billias7 Δημοσιεύτηκε November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2025 Την Vivo την γνώρισα με το x90pro πριν δύο τρία χρόνια περίπου. Είχα "ερωτευτεί" το ιδιαίτερο σκεπτικό της,του πώς πρέπει να είναι μια σωστή φωτογραφία. Μετά από ένα διάλειμμα 11 μηνών με το oppo find x8 pro, ξανά άρχισα να "ερωτεύομαι"!! Τρεις μέρες στα χέρια μου το θηρίο και απλά χαίρομαι που ξανά θυμάμαι το πόσο εύκολο κάνει την έννοια "καλή φωτογραφία". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 25, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) Η μόνη συγκριση είναι με το Oppo,από βδομάδα θα ανεβάσω φωτό. Το μόνο σίγουρο (που παραπονιούνται όλοι από την πρώτη μέρα) είναι πως θέλει επειγόντως ένα update στην λειτουργία πορτραίτου για πρόσωπα. Η vivo είχε ένα απίστευτο πορτραίτο και τώρα τα έχει κάνει κ@λος. Edited November 25, 2025 by billias7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 6 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Καλή χρονιά με υγεία!. Ένα μικρό δείγμα της κάμερας. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο αλλά σίγουρα περιμένω περισσότερα μέσα απ' τα update,καθώς ακόμα δεν έχουν διορθώσει την λειτουργία πορτραίτου που με το HDR ενεργοποιημένο κάνει τους ανθρώπους σχεδόν παστέλ. Αν το έχεις off όλα καλά αλλά χάνεις πολλά από την σκηνή. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι υπέροχη, γρήγορη,και αλήθεια..ίσως ένα κλικ πιο κάτω από το oppo find x8 pro στο smooth.(Μπορώ να πω εκεί μου λείπει το oppo). Η μπαταρία είναι ειλικρινά ατελείωτη,το πρώτο μου κινητό που δεν φορτίζω κατά περίπτωση κάθε βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts