dragon11 Δημοσιεύτηκε November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2025 (edited) Xiaomi 15T Specifications 6.83"1280x2772 pixels 50MP2160p 12GB RAMDimensity 8400 Ultra 5500mAh67W read our review 29% 658,625 hits 113 Fans Xiaomi 15T review Read 512GB 12GB RAM $ 599.50All prices Best flagship killers 2025 - buyer’s guide Read opinions Compare Pictures Related phones Network Technology GSM / HSPA / LTE / 5G 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G bands HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 42, 48, 66, 71 5G bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 48, 66, 71, 75, 77, 78 SA/NSA Speed HSPA, LTE, 5G Launch Announced 2025, September 24 Status Available. Released 2025, September 24 Body Dimensions 163.2 x 78 x 7.5 mm (6.43 x 3.07 x 0.30 in) Weight 194 g (6.84 oz) Build Glass front (Gorilla Glass 7i), plastic frame, glass fiber back SIM · Nano-SIM + Nano-SIM + eSIM + eSIM (max 2 at a time) · Nano-SIM + Nano-SIM IP68 dust tight and water resistant (immersible up to 3m for 30 min) Display Type AMOLED, 68B colors, 120Hz, 3840Hz PWM, Dolby Vision, HDR10+, 3200 nits (peak) Size 6.83 inches, 114.5 cm2 (~90.0% screen-to-body ratio) Resolution 1280 x 2772 pixels, 19.5:9 ratio (~447 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 7i Platform OS Android 15, upgradable to Android 16, HyperOS 3 Chipset Mediatek Dimensity 8400 Ultra (4 nm) CPU Octa-core (1x3.25 GHz Cortex-A725 & 3x3.0 GHz Cortex-A725 & 4x2.1 GHz Cortex-A725) GPU Mali-G720 MC7 Memory Card slot No Internal 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM UFS 4.1 Main Camera Triple 50 MP, f/1.7, 23mm (wide), 1/1.55", 1.0µm, PDAF, OIS 50 MP, f/1.9, 46mm (telephoto), 1/2.76", 0.64µm, PDAF, 2x optical zoom 12 MP, f/2.2, 15mm, 120˚ (ultrawide), 1/3.06", 1.12µm Features Leica lens, Color spectrum sensor, Ultra HDR, LED flash, HDR, panorama Video 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240/960fps, gyro-EIS, 10-bit Rec. 2020, HDR10+ Selfie Camera Single 32 MP, f/2.2, 21mm (wide), 1/3.44", 0.64µm Features HDR Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps, HDR10+ Sound Loudspeaker Yes, with stereo speakers (with Dolby Atmos) 3.5mm jack No 24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res Wireless audio Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band or tri-band, Wi-Fi Direct Bluetooth 6.0, A2DP, LE Positioning GPS (L1+L5), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC (L5), GLONASS NFC Yes (market/region dependent) Infrared port Yes Radio No USB USB Type-C 2.0, OTG Features Sensors Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Battery Type 5500 mAh Charging 67W wired, PD3.0, 100% in 50 min Misc Colors Black, Gray, Rose Gold Models 25069PTEBG SAR EU 0.99 W/kg (head) 0.99 W/kg (body) Price $ 539.44 / £ 349.00 / € 445.99 Tests Performance AnTuTu: 1640253 (v10) GeekBench: 6327 (v6) 3DMark: 3811 (Wild Life Extreme) Display 1525 nits max brightness (measured) Loudspeaker -24.9 LUFS (Very good) Battery (new) Active use Καλησπέρα άνοιξα το τόπικ γιατί δεν έβλεπα να υπάρχει κάποιο για το συγκεκριμένο xiaomi. Για πείτε γνώμες Edited November 8, 2025 by dragon11 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 (edited) Το Pro πετάει. Τρομερή κάμερα για φωτό. Edited November 9, 2025 by motoboots 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Κι εγώ έχω πάρει το 15T pro εξαιρετική συσκευή φυσάει το κινητό σε όλα του Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Για πείτε λίγο για το λειτουργικό με το Xiaomi 12 και poco f3 καθόλου ευχαριστημένος είχα πει ποτέ Xiaomi αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Όλα θέμα συνήθειας είναι, προερχόμενος από Mi 11i με Xiaomi Hyper OS ήμουν εξοικειωμένος, οπότε κανένα απολύτως πρόβλημα. Η συσκευή 15Τ το έχει η γυναίκα και το 15Τ pro εγώ. Επειδή δουλεύω ταυτόχρονα και το s23 ultra που έχω επίσης σε έκδοση 12/512 μου αρέσει η εναλλαγή από την μια συσκευή στην άλλη δεν το βαριέσαι, το καθένα έχει τα ατού του. Samsung πανάκι με one Ui 8.0 πιο ματσό συσκευή και αίσθηση, ο Κινέζος πιο φρέσκια εμφάνιση συνολικά με ένα κάρο καλούδια στα μισά λεφτά με τον μίντιατεκ να πυροβολεί δίχως να ανεβάζει θερμοκρασίες καθόλου. Προσωπικά δεν θα άλλαζα κανένα, μόνο το 23αρι πιθανόν πηγαίνοντας όμως στο 25 ούλτρα έτσι για την αλλαγή περισσότερο μιας και το έχω 25 με 26 μήνες περίπου κι όχι ότι λείπει κάτι από την σειρά 23... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η ατελείωτη ανεξάντλητη μπαταρία του, ειδικά με χρήση 50-50 wifi-data δεν τελειώνει...επίσης πολύ ποιοτική δουλίτσα στις κάμερες (έκδοση pro έχω) κατά τα άλλα η ταχύτητα του είναι δεδομένη με τέτοιον επεξεργαστή και η ασύρματη φόρτιση στην σειρά Τ για πρώτη φορά αν δεν απατώμαι λειτουργεί μια χαρά με τον παλιό 10αρη της Samsung που έχω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 (edited) Κάτοχος μερικές εβδομάδας ο επεξεργαστής ζεσταίνετε όταν κάνει αποσυμπίεση το αρχείο της αναβάθμιση αν είναι μεγάλο μέγεθος, σε hotspot και 5G NSA και SA δεν ζεσταίνετε, όσοι ο έχετε σε hotspot άλλαξε την τύπος hot spot DEFUALT γιατί στην επιλογή portable hot spot αν δεν υπάρχει κίνηση δεδομένον κλείνει και πρέπει ξαναγίνει η σύνδεση ανεξαρτήτως αν είναι στη φόρτιση η εκτός. Όταν το εχω sto 5G SA σε κάποια φάση κρεμάει και δεν αλλάζει σε 5G NSA πρέπει να κλείσω δεδομένα και ανοίξω και μετά παίζει, όπου είμαι και παιζει μόνο NSA δεν κρεμάει ότου παγώματα έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο νήμα Cosmote 5NR με whatsup και φυσική sim Το wifi πρότυπο έιναι το 6E έχοντας μητρική με τσιπάκι wifi 6E έχει κάτσει λουκούμι στη σύνδεση δικτύου η ταχύτητα που δείχνει 1.2 Gbps με 800 Mbps αλλάζει δεν μένει σταθερό άλλα για hotspot είναι τζέτ. Από το λειτουργικό HyperOS τα έχει κάνει λαβύρινθο άλλες ρυθμίσεις εκεί, άλλες ρυθμίσεις εκεί κλπ δεν τα έχουν σε μία ενότητα όλα ανά κατηγορία Κάμερα leica με πολλές παραμετροποιήσεις με αγαπημένη πανοραμική φωτογράφηση. μακρά έκθεση αυτό θέλει τρίποδα Nova launcher prime και sesame shortcuts στρώνει screenshots αναβαθμίσεις μπαταρία, για μερικές μέρες το φόρτωνα με φόρτιση 20Watt απλά αργούσε κάπου στη μιά ώρα σε 50% με την ρύθμιση προστασία φόρτωσης 80% τώρα έχω ένα της lamtech 67watt με καλώδιο USB type c σε type c Edited November 12, 2025 by maarinos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Ήρθε για το 15T pro που έχω... γράφω εδώ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει συγκεκριμένο νήμα για το Pro. Xiaomi HyperOS 3 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 On 17/11/2025 at 4:27 ΜΜ, konakis said: Ήρθε για το 15T pro που έχω... γράφω εδώ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει συγκεκριμένο νήμα για το Pro. Xiaomi HyperOS 3 Καλορίζικη η μεγάλη αυτή αναβάθμιση στη συσκευή σου, εάν θέλεις μπορείς να μας πεις εντυπώσεις απο την αναβάθμιση σε κατανάλωση, γραφικά, τυχόν διαφορές σε παραμετροποίηση, ταχύτητα. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Ευχαριστώ! Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικά ομαλό πολύ όμορφο στο χέρι και συνολικά σαν εμφάνιση πανέμορφο. Όσον αφορά το android 16 δεν νομίζω ότι έφερε τίποτα σημαντικές αλλαγές. Η κουρτίνα με τα εικονίδια χρωματιστά με ψιλό χάλασε, στις πληροφορίες του WiFi άλλαξε ο ορισμός από εξαιρετικό πολύ καλό σε καλό και επαρκές αντίστοιχα. Κατά την διάρκεια των κλήσεων μου εμφάνισε κι εμένα την "εύκολη" σε landscape και όρθια οθόνη είναι πιο ευαίσθητο θα έλεγα σε σχέση με την προηγούμενη εργοστασιακή έκδοση του android 15. Αν εξαιρέσουμε αυτά τα μικρό θεματάκια η συσκευή είναι φουλ σμούθ μια γλύκα να το σκαλίζεις συνέχεια δίχως να σε κουράζει οπτικά σε τίποτα... υπάρχουν μερικές εφαρμογές όπως Gmail & Instagram όπου με την προεπιλογή στον Ρυθμό ανανέωσης ( τον προτεινόμενο δηλαδή) κάνει σπασίματα στις συγκεκριμένες εφαρμογές, επιλέγοντας όμως έως 144hz όλα είναι βούτυρο παντού... Ποιότητα κλήσεων εξαιρετική καθαρή και δυνατή με πολύ καλό σήμα, γενικά ένα διαμαντάκι στο χέρι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το οποίο επέλεξα μετά από χρήση του απλού 15Τ της γυναίκας μου και βρίσκοντας το σε δελεαστική τιμή πήρα και το 15T Pro για δεύτερο μαζί με το ουλτρα που επίσης έχω της Samsung... αυτά προς το παρόν Edited November 19, 2025 by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 19 ώρες πριν, konakis said: Ευχαριστώ! Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικά ομαλό πολύ όμορφο στο χέρι και συνολικά σαν εμφάνιση πανέμορφο. Όσον αφορά το android 16 δεν νομίζω ότι έφερε τίποτα σημαντικές αλλαγές. Η κουρτίνα με τα εικονίδια χρωματιστά με ψιλό χάλασε, στις πληροφορίες του WiFi άλλαξε ο ορισμός από εξαιρετικό πολύ καλό σε καλό και επαρκές αντίστοιχα. Κατά την διάρκεια των κλήσεων μου εμφάνισε κι εμένα την "εύκολη" σε landscape και όρθια οθόνη είναι πιο ευαίσθητο θα έλεγα σε σχέση με την προηγούμενη εργοστασιακή έκδοση του android 15. Αν εξαιρέσουμε αυτά τα μικρό θεματάκια η συσκευή είναι φουλ σμούθ μια γλύκα να το σκαλίζεις συνέχεια δίχως να σε κουράζει οπτικά σε τίποτα... υπάρχουν μερικές εφαρμογές όπως Gmail & Instagram όπου με την προεπιλογή στον Ρυθμό ανανέωσης ( τον προτεινόμενο δηλαδή) κάνει σπασίματα στις συγκεκριμένες εφαρμογές, επιλέγοντας όμως έως 144hz όλα είναι βούτυρο παντού... Ποιότητα κλήσεων εξαιρετική καθαρή και δυνατή με πολύ καλό σήμα, γενικά ένα διαμαντάκι στο χέρι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το οποίο επέλεξα μετά από χρήση του απλού 15Τ της γυναίκας μου και βρίσκοντας το σε δελεαστική τιμή πήρα και το 15T Pro για δεύτερο μαζί με το ουλτρα που επίσης έχω της Samsung... αυτά προς το παρόν Καλημέρα, η εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας επηρεάστηκε αρνητικά από το μεγάλο update; Οι κάμερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Όχι καθόλου, όσον αφορά την κάμερα παραμένει εξαιρετικά καλή για τα θέλω μου, ιδανικοί αλγόριθμοι σούπερ λογισμικό κάμερας από τα ατού της συσκευής ειδικά το Pro εννοείται 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Χαίρετε! Εμένα, δε με εντυπωσίασε η μπαταρία του (24 ώρες κράτησε με την πρώτη πλήρη φόρτιση), εκτός και αν θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης, μέχρι να "στρώσει". Επίσης, κάνει κάτι "χαζά" του στυλ : η επιλογή "ανασηκώστε για ενεργοποίηση" απενεργοποιείται μόνη της. Επίσης, ενώ έχω άλλο επιλεγμένο ήχο κλήσης, μου εμφανίζει (ως ονομασία - γιατί στον ήχο κλήσης ακούγεται κανονικά αυτό που έχω επιλέξει) άλλο ήχο κλήσης. Ο ρυθμός ανανέωσης αλλάζει μόνος του από 144 σε 60hz (αυτό μου το έχει κάνει και στις 3 συσκευές Xiaomi που είχα (Redmi, Poco, Mi). Επίσης, ο ήχος κατά τη διάρκεια της κλήσης, δε θα έλεγα ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Αναφέρεσαι στο απλό 15Τ έτσι; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 19 minutes ago, konakis said: Αναφέρεσαι στο απλό 15Τ έτσι; Καλησπέρα! Όχι, στο 15T Pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Παράξενο ρε γμτ έχεις κάνει το πρόσφατο update σε Hyper OS 3? Μήπως δεν έκατσε καλά; ...ας πάμε ανάποδα από κάτω προς τα πάνω.... Ποιότητα κλήσεων εξαιρετική πεντακάθαρη είτε σε δίκτυο 4g+ είτε σε 5g και προς σταθερά και προς κινητά, είμαι σε Νόβα με καλή εμβέλεια σήματος εκεί που συνήθως κινούμαι. Την επιλογή με το ανασηκώστε δεν μου το κάνει πιθανόν γιατί την έχω απενεργοποιημένη Με τους ήχους κλήσεων μου έκανε λίγα κουλά και σε μένα με την προηγούμενη έκδοση όταν το έστηνα και περισσότερο έχει να κάνει αν χρησιμοποιείται από τα εργοστασιακά ή από τις επιλογές μέσω θεμάτων. Όλα πάντως τώρα είναι όπως τα έχω ρυθμίσει. Κάνε καμιά επανεκκίνηση πάντως... ελπίζω να στρώσει διότι το κινητό είναι πραγματικά πολύ γρήγορο δίχως προβλήματα μόνο η οθόνη που περιστρέφεται πιο εύκολα είναι ευαίσθητη κατά την διάρκεια των κλήσεων. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 41 minutes ago, konakis said: Παράξενο ρε γμτ έχεις κάνει το πρόσφατο update σε Hyper OS 3? Μήπως δεν έκατσε καλά; ...ας πάμε ανάποδα από κάτω προς τα πάνω.... Ποιότητα κλήσεων εξαιρετική πεντακάθαρη είτε σε δίκτυο 4g+ είτε σε 5g και προς σταθερά και προς κινητά, είμαι σε Νόβα με καλή εμβέλεια σήματος εκεί που συνήθως κινούμαι. Την επιλογή με το ανασηκώστε δεν μου το κάνει πιθανόν γιατί την έχω απενεργοποιημένη Με τους ήχους κλήσεων μου έκανε λίγα κουλά και σε μένα με την προηγούμενη έκδοση όταν το έστηνα και περισσότερο έχει να κάνει αν χρησιμοποιείται από τα εργοστασιακά ή από τις επιλογές μέσω θεμάτων. Όλα πάντως τώρα είναι όπως τα έχω ρυθμίσει. Κάνε καμιά επανεκκίνηση πάντως... ελπίζω να στρώσει διότι το κινητό είναι πραγματικά πολύ γρήγορο δίχως προβλήματα μόνο η οθόνη που περιστρέφεται πιο εύκολα είναι ευαίσθητη κατά την διάρκεια των κλήσεων. Ναι, έχω περάσει το HyperOS 3.0.5.0. Κι εγώ ελπίζω να στρώσει, σε λίγες μέρες. Θα κάνω και λίγες επανεκκινήσεις και...οψώμεθα. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Καλησπέρα Κάποιες φορές ενώ με καλούνε χτυπάει αλλά στην οθόνη δεν φαίνεται η κλήση Μένει στην αρχική οθόνη δηλ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 On 28/11/2025 at 4:58 ΜΜ, dragon11 said: Καλησπέρα Κάποιες φορές ενώ με καλούνε χτυπάει αλλά στην οθόνη δεν φαίνεται η κλήση Μένει στην αρχική οθόνη δηλ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μήπως; Από φωτό-Συλλογη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 Νομίζω έφταιγε η θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου για Xiaomi 15T Pro ελληνικό 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 9 ώρες πριν, konakis said: Ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου για Xiaomi 15T Pro ελληνικό Στο 14Τ ακόμα περιμένω το ΗΟ3 και είμαι στον Οκτώβρη. Δεν ξέρω αν έχει κολλήσει (όπως είχε κολλήσει για μήνες πριν και πήρα δύο ενημερώσεις μαζί σε κάτι ώρες), αν δεν έχει βγει/κυκλοφορήσει ακόμα για εμάς, αν... Κανένα από τα γνωστά κόλπα δεν πιάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 7 minutes ago, Dekaohtoura said: Στο 14Τ ακόμα περιμένω το ΗΟ3 και είμαι στον Οκτώβρη. Δεν ξέρω αν έχει κολλήσει (όπως είχε κολλήσει για μήνες πριν και πήρα δύο ενημερώσεις μαζί σε κάτι ώρες), αν δεν έχει βγει/κυκλοφορήσει ακόμα για εμάς, αν... Κανένα από τα γνωστά κόλπα δεν πιάνει. Στο νήμα του xiaomi 15 ultra έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα σχετικά με τις αργοπορημενες ενημερώσεις, ως tips. Δοκίμασε χώρες Αργεντινή και Ινδονησία, αλλά άφησε το για 2 ημέρες στην καθεμία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 (edited) @Kostas_Ts_86Έτσι σωστά! Πάντως το 15T pro είναι φοβερό τηλέφωνο εκεί στα 500 ευρώ που κυκλοφορούν αρκετά σε αγγελίες είναι σούπερ επιλογή. Βέβαια Δεν μου αρέσει η αίσθηση στο χέρι με την εργοστασιακή θήκη γλιστράει σχετικά πολύ και επειδή είναι και κάπως πιο φαρδύ είναι πιο δύσκολο στην χρήση με το ένα χέρι ενώ το απλό 15Τ που έχει η γυναίκα μου αυτό το λιγότερο βάρος που έχει νομίζεις ότι είναι πούπουλο σε σχέση με το προ που δουλεύω εγώ. Είναι εμφανής η διαφορά στο πόσο πιο εύκολα δουλεύεται το απλό μοντέλο. Επίσης σε εφαρμογές what's app, Gmail είναι έντονη η λειτουργία με σπασίματα στο scrolling, λιγότερο στο viber και ακόμα λιγότερο στο ινστα όταν το refresh rate είναι στην προεπιλογή, ενώ όταν επιλεγεί η λειτουργία 144hz όλα είναι βούτυρο πολύ πολύ γλυκιά λειτουργία. Ποιότητα κλήσεων μπαταρία και λόγω της εξοικείωσης μου με το hyper os όλα σούπερ ντουπερ... Επίσης σε απαρχαιωμένα δίκτυα τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά με γραμμή Adsl (δυστυχώς δεν υποστηρίζεται ακόμη fiber στην περιοχή μου) που τρέχουν και οι δύο γραμμές στα 13Mpbs άντε και λίγο παραπάνω η διαφορά στην απόκριση φόρτωση σελίδων κλπ είναι εμφανέστατη σε σχέση με το s23 Ultra που έχω... ακαριαία απόκριση σφαίρα το κινητάκι Είναι τόσο γρήγορο που νομίζεις ότι χρησιμοποιείς data κι όχι ένα ξεπερασμένο WiFi adsl. Edited December 8, 2025 by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Στο νήμα του xiaomi 15 ultra έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα σχετικά με τις αργοπορημενες ενημερώσεις, ως tips. Δοκίμασε χώρες Αργεντινή και Ινδονησία, αλλά άφησε το για 2 ημέρες στην καθεμία. Eίμαι ήδη στη 2η με Αργεντινή, αύριο βράδυ θα το γυρίσω Ινδονησία. Τα έχω διαβάσει όλα, τα έχω δοκιμάσει αντίστοιχα, τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts