gkr41 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 ( 5 Ιούν. 2004 , 00:21) οπροσδιορισμός της δεκαετίας γίνεται με το αφτί αφού κ το συγκεκριμένο τραγούδι που αναφέρεις ότι είναι επιτυχία των 90'ς δεν το πρόλαβα ...είμαι μικρός βλέπεις .αυτό το τραγούδι που λέει <<have you been , have you been my babe >> το έχω ακούσει στο LoveRadio :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ πάντως Savage Garden - To The Moon And Back :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Thanx Cristina :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, έβγαλαν οι low-5 καινούργιο cd που έχει ένα τραγουδάκι που λέει εγενίθηκα ξανά και πέρασα πολλά; Ποιό είναι; Και ακόμα είναι το δεύτερο πολύ γνωστό τραγούδι αυτής της θεσπέσιας τραγουδίστριας της Goodrem είδα στο τρελό κανάλι το βίντεο κλιπ με φεγγάρι λύκους κ.τ.λ. το μόνο που συγκράτησα ήταν το εξή: "not I and the moon up high" Δεν ξέρω περισσότερα!! Σας ευχαριστώ!! :) :o Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 5 Ιούν. 2004 , 02:32) Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Και ακόμα είναι το δεύτερο πολύ γνωστό τραγούδι αυτής της θεσπέσιας τραγουδίστριας της Goodrem είδα στο τρελό κανάλι το βίντεο κλιπ με φεγγάρι λύκους κ.τ.λ. το μόνο που συγκράτησα ήταν το εξή: "not I and the moon up high" Δεν ξέρω περισσότερα!! Σας ευχαριστώ!! :) :o Προτείνω ανεπιφύλακτα τα: Delta Goodrem - Innocent Eyes Delta Goodrem - Lost Without You Delta Goodrem - Not Me, Not I (αυτό είναι και το τραγούδι που λες, κατά πάσα πιθανότητα) If you think love is blind That I wouldn’t see the flaws between the lines Surprised that I caught you out On every single time that you lied Did you think that every time I see you I would cry No not me, not i, not i, no not me, not i Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 5 Ιούν. 2004 , 01:00) Savage Garden - To The Moon And Back :) Ευχαριστώ Πολύ ;) !!! !αυτό ήταν που έψαχνα . εάν μπορείς στείλε με pm καμιά λίστα με τέτοια τραγουδάκια :) :) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Καιρό έχω να γράψω εδώ, οπότε ας γράψω τα αγαπημένα μου τον τελευταίο καιρό: 1. C-Real - Αν δε σε ξαναδώ (summer mix 2004) 2. Anastacia - Left outside alone 3. Γιώργος Γιαννιάς - ’ντε μην αργείς 4. Ανδρέας Στάμος - Πόσο θα θελα 5. Θάνος Πετρέλης - 5 το πρωί 6. Ανδρέας Έκτορας - Ξημερώματα 7. Zeljko Joksimovic - Lane moje 8. Ελεάννα Παπαϊωάννου - 4.30 9. Ησαϊας Ματιάμπα - Είμαι καλά 10. Δέσποινα Βανδή - Μη φοβάσαι 11. Offer Nissim feat. Mickiyagi - Love takes you 12. Χάρις Αλεξίου - Το κύμα 13. Χάρις Αλεξίου & Φίλιππος Πλιάτσικας - Εσύ με ξέρεις πιο πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 geia sas!! paidia psaxnw ena tragoudi pou legetai i leei kapou mesa "kyrie ka8igita" ..einai styl kilaidoni,germanoy,nama kati tetoio.. akouei kapoios tetoia mousiki,to xei kaneis ypopsin tou??? "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από How_U_Doin Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 5 Ιούν. 2004 , 02:32) Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Και ακόμα είναι το δεύτερο πολύ γνωστό τραγούδι αυτής της θεσπέσιας τραγουδίστριας της Goodrem είδα στο τρελό κανάλι το βίντεο κλιπ με φεγγάρι λύκους κ.τ.λ. το μόνο που συγκράτησα ήταν το εξή: "not I and the moon up high" Δεν ξέρω περισσότερα!! Σας ευχαριστώ!! :) :o Προτείνω ανεπιφύλακτα τα: Delta Goodrem - Innocent Eyes Delta Goodrem - Lost Without You Delta Goodrem - Not Me, Not I (αυτό είναι και το τραγούδι που λες, κατά πάσα πιθανότητα) If you think love is blind That I wouldn’t see the flaws between the lines Surprised that I caught you out On every single time that you lied Did you think that every time I see you I would cry No not me, not i, not i, no not me, not i Θένκς man! Καλά αυτή η Delta γκούντρουμ είναι φοβερή αιθέρια φωνή, μου θυμίζει κάτι σε Celine Dion. Ειναι φοβερήή! Το lost without you το έχω! Να σε καλά!! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 παιδια βοηθεια!ψαχνω να βρω μερικα τραγουδια αλλα δεν τα βρισκω πουθενα τα τραγουδια ειναι 1)ονομα δεν ξερω αλλα λεει "μπουρανταδες δεν θελουμε..." 2)δεν ξαναβοσκω αλλες βοβαλες 3)αρχιζει το ματς ευχαριστω προκαταβοληκα http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 6 Ιούν. 2004 , 00:57) παιδια βοηθεια!ψαχνω να βρω μερικα τραγουδια αλλα δεν τα βρισκω πουθενα τα τραγουδια ειναι 1)ονομα δεν ξερω αλλα λεει "μπουρανταδες δεν θελουμε..." 2)δεν ξαναβοσκω αλλες βοβαλες 3)αρχιζει το ματς ευχαριστω προκαταβοληκα 1) ... ???? :( 2) Γιάννης Μηλιώκας - Κακοσάλεσι 3) Λουκιανός Κηλαηδόνης - Αρχίζει το ματς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Guyz and girlz (Cristina) :p έχει κανένας ένα τραγούδι που λέει "μου λείπεις εσυ ναι μου λειπεις εσυ και μοιάζει η ζωή μου (ή και μοιάζω να είμαι) χαμένο νησί" κάπως έτσι! Του Μικρούτσικου πρέπει να είναι, του Ανδρέα. Αν το χει κάποιος να κάνουμε κανα κονέ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 To thelw kai gw an uparxei! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Παιδιά έχει κάποιος ένα τραγούδι του Κώστα Τουρνά - Κυρίες και Κύριοι (ετσι νομίζω οτι είναι ο τίτλος)? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Asheto alla ena poli oreo kommati pou anakalipsa sto skliro mou einai to Black apo Pearl Jam. Einai psilorock,apalo den ksero pos na to po den einai mpalanta. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkotsis Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 HELP.ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ NITRO RADIO,Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ STAY ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ NITRORADIO. AN TO ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. :cool: http://www.danasoft.com/sig/AlexKotsis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi ( 6 Ιούν. 2004 , 15:53) Παιδιά έχει κάποιος ένα τραγούδι του Κώστα Τουρνά - Κυρίες και Κύριοι (ετσι νομίζω οτι είναι ο τίτλος)? U know what to do :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Για να ρωτήσω και εγώ τίτλους/καλλιτέχνες για 2 τραγούδια. Το ένα το άκουσα στο radio dee-jay και έλεγε κάπου "**** what I said" κλπ και κάτι τέτοια. Γενικά η λέξη **** έχει την τιμητική της σε αυτό το τραγούδι. Το άλλο είναι ελλήνικο και πρέπει να είναι σχετικά παλιό και λέει: "μόνος μου το πέρασα και αυτό και στο τέλος με γονάτισε, δεν υπάρχει λάθος και σωστό για τον άνδρα που αγάπησε, μόνος μου το πέρασα και αυτό με βαρύ τσιγάρο σέρτικο, μόνος μου και απόψε ακοροβαττώ στις ζωής μου το ζεϊμπέκικο.." ή κάπως έτσι. Μου φαίνεται ότι είναι του Ρέμου αλλά δεν ξέρω τίτλο http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Ιούν. 2004 , 17:30) Για να ρωτήσω και εγώ τίτλους/καλλιτέχνες για 2 τραγούδια. Το ένα το άκουσα στο radio dee-jay και έλεγε κάπου "**** what I said" κλπ και κάτι τέτοια. Γενικά η λέξη **** έχει την τιμητική της σε αυτό το τραγούδι. [...] 'Archive - Fαck U' Από το ολοκαίνουριο και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τους album, 'Noise'. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 6 Ιούν. 2004 , 03:14) Guyz and girlz (Cristina) :p έχει κανένας ένα τραγούδι που λέει "μου λείπεις εσυ ναι μου λειπεις εσυ και μοιάζει η ζωή μου (ή και μοιάζω να είμαι) χαμένο νησί" κάπως έτσι! Του Μικρούτσικου πρέπει να είναι, του Ανδρέα. Αν το χει κάποιος να κάνουμε κανα κονέ.. andreas mikroutsikos - xameno nisi opote 8es :) "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 mporei kapoios na dosei tin track list apo tin nea silogi tis heaven opou tora diafimizetai http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Το άλλο είναι ελλήνικο και πρέπει να είναι σχετικά παλιό και λέει: "μόνος μου το πέρασα και αυτό και στο τέλος με γονάτισε, δεν υπάρχει λάθος και σωστό για τον άνδρα που αγάπησε, μόνος μου το πέρασα και αυτό με βαρύ τσιγάρο σέρτικο, μόνος μου και απόψε ακοροβαττώ στις ζωής μου το ζεϊμπέκικο.." Αντωνης Ρεμος-Μονος Μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Ιούν. 2004 , 17:30) Για να ρωτήσω και εγώ τίτλους/καλλιτέχνες για 2 τραγούδια. Το ένα το άκουσα στο radio dee-jay και έλεγε κάπου "**** what I said" κλπ και κάτι τέτοια. Γενικά η λέξη **** έχει την τιμητική της σε αυτό το τραγούδι. Eιναι το **** it (Dont want you back) - Eamon Aν θες να το βρεις κατέβασέ το από εδώ Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Oh! Κι άλλο τραγούδι με τα ίδια λόγια...; :X :worry: Βρε τι έχουμε πάθει... :lol: Πάντως, κατεβάστε των Archive! Είναι ΤΕΛΕΙΟ! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 poy mporo na vro to greek lover-hmiskoympria??? sto kazaa den to vrisko free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris2121 ( 6 Ιούν. 2004 , 22:47) poy mporo na vro to greek lover-hmiskoympria??? sto kazaa den to vrisko Μπορω να σου το στειλω αν θες εγω σε χαμηλη ποιοτητα και το επαναφερεις μετα σε κανονικη! Δωσε mail! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts