρος του κινείται στον μέσο όρο περίπου 3 κιλά. Από θερμοκρασίες όλα βαίνουν καλώς. Είναι πράγματι αθόρυβο μηχάνημα ακόμη και με απενεργοποιημένο το κουμπί silence. Τα μελανά του σημεία τώρα είναι η απουσία IR & BT τα ηχεία του τα οποία θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, και φυσικά η αυτονομία του που με μέτρια χρήση αγγίζει τα 150 λεπτά περίπου το ίδιο θα χρειαστεί σε χρόνο για να φορτίσει. Τα χαρακτηριστικά του είναι πανω κάτω γνωστα. Pentium M 770 2.13 RAM 1024MB ATI X700 128MB DVD-+RW dual layer 100Gb SATA κτλ... To Έχω περίπου μια βδομάδα. Και αντικατέστησα με αυτό το παλιό μου ACER το οποίο ούτε θέλω να θυμάμαι...... Οσο για το bug που αναφέρθηκε με την καρτα γραφικών σε εμένα δεν παρουσιάστηκε. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 kalispera paidia kai kales giortes!!! epeidi den ta katexw kala ta pragmata, telika to auto to laptop exei wifi (einai to wireless) i to wireless lan einai allo? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 WLAN, Wireless, Wi-Fi είναι το ίδιο πράγμα. 802.11 πρωτόκολλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Απο εβδομάδα θα είμαι και εγω ενας ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου notebook. Πολυ καλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με πολύ καλή τιμή το καθιστούν άριστη αγορά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 eimai kai egw allos enas eutuxis katoxos tou sugkekrimenou montelou exw omws mia aporia!! epeidi den eixa ksanadoulepsei pote me laptop den iksera, apo tote pou to pira omws, etoixe na doulepsw kai se 2 filwn (diaforetika apo to dikko mou hp kai toshiba (nomizw) ) kai paratirisa oti to diko mou zestainetai polu grigora stin perioxi katw apo ta velakia... mexripou katanta kourastiko? ti lene oi filoi sugkatoxoi? opoia alli gnwmi euprosdekti Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ekei prepei na brisketai h karta grafikon kai gi ayto yparxoun kai oi ayxhmenes thermokrasies. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 thanx re filaraki ligo akoma kai tha eperna tin antiproswpia na tous rwtisw giati einai ligo enoxlitiko... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 pantws na peis na oti kanw kapoia idiaiteri xrisi! mono keimena grafw kai sto internet den paizw paixnidia... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 sorry an ginomai kourastikos alla tha zitisa ta fwta sas gia alli mia fora otan vazw to laptop na paizei mono taineies. u know, den ksekinaw olo to sistima alla paw kateuthian sto player kathe deka lepta i othoni maurizei kai prepei na patisw ena koumpi gia na epanemfanisei tin othoni kserei kaneis ti simvainei kai pws linetai? thanx Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Oute ego exo brei lysh se ayto! Mhpos einai thema power options??? Den to epsaxa. Ego ta dvd ta blepo meso power dvd. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Γιατί δεν ρωτάτε στο support της siemens; Ίσως να είναι κάποιο bug που διορθώνεται με κάποια αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 An kai poly ka8ysterhmena, na h apanthsh: Stis epiloges energeias (Pinakas Elegxou) yparxei ena tab me titlo "Syndyasmoi Trofodosias". Mporeis na xrhsimopoihseis to preset "parousiaseis" 'h na kaneis ena neo diko sou, opou 8a oriseis na mhn svhnei h o8onh, otan o ypologisths einai sthn mpiza (analoga me ayto pou 8eleis). Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts