filippos Δημοσιεύτηκε December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2005 Γεια σας. Εκεί που έκανα δουλειά στο pc, ξαφνικά άρχισε να πηγαίνει πάρα πολύ αργά χωρις κάποιο λόγο. Στην αρχή σκεφτηκα πως θα έιναι κανένα spyware ή ιος κι έκανα scan χωρίς επιτυχία. Πονειρεμένος άνοιξα τον Windows Task Manager και διαπίστωσα πως το priority level του McShield.exe είχε περιέργως αλλάξει απο μόνο του απο Normal σε High καταναλωνοντας πλεον 80% CPU. Προσπαθώ να το αλλάξω απο High σε Normal αλλά δεν αλλάζει. Μου βγάζει μήνυμα: "The operation could not be completed. Access is denied." Οκ... ισως επειδή είναι λειτουργία System και όχι user αλλά είμαι ως admin στα XP. Εξάλλου δεν έχω άλλο λογαριασμό στα ΧΡ. Πως στην ευχή αλλάζω το priority; Είναι πολυ εκνευριστικό. Σαν να έχω 386! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Απ'ό,τι βλέπω το mcshield.exe είναι process του mcafee internet security suite. Μέσα απο το mcafee λοιπόν λογικά θα υπάρχει κάποια επιλογή «προστασίας» του process, την οποία θα πρέπει να απενεργοποιήσεις για να αλλάξεις το priority. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts