Jump to content

Παραλαβή Η/Υ στους πρώτους μαθητές των γυμνασίων

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Από ότι έχω μάθει έχει αρχίσει η παραλαβή υπολογιστών στους πρώτους μαθητές των γυμνασίων.Μήπως ξέρει κανείς τι υπολογιστές είναι αυτοί?Βλέπετε η αδερφή μου θα πάρει και γι αυτό πρέπει να οργανωθώ :p

Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω :O :p

• Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ξερω στην εποχη μας δην ειχαμε τετοια.κριμα

δεν νομιζω να ειναι υπολογιστες κορυφης.πιστευω κατι μετριο.θα εισαι κ...ος αν ο η/υ ειναι πυραυλος

Den 8a exeimegales dynatotites malon. Ade kai na trexeis kana ekpaideutiko cd... Siga min 3odeuotan o Karamanlis...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Ε , σιγα τους υπολογιστες.Θα ειναι για το π*****.Τι νομιζω:Intel Celeron 1.6Ghz ,256mb DDR 200Mhz , 40gb - HDD,Οθονη 15'' CRT.Ισα ισα να τρεχει κανα λεξικο και κανα flash παιχνιδι.Αν του βαλεις το most wanted θα καει ολοκληρος.Και καμια καρτα γραφικων MX4000 64MB.Oλος ο πυργος θα κοστιζει στα 200 ευρω.Αστειο!Το μονο που μπορει να κανει ειναι να λειουτουεγησει σα firewall και file server σε κανα δικτυο ή διαμοιραστης συνδεσης adsl.Το πολυ πολυ για να διαβασεις τα e-mail σου,να παιξεις κανα fliper και να κανεις καμια εκυτπωση.Μην περιμενετε πολλα.Αυτη ηταν η γνωμη μου

Ε , σιγα τους υπολογιστες.Θα ειναι για το π*****.Τι νομιζω:Intel Celeron 1.6Ghz ,256mb DDR 200Mhz , 40gb - HDD,Οθονη 15'' CRT.Ισα ισα να τρεχει κανα λεξικο και κανα flash παιχνιδι.Αν του βαλεις το most wanted θα καει ολοκληρος.Και καμια καρτα γραφικων MX4000 64MB.Oλος ο πυργος θα κοστιζει στα 200 ευρω.Αστειο!Το μονο που μπορει να κανει ειναι να λειουτουεγησει σα firewall και file server σε κανα δικτυο ή διαμοιραστης συνδεσης adsl.Το πολυ πολυ για να διαβασεις τα e-mail σου,να παιξεις κανα fliper και να κανεις καμια εκυτπωση.Μην περιμενετε πολλα.Αυτη ηταν η γνωμη μου

:lol: :lol:

ααα ρε ελλαδα...:p

Εγώ πάλι που παρακολολυθησα τον Μάκη που είχε ρωτήσει μια υπεύθηνη γιατί πριν τις εκλογές το είχε "τάξει":P ενώ τώρα που ρώτησε την υπεύθηνη είπε δεν ξέρει τιποτα.Έτσι έμαθα γιαυτό το ζήτημα.Έτσι άσκοπα ρωτάς γιατι αμφιβάλλω αν θα πραγματοποηθεί.

Λοιπόν αν ένας υπολογιστης του Καραμανλή στοιχιζει 600Ε απο τις 3 τάξεις του Γυμνάσιου βγάινουν 1800Ε.Ποσα γυμνάσια να έχει ενας νομός?200?

200*1800=360000.Οι νομοί απο οτι ξέρω είναι 51 ή 52.ας βάλουμε 51

προκήπτει 360000*52=18720000 Ε.για μια χρονιά βεβαια.αν βάλουμε οτι εφαρμόζετε για 2 χρονια το λιγοτερο(τελειώνει η θητεία του Κωστάκη):P

18720000*2=37,440,000Ε Εδώ χρωστάμε 8δις για τους Ολυμπιακούς θα "πετάει"άσκοπα λεφτα?Εγω πιστεύω είναι τα παραμυθιούλια των υποψηφίων.

Jog αμφιβάλλω αν η αδερφή σου θα πάρει υπολογιστή εγώ ευχομαι να πάρει...

Εγώ πάλι που παρακολολυθησα τον Μάκη που είχε ρωτήσει μια υπεύθηνη γιατί πριν τις εκλογές το είχε "τάξει":P ενώ τώρα που ρώτησε την υπεύθηνη είπε δεν ξέρει τιποτα.Έτσι έμαθα γιαυτό το ζήτημα.Έτσι άσκοπα ρωτάς γιατι αμφιβάλλω αν θα πραγματοποηθεί.

Λοιπόν αν ένας υπολογιστης του Καραμανλή στοιχιζει 600Ε απο τις 3 τάξεις του Γυμνάσιου βγάινουν 1800Ε.Ποσα γυμνάσια να έχει ενας νομός?200?

200*1800=360000.Οι νομοί απο οτι ξέρω είναι 51 ή 52.ας βάλουμε 51

προκήπτει 360000*52=18720000 Ε.για μια χρονιά βεβαια.αν βάλουμε οτι εφαρμόζετε για 2 χρονια το λιγοτερο(τελειώνει η θητεία του Κωστάκη):P

18720000*2=37,440,000Ε Εδώ χρωστάμε 8δις για τους Ολυμπιακούς θα "πετάει"άσκοπα λεφτα?Εγω πιστεύω είναι τα παραμυθιούλια των υποψηφίων.

Jog αμφιβάλλω αν η αδερφή σου θα πάρει υπολογιστή εγώ ευχομαι να πάρει...

φίλε υπολογιστή θα πάρει.Η διανομή έχει ξεκινήσει ήδη σε αρκετούς νομούς.8.500 υπολογιστές σύνολο. :happy: :)

Στον καλύτερο σε κάθε σχολείο, ή στους καλύτερους; :worry:

στον καλύτερο μαθητή της της Α' Γυμνασίου, της Β' Γυμνασίου, της Γ' Γυμνασίου απο ότι ξέρω

Mηπως να σας εδινε κανενα 3,5 Ghz,2 g RAM kai Χ850 καρτα γραφικων??

ΕΛΕΟΣ

Α ρε Ελληνα...

Ελπίζω φίλε να μην αναφέρεσαι σε μένα :mad:

Το pc δεν το θέλω για να παίζω ότι πιο νέο κυκλοφοεί :mad: Ακόμα και ένα φτωχό pc θα με εξυπηρετούσε πολύ

Ελπίζω φίλε να μην αναφέρεσαι σε μένα :mad:

Το pc δεν το θέλω για να παίζω ότι πιο νέο κυκλοφοεί :mad: Ακόμα και ένα φτωχό pc θα με εξυπηρετούσε πολύ

Δεν αναφερομαι σε σενα!:)

Κάποιου του χάριζαν γάϊδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια ... :worry:

Χεχε, ακριβώς...

Πάντως αν ισχύει μόνο για τον/την καλύτερο/η ευτυχώς που δεν υπήρχε στα χρόνια μου... Εγώ ήμουν πάντα 2η-3η οπότε θα ένιωθα τελείως μ@λ@κ@ς :p:p:p

Ή δεν ξέρεις και πολλά απο υπολογιστές ή λέμε και καμια μ@λ@κια να περάσει η ώρα ε? :confused:

Egw eimai ths apopshs oti 8a eprepe na paei sto paidi me thn oikogeneia pou exei to mikrotero eisodhma.Mallon kati tetio 8a mporouse na elegx8ei mesw ths eforias as poume.Allwste me to shmerino ekpaideutiko systhma o prwtos ma8hths den einai panta o eksypnoteros/kalyteros (xwris na 8elw na yponomeusw thn prospa8eia ths aderfhs tou paidiou,milaw genika).Allwste einai statistika apodedeigmeno oti oi kaloi ma8htes synh8ws proerxontai apo pio eupores oikogeneies (den milaw klashs kokalh,apla pio eupores) ara exoun tin dynatothta (kai mallon hdh exoun sthn katoxh tous) na agorasoun enan ypologisth)

Συμφωνώ...

Θα έπρεπε να λαμβάνεται ο βαθμός υπόψιν αλλά να μην αποτελεί το μοναδικό κριτήριο... :)

Egw eimai ths apopshs oti 8a eprepe na paei sto paidi me thn oikogeneia pou exei to mikrotero eisodhma.Mallon kati tetio 8a mporouse na elegx8ei mesw ths eforias as poume.Allwste me to shmerino ekpaideutiko systhma o prwtos ma8hths den einai panta o eksypnoteros/kalyteros (xwris na 8elw na yponomeusw thn prospa8eia ths aderfhs tou paidiou,milaw genika).Allwste einai statistika apodedeigmeno oti oi kaloi ma8htes synh8ws proerxontai apo pio eupores oikogeneies (den milaw klashs kokalh,apla pio eupores) ara exoun tin dynatothta (kai mallon hdh exoun sthn katoxh tous) na agorasoun enan ypologisth)

Και τα 3 παιδιά που πήραν στο σχολείο που δουλευω υπολογιστή, είχαν ήδη! Μάλιστα η 2η σε βαθμολογία κοπέλα δεν έχει σπίτι καλα καλά να μείνει αλλα pc δεν πήρε.Θεωρητικώς είναι αδικία αλλα πρακτικώς δεν βλέπω κάποια πιο αντικειμενικά κριτήρια.

Με το να το πάρει αυτός που η οικογένειά του έχει το χαμηλότερο εισόδημα παύει πλέον να έχει το νόημα της επιβράβευσης η προσφορά και γίνεται κοινωνική παροχή.

Το ιδανικότερο θα ήταν μια χρυσή τομή... Δηλαδή στον πρώτο μαθητή που το οικογενειακό του εισόδημα είναι κάτω απο 15.000Ε (πχ) ετησίως.

Δλδ σε αλγοριθμική μορφή:

$i=1;
do{
 if($student['eisodhma'][$i]<15.000) //$i = studentid
 {
   give_pc($student[$i]); //table is sorted according to grades.
   break;
 }
 else
 {
 $i++;
 }
}while ($i<=$students_num);
if($i>$students_num) echo "Den ver8hkan apotelesmata. Olh h ta3h apoteleitai apo kapitalistika gourounia";

Έχω καεί άσχημα, το ξέρω :p

Δηλαδή στον πρώτο μαθητή που το οικογενειακό του εισόδημα είναι κάτω απο 15.000Ε (πχ) ετησίως.

Ξέρεις ποιος θα ήταν αυτός;; Κάποιος που ο μπαμπάς του έχει πολλά λεφτά αλλά δεν τα δηλώνει στην εφορία :(

Ε πόσο να φοροδιαφέυγει πια? Άντε να κερδίζει 20000...

Τέσπα, ας βάλουν κάποιο πολύ μικρό όριο ώστε να είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει οικονομική άνεση ο άλλος. Είναι τραγικό να πηγαίνουν σε μαθητές που έχουν ήδη υπολογιστή! Είναι η μεγαλύτερη σπατάλη που έχω δει!!

Ε πόσο να φοροδιαφέυγει πια? Άντε να κερδίζει 20000...

Πόσο;; Ξέρεις πόσοι ελεύθεροι επαγγελματίες με εισοδήματα αρκετών 10άδων χιλιάδων ευρώ έχουν πολύ χαμηλές φορολογικές δηλώσεις :X

Είναι τραγικό να πηγαίνουν σε μαθητές που έχουν ήδη υπολογιστή!

Είναι σπατάλη, αλλά είναι και πολύ δύσκολο να προβλεφθεί. Και η φορολογική δήλωση είναι δυστυχώς μπακαλίστικος τρόπος να γίνει αυτό.

Γι' αυτό ας το δίνουν στον πρώτο, όποιος κι αν είναι αυτός. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω, είναι αναγνώριση πρωτιάς, όχι κοινωνική παροχή.

Τέσπα, ας βάλουν κάποιο πολύ μικρό όριο

Για αυτό και θα πρότεινα το ακριβώς αντίθετο. Αν είναι να μπει όριο να μπει σχετικά υψηλά, ώστε να κόβει μόνο τους πολύ ματσό κι όχι και τα μικρομεσαία/μεσαία εισοδήματα

Ω τι κόσμος μπαμπα :P

Έχεις δίκιο πάντως... Έτσι όπως τα λες, δεν υπάρχει τρόπος να προβλεφθει...

Οπότε καλύτερα αντι να τα δίνουν στους μαθητές να τα δίνουν στα σχολεία και να κάνουν "νησίδες" (όπως στα πανεπιστήμια) που να μπορουν να πηγαίνουν μαθητές μέχρι το βραδάκι. Έτσι, σιγά μην ασχοληθούν όσοι έχουν ήδη υπολογιστή, ενώ τα παιδιά που δεν έχουν θα βοηθηθούν πολύ.

Οπότε καλύτερα αντι να τα δίνουν στους μαθητές να τα δίνουν στα σχολεία και να κάνουν "νησίδες" (όπως στα πανεπιστήμια) που να μπορουν να πηγαίνουν μαθητές μέχρι το βραδάκι. Έτσι, σιγά μην ασχοληθούν όσοι έχουν ήδη υπολογιστή, ενώ τα παιδιά που δεν έχουν θα βοηθηθούν πολύ.

Καλή ιδέα ... αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ :p

Στους Αλβανούς θα δίνουν υπολογιστές ή θα το κάνουν σαν τους παραστάτες στις εθνικές εορτές?? :p :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407