Tomygr Δημοσιεύτηκε September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2025 Καλημερα σε ολους, μενω Θερμη Θεσσαλονικης και εχω εδω και ενα χρονο σχεδον την frog στο tplink 4g+ router, αλλα με κλειδωμενη την b7 και b3, πιανω στην καλυτερη 40-50 mbps. Τωρα βλεπω προσφορα στα 99 € μεχρι μεσα Οκτωβριου την QVIP αλλα δεν εχω καποιον γειτονα με nova-q να μου πει ταχυτητες. Ξερει καποιος να μου πει πανω κατω που θα κυμαινομαι; Ειδαλλως, μπορω να προμηθευτω την προσφορα και αν δεν πιανει καλα, να κανω υπαναχωρηση; Στο https://webcit.wind.gr/apps/webcit_nn/ Βαζω την διευθυνση μου και δειχνει 300mbps και πανω, αλλα παλι δεν το εμπιστευομαι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 19 ώρες πριν, Tomygr said: Καλημερα σε ολους, μενω Θερμη Θεσσαλονικης και εχω εδω και ενα χρονο σχεδον την frog στο tplink 4g+ router, αλλα με κλειδωμενη την b7 και b3, πιανω στην καλυτερη 40-50 mbps. Τωρα βλεπω προσφορα στα 99 € μεχρι μεσα Οκτωβριου την QVIP αλλα δεν εχω καποιον γειτονα με nova-q να μου πει ταχυτητες. Ξερει καποιος να μου πει πανω κατω που θα κυμαινομαι; Ειδαλλως, μπορω να προμηθευτω την προσφορα και αν δεν πιανει καλα, να κανω υπαναχωρηση; Στο https://webcit.wind.gr/apps/webcit_nn/ Βαζω την διευθυνση μου και δειχνει 300mbps και πανω, αλλα παλι δεν το εμπιστευομαι αυτο. Καλημέρα, πάρε ένα καρτοκινητό F2G, κάνε δοκιμές και αν σου κάνει, παρήγγειλε το Q με την προσφορά. Δεν μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αν δεν σε καλύπτει, οπότε καλό είναι να έχεις βεβαιωθεί με την αγορά ενός καρτοκινητού από κατάστημα, ότι όλα δουλεύουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 17 ώρες πριν, Gv2008 said: Καλημέρα, πάρε ένα καρτοκινητό F2G, κάνε δοκιμές και αν σου κάνει, παρήγγειλε το Q με την προσφορά. Δεν μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση αν δεν σε καλύπτει, οπότε καλό είναι να έχεις βεβαιωθεί με την αγορά ενός καρτοκινητού από κατάστημα, ότι όλα δουλεύουν Σύμφωνα με ποστ σε διπλανό φόρουμ μπορεί να κάνει υπαναχώρηση εντός 14 ημερών, αρκεί να κάνει φορητότητα σε άλλον πάροχο. Άρα μια χαρά προλαβαίνει και τα 99 ευρώ θα επιστραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts