t300 Δημοσιεύτηκε December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2005 Έχω το DVD RW Nec 3540 με firmware 1.01 (το αρχικό & επίσημο). Στα δισκάκια που καίω βγάζει πάντα στο τέλος πολλά PIF και η συνολική ποιότητα στο test του Nero πέφτει μέχρι και στο 25%. Με το ίδιο αντιγραφικό γράφοντας σε ίδια δισκάκια στο Παν/μιο έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Είναι δυνατόν να φταίει το firmware και να βελτιωθεί η κατάσταση με upgrade; (Το κακό είναι ότι τώρα που μου πέρασε από το μυαλό το παραπάνω, δε μπορώ να δω τι firmware έχει το Nec στο γραφείο). Θα κερδίσω τίποτα αν αναβαθμίσω; Έψαξα και είδα ότι επίσημα η Nec δίνει την 1.03. Και τέλος, πως θα το αναβαθμίσω; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Για αρχή μπορείς να το αναβαθμίσεις και βλέπεις πως θα πάει. Δεν είναι σίγουρο ότι φταίει το drive, μπορεί να φταίει και το υπόλοιπο μηχάνημα. Για να το φλασάρεις θα χρησιμοποιήσεις το NecWinFlash ή κάτι παρόμοιο. Δες το http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/ και άλλα sites για λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τελικά και στο γραφείο έχει το ίδιο firmware. Σκέφτηκα μήπως φταίει κάτι από τα παρακάτω. Έχω ένα partition με τα XP & προγράμματα ( C )το οποίο έχει 1 GB ελέυθερο χώρο. Οι εγγραφές γίνονται από αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο άλλο (D ) partition (το οποίο όμως και αυτό δεν έχει πάνω από 4-5 GB ελέυθερα). Επίσης μέχρι χθές χρησιμοποιούσα κάποιους drivers της intel (intel application accelarator), οι οποίοι αντικαθιστούν τους ATA drivers των ΧΡ. Για να γίνεοι σωστή εγγραφή μήπως δεν αρκεί ο χώρος που έχω στον C; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Συνεχίζω εδώ γιατί μάλλον δεν φταίει το firmware τελικά... :( I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts