kostakiss Δημοσιεύτηκε December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2005 σαν νεολαια,και ως πιστοι της μοδας(ααα ρε ελλαδα!! :lol: ) ακολουθουμε παντα την τελευταια ταση..οτι πιο καινουργιο κυκλοφορει..οτι πιο trendy κατι για να ξεχωρισουμε απο τους υπολοιπους,ειτε αυτο ειναι ενα ανοιχτο και ασυνηθιστο χρωμα η περιεργα σχεδια , η για να ειμαστε ολοι ιδιοι σαν τους αλλους και αλλα πολλα.. ναι,οκ ολα αυτα..ελα ομως που καθε χρονο μαζευονται ολο και πιο πολλα ρουχα και στο τελος δεν χωρανε στα συρταρια μας και στις ντουλαπες μας<τινγκαρουν :p > ειτε επειδη δεν τα φοραμε πια(δεν μας αρεσουν),η επειδη τα βαρεθηκαμε η επειδη τα καλυψαν τα καινουργια και δεν τα βλεπουμε....με λιγα λογια,καποια ρουχα πιανουν τσαμπα χωρο.. σε αυτην την περιπτωση τι κανετε τα ρουχα που δεν τα θελετε πια? συγκεκριμενα εχω 2 αρκετα ακριβα τζιν(το ενα το βαρεθηκα και το αλλο επειδη αδυνατισα λιγο μου πεφτει) και δεν ξερω τι να τα κανω..λυπαμαι να τα δοσω στους γυφτους(ρακοσυλλεκτες) που περνανε μερικες φορες απο εδω κοντα,..σε συγγενης(κοντινους) παλι δυσκολο διοτι ειμαι ο πιο μεγαλος απ ολους(σωματοτυπο-υψος) :shifty: .. γενικα εσεις τι κανετε με τα ρουχα που δεν τα θελετε πια? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 εμεις παντως επειδη ειμαστε νεα παιδια και μεγαλωνουμε ακομα...τα δινουμε σε κατι αλβανους που ξερουμε...βεβαια δεν δινουμε ρουχα τα οποια μπορει να αδυνατισουμε ή να παχυνουμε..απλα καποια ειναι 5ετιας πχ οποτε τα δινουμε εκει..ακομα και σχολικες τσαντες κτλ ειναι κριμα να φορας τα καλυτερα...και τα παλια να τα πετας στον καδο...ενω μπορεις να δωσεις χαρα σε καποια αλλα παιδια..εστω και φορεμενα.. οσο για ακριβα τζην μη μιλας...γιατι το τελευταιο μου κοστισε πολυυυυυυυ ακριβα!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τα στέλνω στην mediastrom να τα κάνει στρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 εμεις παντως επειδη ειμαστε νεα παιδια και μεγαλωνουμε ακομα...τα δινουμε σε κατι αλβανους που ξερουμε...βεβαια δεν δινουμε ρουχα τα οποια μπορει να αδυνατισουμε ή να παχυνουμε..απλα καποια ειναι 5ετιας πχ οποτε τα δινουμε εκει..ακομα και σχολικες τσαντες κτλ ειναι κριμα να φορας τα καλυτερα...και τα παλια να τα πετας στον καδο...ενω μπορεις να δωσεις χαρα σε καποια αλλα παιδια..εστω και φορεμενα.. οσο για ακριβα τζην μη μιλας...γιατι το τελευταιο μου κοστισε πολυυυυυυυ ακριβα!! ναι..κι εμενα η μητερα μου δινει ρουχα (δικα της,δικα μου,και γενικα της οικογενειας) στους γειτονες,στην καθαριστρια και στους γυφτους..αλλα τωρα δεν γινετε να δωσεις ενα τζιν το οποιο το χρυσοπληρωσες εσυ ο ιδιος(τουλαχιστον για την ηλικια μου,μου φενονται πολλα) σε αυτους τους ανθρωπους γιατι,νιωθεις οτι στερηθηκες καποια αλλα πραγματα(ισως και πολλα) για να παει σε χερια καποιου που δεν τον γνωριζεις καλα η καθολου.. ;) @Trobocop® σου δινουν για ανταλαγμα κανενα χρηματικο ποσο? :confused: γιατι μετανιωσες για οσα εγραψες?πειραζει αν το μειραστεις μαζι μας? δεν σε πιεζω,παντως καλο θα ηταν να πουμε την γνωμη μας.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 μα αν ενα τζην που το χρυσοπληρωσα..μετα απο 5 χρονια αν δεν μου κανει? τι να το κανω? να το καμαρωνω? οποτε ας το δωσω αλλου.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Γιατί δεν το ανταλλάσεις με έναν συμμαθητή σου? Μπορεί αυτός να εχει κάτι που θέλεις εσύ κι αυτός να το 'χει βαρεθεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 εγω οτι δεν θελω φωναζω τις φιλες μου μηπως τους αρεσει κατι να το κρατησουν,και τα υπολοιπα τα δινουμε σε μια πολυτεκνη οικογενεια. γιατι δεν το δινεις σε καποιο φιλο σου??? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τα στέλνω στην mediastrom να τα κάνει στρώματα. Λίγο άσχετο αλλά απο όλη αυτήν την ιστορία με τα στρώματα, η mediastrom σου έμεινε;; :alien: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ναι οντως,καλη ιδεα αυτη να το δοσω σε φιλο..χμμ,θα το προσπαθησω αυριο κιολας :D ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τα στέλνω στην mediastrom να τα κάνει στρώματα. :lol: :p Καλο! Για να μη συμβει κατι τετοιο παντως,φροντιζω ν'αγοραζω παντα,ειδικα ρουχα,με μετρο...οχι οποτε αλλαζει η μοδα(καθε 3-4 μηνες δηλαδη) να πεταω τα "παλια" για καινουρια που θα ειναι σχεδον τα ιδια...ειδικα στα τζην,φοριουνται ανετα(εστω για προχειρα) και αυτα των 5,10 & βαλε προηγουμενων χρονων... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τα δίνω στον πατέρα μου :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρωτάω φίλες μου αν θέλουν αλλιώς σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Αν κρατούσα ότι ρούχο είναι ακριβό ή το έχω πληρώσει μόνη μου δεν θα χωρούσα πλέον στο σπίτι. Έχω δώσει και ρούχα που δεν τα έχω φορέσει ούτε μια φορά, με το καρτελάκι. Όταν το είδα μου άρεσε αλλά τελικά δεν το φόρεσα ποτέ. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τα περισσότερα μαζεύονται και πηγαίνουν σε άπορες οικογένειες μέσω ειδικών προγραμμάτων και κάποια γίνονται αποκριάτικες στολές :lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 1ον: Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσουμε ένα τόοοοοοοσο ακριβό τζιν ή οτιδήποτε άλλο σε ρούχα (εξαιρούνται special occasions). Πόσο μάλλον για να κάνουμε το ..."κομμάτι" μας. Σε κάθε περίπτωση η προσωπικότητά μας και ο χαρακτήρας μας δεν προβάλλεται μέσα από τα ρούχα..... αλλά από αυτό που εκπέμπουμε. 2ον: Εάν κάποιος γνωστός δεν ενδιαφέρεται, δώστε τα στην Εκκλησία. Δε φαντάζεστε πόσοι τα έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανάγκη (και ομογενείς - χωρίς να είμαι ρατσίστρια)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τα πουλάω για σαβούρα στρωμάτων για νακάνει εκπομπές ο Ευαγγελάτος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Τα χαρίζω σε πτωχούς πλην τίμιους συνανθρώπους μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εγω τα δινω αλλου οταν δεν τα θελω αλλο πλεον,συνηθως τα δινω σε ενα φιλο μου και μιλαμε οτι ειναι σε αριστη κατασταση τα ρουχα που δινω,απλα δεν τα θελω αλλο πια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 ego ta dino se syggeneis moy ama einai se kali katastasi fysika! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Charity Shop! Και εχω δωσει πολυυυυ ρουχο! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ρωτάω φίλες μου αν θέλουν αλλιώς σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Μπραβο σου......σκεφτεσαι τους συνανθρωπους σου Έχω δώσει και ρούχα που δεν τα έχω φορέσει ούτε μια φορά, με το καρτελάκι. Όταν το είδα μου άρεσε αλλά τελικά δεν το φόρεσα ποτέ. Γυναικες.................:p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Υπάρχουν και τα ορφανοτροφεία ξέρετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Υπάρχουν και τα ορφανοτροφεία ξέρετε... Σωστος ο μοντερατορας ;) ΥΓ χαιρετισματα βρε!! και σε σενα και στον Γιαννη ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Έχουμε μαζευτεί οι φίλες και αν δεν τα ανταλλάξουμε τα μαζεύουμε και τα αφήνουμε ή στην εκκλησία ή σε κάποιες οικογένειες που δεν έχουν. Τα ρούχα των μωρών/παιδιών, παιχνίδια ό,τι άλλο υπάρχει πακετάρονται και αφήνονται έξω από το χαμόγελο του παιδιού. Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Καθε αλλαγη της σεζον απο χειμερινα σε καλοκαιρινα και τουμπαλιν ξεκιναω επιχειρηση σκουπα τα χωριζω και τα δινω στις πιτσιρικες της οικογενειας (τυχερες ξαδελφουλες) και κανουν κατι χαρες....... Παντως θα ηθελα πολυ να ξερω οταν τα πηγαινουμε καπου για καλο σκοπο οι αποδεκτες ειναι αυτοι που επιθυμουμε ή πηγαινουν σε αλλα χερια!Και γενικα ειμαι λιγακι επιφυλακτικη.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Εγώ δυστυχώς είμαι τόσο αδύνατη που τα ρούχα μου δεν κάνουν σε καμμία φιλενάδα μου,τα δίνω στον μπαμπά,τα βάζει στην αποθήκη κ τα δίνει σε κανένα παιδάκι που τα έχει ανάγκη...Τώρα βέβαια που πάχυνα κάπως(απο το extra small πήγα στο small)ευελπιστώ να δώσω τα ρούχα μου σε κάποια φίλη μου την επόμενη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts