Jump to content

Wind Family και νέα εταιρικά προγράμματα

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραταση εδωσε η ΤΙΜ στα οικογενειακα προγραμματα!

για νεες συνδεσεις που θα πραγματοποιηθουν μεχρι και 31/12 οι οποιοι θα εχουν 1000λεπτα ομιλιας ανα συνδεση μεχρι και 1 μηνα απο την μερα ενεργοποιησης!

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 86
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χμ.. δεν εγιναν πολλα νεα οικογενειακα εε?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

δεν νομιζω να υφισταται κατι τετοιο...αλλα ειναι καλο να ξερεις οτι μεχρι τελος του μηνα κερδιζεις μια προσφορα...και αλλο μεχρι τις 17/12 οπως ισχυε..

και παλι ειναι ενα καλο χριστουγεννιατικο δωρακι! ;)

Join friend!

Νομίζω ότι όλα τα δίκτυα θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στα "οικογενειακά" προγράμματα. Κάποιο δωρεάν χρόνο ομιλίας ανά σύνδεση πχ (όχι τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, κάτι έξτρα, να μην το επιβαρύνεται ο συνδρομητής)... Καλές οι προσφορές γνωριμίας, αλλά κάποτε τελειώνουν...

Άσχετο: υπάρχει κάποιο θέμα για τα συμβόλαια ΤΙΜ; (μήπως χρειάζομαι ύπνο;)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

μα αυτο λεμε..οτι περα απο την προσφορα γνωριμιας δινει 60' επιπλεον ανα συνδεση.δωρεαν

Join friend!

Δεν είναι κακό τότε. Και η κοσμοτέ δίνει 60 λεπτά ανά σύνδεση. Βέβαια στην ΤΙΜ μπορείς να επωφεληθείς και από το f&f ή το νεότερο τετ-α-τετ. Οπότε αν μιλάς με συγκεκριμένα νούμερα συμφέρει περισσότερο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν είναι κακό τότε. Και η κοσμοτέ δίνει 60 λεπτά ανά σύνδεση. Βέβαια στην ΤΙΜ μπορείς να επωφεληθείς και από το f&f ή το νεότερο τετ-α-τετ. Οπότε αν μιλάς με συγκεκριμένα νούμερα συμφέρει περισσότερο...

ναι ισχιουν οι υπηρεσιες που λες..αλλα δεν μπορεις να δηλωσεις το νουμερο που ειναι ηδη στο οικογενειακο..ενταξει και λιγο ασκοπο το βρισκω.

Join friend!

Θα κέρδιζε σίγουρα περισσότερα αν σε άφηνε όμως να το δηλώσεις, έτσι; Σίγουρα είναι έτσι;

Βολταίρος

μα γιατι να δινεις 6,7,8 ευρω για κατι που ετσι κι αλλιως στην 1 ωρα σου τιν δινει τσαμπα?

Join friend!

Θα είχες την 1ώρα (εντάξει, εκεί ας μην έπιανε διπλασιασμός του f&f) και στον αγορασμένο χρόνο του οικογενειακού πακέτου σου πχ 2ωρο θα εφαρμοζόταν το τετ-α-τετ ή f&f. Αυτό εννοούσα. Αλλά θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Βολταίρος

κοιτα προσωπικα δεν θα το εκανα μεσα στην οικογενεια μου αυτο..αν οντως ειναι οικογενειακο και οχι ερωτικο πακετο! γιατι υπαρχει και f2g ;)

παντως αξιζει σαν πακετα γιατι ο,τι προγραμμα και να βαλεις εχεις 1 ωρα δωρο!

Join friend!

Εγώ θα έλεγα οτι είναι με διαφορά το καλύτερο πακέτο της αγοράς.

Μπορεί να άργησε η ΤΙΜ στο οικογενειακό αλλά δεν τσιγκουνεύτηκε τελικά.

Το κακό είναι για εμάς που είμαστε στα εταιρικά.

Να μην έχουμε και μεις δωρεάν ενδοεταιρικό χρόνο;;;;

Εννοείται ότι σε λίγο καιρό που θα τελειώσει το συμβόλαιό μου θα πάω σε οικογενειακό

Εγώ θα έλεγα οτι είναι με διαφορά το καλύτερο πακέτο της αγοράς.

Μπορεί να άργησε η ΤΙΜ στο οικογενειακό αλλά δεν τσιγκουνεύτηκε τελικά.

Το κακό είναι για εμάς που είμαστε στα εταιρικά.

Να μην έχουμε και μεις δωρεάν ενδοεταιρικό χρόνο;;;;

Εννοείται ότι σε λίγο καιρό που θα τελειώσει το συμβόλαιό μου θα πάω σε οικογενειακό

μα εσυ που εχεις εταιρικο φιλε μου..εχεις καλυτερες τιμες! με 3,5 μιλας 1 ωρα! και ανα δευτερολεπτο! υπομονη και θα δεις και τα καινουρια πακετα σε λιγουλακι! :)

Join friend!

υπομονη και θα δεις και τα καινουρια πακετα σε λιγουλακι! :)

...= από αύριο τα νέα εταιρικά..:)

...= από αύριο τα νέα εταιρικά..:)

Τα οποία δεν έχουν να δώσουν τίποτα καινούριο... Μία από τα ίδια... Απλά τώρα θα πλησιάζουν περισσότερο τα αντίστοιχα των άλλων εταιριών...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

εχουν πολλα να δωσουν! υπομονη και θα τα δειτε!!

Join friend!

και για μια μικρή γεύση να πω ότι από αύριο οι minimum συνδέσεις για εταιρικό θα είναι οι 3 ,ότι μορφής και αν είναι η εταιρεία...;)

Δυστυχώς όμως... οι υπηρεσίες BBest 150, 250 και 550 τις οποίες μπορούσε να αλλάζει κανείς κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες του... περνάνε στην ιστορία!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

To θέμα είναι ότι σε μικρές προσωπικές επιχειρήσεις δεν συμφέρει να έχεις εταιρικό πλέον.

Εχω βάλει τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου

το οικογενειακό σου δίνει 1 ώρα δωρεάν η οποία είναι σημαντική και δεν σε υποχρεώνει να έχεις μόνο συνδέσεις αλλά και καρτοκινητά

Δυστυχώς όμως... οι υπηρεσίες BBest 150, 250 και 550 τις οποίες μπορούσε να αλλάζει κανείς κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες του... περνάνε στην ιστορία!

αυτό όντως είναι μειονέκτημα...:(

ναι αλλα με 10ευρω μπορεις να μιλας απεριοριστα με τους συνεργατες σου! και εχεις ενιαια χρεωση! αμαν! ολα στην φορα τα βγαλαμε! :X

Join friend!

ναι αλλα με 10ευρω μπορεις να μιλας απεριοριστα με τους συνεργατες σου! και εχεις ενιαια χρεωση! αμαν! ολα στην φορα τα βγαλαμε! :X

Είναι με... "από" 10 ευρώ! Στα χαμηλά προγράμματα είναι 15 τα ευρώ για το απεριόριστο, όπως και πριν δηλαδή!!!

πες και το αλλο, οτι εχει χαμηλοτερα παγια!! και οτι θα μπορεις να καλεις τον αλλον χωρις το *7χχχ που πολλοι μας μπερδευομαστε!

Join friend!

15€ το εχουν ακομα το freeVPN οι αγιογδύτες; Πωπω!!!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Έγινε αλλαγή του τίτλου αφού η συζήτηση προχώρησε και στα νέα εταιρικά προγράμματα...