FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Μια χαρά ανοίγει. Μόλις το κατέβασα. Τοτε φταίει το ότι έκανες copy απλά αυτό που είδες ( http://rapidshare.com/files/79191026...hXmas.swf.html ) και όχι copy το link ( http://rapidshare.com/files/79191026/WhiteTrashXmas.swf.html ). Αλλιώς δεν εξηγείται..προωθηση το εκανα και προσθεσα τον παραληπτη...συνεπως δεν τιθεται θεμα :O έλα ρε Alexel το δωράκι σου είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που μου έκανε δώρο σε εμένα ο Bilakosss, ένα sirocco gold :D:D. Το βρήκα το link άλλα δεν ξέρω γιατί δεν αποτυπώνεται στο forum, εξού και τα ******, μάλλον έχει να κάνει με το url. PS. Freak σε ευχαριστούμε για τις ανταλλαγές των δώρων μας ;)χαχα..εκανα τετοια πατατουλα;;εδωσες και πηρες το ιδιο δωρο;;σορι παιδια,δεν ειχα χρονο να ανοιξω ολα τα λινκ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 twra to katebazw.....gia na doume..... ps. me ti programma anoigei to arxeio?:O:O Με τον internet explorer προωθηση το εκανα και προσθεσα τον παραληπτη...συνεπως δεν τιθεται θεμα E τότε δεν ξέρω γιατί δεν άνοιγε :p http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/redface.gif Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 TROMERO! thnx!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ευχαριστω πολυ για το μελομακαρονο φαγαμε σκασαμε ολες τις γιορτες ενα ακομα δεν πειραζει:O Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ευχαριστω πολυ για το μελομακαρονο φαγαμε σκασαμε ολες τις γιορτες ενα ακομα δεν πειραζει:O Παρακαλώ! Να ξέρεις πάντως πως δεν ήταν όποιο κι όποιο μελομακάρονο. Ήταν σπιτικό και για να το φωτογραφήσω σωστά μου πήρε αρκετή ώρα, όπως και η επεξεργασία στο photoshop για να φύγει το backround :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Παρακαλώ! Να ξέρεις πάντως πως δεν ήταν όποιο κι όποιο μελομακάρονο. Ήταν σπιτικό και για να το φωτογραφήσω σωστά μου πήρε αρκετή ώρα, όπως και η επεξεργασία στο photoshop για να φύγει το backround :lol::lol::lol: αν δεν μου δωσεις συνταγη δεν σε πιστευω:lol: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 και καποιος αλλος δωρισε μελομακαρονο,αλλα δε θυμαμαι ποιος.. (αντε,και του χρονου!) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 έλα ρε Alexel το δωράκι σου είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που μου έκανε δώρο σε εμένα ο Bilakosss, ένα sirocco gold :D:D. Το βρήκα το link άλλα δεν ξέρω γιατί δεν αποτυπώνεται στο forum, εξού και τα ******, μάλλον έχει να κάνει με το url. PS. Freak σε ευχαριστούμε για τις ανταλλαγές των δώρων μας ;) ε καλα απο το ιδιο χωριο ειμαστε...ιδια μυαλα εχουμε! :) lofos for ever! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 το δικό μου δώρο το έχει πάρει κάποιος??:)εγω είχα και μελομακάρονα!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 βλαμις εσυ εισαι αυτος που μου ειχε δωσει πολλες επιλογες για δωρα;;; (αν ειναι αγορι,κοριτσι κτλ;) το εδωσα το δωρακι σου σε ενα μελος..νικ δεν θυμαμαι,ας φανερωθει μονος του! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ε καλα απο το ιδιο χωριο ειμαστε...ιδια μυαλα εχουμε! :) lofos for ever! :yahoo::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 γιατι δεν κανουμε εικονικα δωρα και το πασχα? :) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Γιατί τότε θα το ξεφτιλίσουμε. Το πάσχα άλλωστε δεν κάνουμε ούτε πραγματικά δώρα, δεν μας εμπνέει το πνεύμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ...και φετος θα ανταλλαξουμε μεταξυ μας εικονικα δωρακια.http://s4.rimg.info/8e789d8fe680cd01d0d0e8cc4720bb3a.gif το καθε μελος που επιθυμει να συμμετασχει στην καθιερωμενη πλεον ανταλλαγη δωρων, δεν εχει παρα να στειλει ενα Ε-MAIL στο: v.presents@gmail.com με το δωρο που προσφερει..http://s4.rimg.info/dbb025627a052f63862559530ff2d493.gif καλες γιορτες σε ολους! http://s4.rimg.info/dacb94795070019299de17d61e810a46.gif υγ:κάποιος ας διορθωσει τον τονισμο στον τιτλο του θέματος.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Τι γράφουμε δηλαδή στο mail...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 το δωρο που θελεις να προσφερεις.αντιστοιχα και αλλα μελη θα κανουν το ιδιο. την νεα χρονια,θα μοιραστουν τα δωρακια. δλδ το δικο σου θα παει στο χ μελος, κι εσυ θα λαβεις του Ψ :)http://s4.rimg.info/738682442f9adf32d2493fb4f60755b0.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ΑΑΑ δηλαδή γράφουμε " χριστουγεννιατικό δωράκι στον Nagata " πχ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ΟΧΙ γραφεις προσφερω ενα πολυμιξερ :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 dhl ego tha zhthso ena home cinema kai apodokopihth me dolby saround kai ena taxidi sto kairo,kai auta tha mou rthoune eikonika sto pc mou kai go tha ta blepo kai den tha mporo na ta PIASO:cry:? protimo ton AH:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ειπαμε πως ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΔΩΡΑ.μονο προσφερουμε! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Και αν σας είναι εύκολο βάλτε και μια φωτογραφία!! :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Βασικα δεν θα επρεπε να το στειλουμε ΠΜ σε καποιον ετσι ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος το δωρο του πισω? Αν θυμαμαι καλα παλιοτερα ετσι γινοταν. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ναι,απλα λογω συνωστισμου στα πμ, φετος θα γινει μεσω μειλ.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 το δωράκι μου "έφυγε" ;) Happy Holidays :D Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ηδη εχουν γινει δεκτες οι πρωτες συμμετοχες οταν μαζευτουν αρκετα ατομα,θα γινει λιστα με τα ονοματα των συμμετοχωνhttp://s4.rimg.info/4de318c2db899f818e759d97d3de5181.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts