Jump to content

Απορία σχετικά με Notebook Fujitsu-Siemens Amilo 1437G

botilas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Enw iparxi thira IR (kathoti perilamvani sto paketo remote control kai leitourgei apsoga) den katafera na sindesw to kinito mou. episis stin diaxirisi ylikou den fenete pouthena siskeui IR. Mipws telika i thira IR ine mono gia to remote? Iparxi dinatotita kseklidwmatos tis thiras? Kamia idea?

Sorry gia ta greeklish alla i kakia anagi...

fake! :X

Το πήρες;

Γράψε ένα review αν και όποτε ευκαιρέσεις.

(κάπου υπάρχει ένα γενικό θέμα για laptops)

Πως σου φαίνεται, αισθητικά, η οθόνη του, πληκτρολόγιο στην αφή, τι περιείχε το κουτί, ποσο σου κόστισε και με ποιον επεξεργαστη (μάλλον τον 770), το remote control ποιες λειτουργίες ελέγχει;

Υ.α.γ Φιλοδοξώ πριν τις γιορτές να το χτυπήσω.

Υ.β.γ Γι'αυτό ρωτω

Υ.γ.γ :D

Ερώτηση που ίσως είναι και χαζή, ... αν, υποθετικά, τρέξεις ενα scan του συστήματος με το Everest (προγραμμα που σου λέει τι υλικό διαθέτει το μηχάνημά σου) υπάρχει λες το ενδεχόμενο να σου δείξει αν οι υπέρυθρες είναι limited ή οχι; Υποθέτω πως οχι, αλλα... δεν ξέρω, δεν μου έρχεται κάτι πιο ουσιαστικό.

Έχω την εντύπωση πως ο sensoras δεν είναι κλασσικός IR αλλά περιορίζεται μόνο στην συνεργασία με το bundled τηλεχειριστίριο.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μεταφέρεται στο hardware.

Αν δεν αναφέρεται ότι είναι IrDA, τότε δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με κινητό ή άλλη παρόμοια συσκευή.

To CIR υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για να λειτουργεί το τηλεχειριστήριο.

@Globy: το χτύπησες?

Αν όχι ακόμα:

Πολύ "γυαλιστερή" οθόνη, σε σχέση με αυτήν που είχε το παλιό μου (πάλι FS).

Καλό το πληκτρολόγιο (αν και φοβάμαι ότι δεν 8α αντέξει την κακή μου συνήθεια να χτυπάω αντι να πατάω τα πλήκτρα)

1500 ευρώ μόλις για τον 770, πολύ γρήγορο στο boot (αν και είναι νωρίς ακόμα) και καλούτσικη κάρτα γραφικών (Χ700) που για κάποιο ανεξήγητο (για μένα) λόγο την εμφανίζει με 512ΜΒ μνήμη (αντί για 128 ΜΒ που είναι η πραγματική).

Όσο για το remote, ΟΝ/ΟFF laptop και διαχείρηση (play/stop/menu) για media (είτε τραγουδάκια είτε DVD).

Συμβουλή: πάρτο μόνο αφού το δεις, το πιάσεις και ρωτήσεις στο κατάστημα τις απορίες σου (αν είσαι τυχερός και δεν πέσεις σε άσχετο)

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Λοιπόν τελικά όντως οι υπέρυθρες είναι μόνο για το remote. Το Laptop σίγουρα αξίζει τα χρήματα του. Τώρα κατά πόσο αντικειμενικός θα είμαι με τον συγκεκριμένο review θα δείξει. Έχουμε και λέμε από άποψη υλικών η fujitsu- siemens έκανε καλή δουλεία το πληκτρολόγιο έχει σχεδόν άριστη αίσθηση, η οθόνη έχει καταπληκτική ευκρίνεια το βάρος του κινείται στον μέσο όρο περίπου 3 κιλά. Από θερμοκρασίες όλα βαίνουν καλώς. Είναι πράγματι αθόρυβο μηχάνημα ακόμη και με απενεργοποιημένο το κουμπί silence. Τα μελανά του σημεία τώρα είναι η απουσία IR & BT τα ηχεία του τα οποία θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, και φυσικά η αυτονομία του που με μέτρια χρήση αγγίζει τα 150 λεπτά περίπου το ίδιο θα χρειαστεί σε χρόνο για να φορτίσει. Τα χαρακτηριστικά του είναι πανω κάτω γνωστα. Pentium M 770 2.13 RAM 1024MB ATI X700 128MB DVD-+RW dual layer 100Gb SATA κτλ...

To Έχω περίπου μια βδομάδα. Και αντικατέστησα με αυτό το παλιό μου ACER το οποίο ούτε θέλω να θυμάμαι...... Οσο για το bug που αναφέρθηκε με την καρτα γραφικών σε εμένα δεν παρουσιάστηκε.

fake! :X

Απο εβδομάδα θα είμαι και εγω ενας ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου notebook.

Πολυ καλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με πολύ καλή τιμή το καθιστούν άριστη αγορά.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

• 4 weeks later...

eimai kai egw allos enas eutuxis katoxos tou sugkekrimenou montelou

exw omws mia aporia!! epeidi den eixa ksanadoulepsei pote me laptop den iksera, apo tote pou to pira omws, etoixe na doulepsw kai se 2 filwn (diaforetika apo to dikko mou hp kai toshiba (nomizw) ) kai paratirisa oti to diko mou zestainetai polu grigora stin perioxi katw apo ta velakia... mexripou katanta kourastiko?

ti lene oi filoi sugkatoxoi?

opoia alli gnwmi euprosdekti

:ninja:

sorry an ginomai kourastikos alla tha zitisa ta fwta sas gia alli mia fora

otan vazw to laptop na paizei mono taineies. u know, den ksekinaw olo to sistima alla paw kateuthian sto player kathe deka lepta i othoni maurizei kai prepei na patisw ena koumpi gia na epanemfanisei tin othoni

kserei kaneis ti simvainei kai pws linetai?

thanx

:ninja:

• 2 weeks later...

An kai poly ka8ysterhmena, na h apanthsh:

Stis epiloges energeias (Pinakas Elegxou) yparxei ena tab me titlo "Syndyasmoi Trofodosias". Mporeis na xrhsimopoihseis to preset "parousiaseis" 'h na kaneis ena neo diko sou, opou 8a oriseis na mhn svhnei h o8onh, otan o ypologisths einai sthn mpiza (analoga me ayto pou 8eleis).

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr