Epicouros Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Το τραγούδι που βγάλανε τα Υμισκούμπρια για το EURO2004 που θα το βρούμε;; ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 geiaaa psaxno ena house komataki pou pezei arketa se club - cafe kai leei: lets get up and lets get down, lets get up and lets get down, lets get up and lets get down...... your dreams have now fullfilled kai meta peftei kalo mpaso to kserei kaneis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος extacy (14 Ιούλ. 2004 , 22:21) geiaaa psaxno ena house komataki pou pezei arketa se club - cafe kai leei: lets get up and lets get down, lets get up and lets get down, lets get up and lets get down...... your dreams have now fullfilled kai meta peftei kalo mpaso to kserei kaneis? Kata 99% P Diddy feat. Kelis - Lets Get Ill :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Epicouros (14 Ιούλ. 2004 , 21:04) Το τραγούδι που βγάλανε τα Υμισκούμπρια για το EURO2004 που θα το βρούμε;; Δώσε mail και στό στέλνω!! Αυτό που έχω εγώ πάντως είναι λογοκριμένο άγρια!! Εχει υοιστεί πολλές παρεμβάσεις και είναι ψιλοχάλια!! Αν το θές στο στέλνο. Αλήθεια το έχει κανείς ολόκληρο να το ανεβάσει κάπου?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (15 Ιούλ. 2004 , 00:16) Δώσε mail και στό στέλνω!! Αυτό που έχω εγώ πάντως είναι λογοκριμένο άγρια!! Εχει υοιστεί πολλές παρεμβάσεις και είναι ψιλοχάλια!! Αν το θές στο στέλνο. Αλήθεια το έχει κανείς ολόκληρο να το ανεβάσει κάπου?? Το έχω αύτο που λες πράγματι είναι χάλια!! ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Παιδιά κι εγώ ψάχνω την ορίτζιναλ έκδοση "ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ-ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ" χωρίς περικοπές και παραμορφώσεις... GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (14 Ιούλ. 2004 , 22:45) Kata 99% P Diddy feat. Kelis - Lets Get Ill :rolleyes: Εαν ειναι αυτο τοτε κατα πασα πιθανοτητα απο το album της global underground με τους deep dish στο toronto (στο boxed limited edition ομως) Το λεω γιατι αυτο το cd παιζει πολυ σε καφε,ειναι απο τα καλυτερα μου. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αυτό το έχει ακούει κανείς σας;! EDIT: Δεν έχω πού αλλού να το ανεβάσω :( http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Δεν κατεβαίνει Φίλιππε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 to el poropompero oxi to original tou enrico macias alla remix mipws to exei kaneis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 100 % ayto einai-->> P Diddy feat. Kelis - Lets Get Ill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (14 Ιούλ. 2004 , 18:09) Re paidia psaxw ena polu palio rock kommati... to tragoudi legetai "Mh Dakruseis" kai einai apo to sugrothma "Neura"... Ta logia den thimame pws einai, to eixa akousei edw kai 2-3 xronia kai thimame mono ton titlo...exw psaxei pantou alla den exw vrei tpt...mhpws to exei kaneis h estw pou mporw na to vrw?? Thnx prokatavolika... Anyone??? :( :worry: http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ένα που είναι και στο top-5 του bananafm 104 (δεν ξέρω αν είναι ακόμα, αλλά ήταν πριν μια βδομάδα). Λέει στο ρεφρέν: noa noooooaoaaaaa noa noooooooaoaaaaa και νομίζω ότι άκουσα και σε μια φάση να λέει: everywhere I go I hear your voice. Eύθυμο κομμάτι. http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ακουσα στον top fm ενα μιξαρισμένο pump it up με το heroes από steven king..ήταν πολύ τέλειο το ξέρει κανείς; έψαξα στο dc++ και δεν βρήκα τπτ! Που ρώτησα στον σταθμό μου είπαν ότι είναι από promo. Το ψάχνω απελπισμένα, please βοηθήστε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seras Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 μηπως ξερει κανενας να μου πει πως λεγεται αυτο το κοματι επειδη το ψαχνω πολυ καιρο σε midi μορφη. Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ψαχνω τον τιτλο απο ενα τραγουδι ελληνικο που ακουσα στο ραδιο... ισως ειναι απο τα καινουργια της Πεγκυς Ζηνα. Λεει στο ρεφρεν κατι στο φεγγαρι κατι τετοια ¨Εσυ που τον βλεπεις απο ψηλα, πες του γυρισε πισω, σε λατρευω, σ' αγαπω¨...δεν θυμαμαι και πολυ καλα :( Any ideas? :confused: p.s. Μην μου πει κανενας να επικοινωνησω με ραδιοφωνικους σταθμους, γιατι το εκανα :whistle: και οι 2 με γραψανε και ο αλλος μου εδωσε λαθος τιτλο! :mad: http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seras (15 Ιούλ. 2004 , 23:24) μηπως ξερει κανενας να μου πει πως λεγεται αυτο το κοματι επειδη το ψαχνω πολυ καιρο σε midi μορφη. Ευχαριστω πολυ! Είναι πολύ μικρό και δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα. :( Δεν μπορείς να ανεβάσεις κάπου λιγάκι μεγαλύτερο από 2 secs; Πάντως από το λίγο που άκουσα μου θύμισε Χατζιδάκι... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (16 Ιούλ. 2004 , 00:13) Ψαχνω τον τιτλο απο ενα τραγουδι ελληνικο που ακουσα στο ραδιο... ισως ειναι απο τα καινουργια της Πεγκυς Ζηνα. Λεει στο ρεφρεν κατι στο φεγγαρι κατι τετοια ¨Εσυ που τον βλεπεις απο ψηλα, πες του γυρισε πισω, σε λατρευω, σ' αγαπω¨...δεν θυμαμαι και πολυ καλα :( Any ideas? :confused: p.s. Μην μου πει κανενας να επικοινωνησω με ραδιοφωνικους σταθμους, γιατι το εκανα :whistle: και οι 2 με γραψανε και ο αλλος μου εδωσε λαθος τιτλο! :mad: Έτσι που το λες εμένα μου θυμίζει το "φεγγάρι μου" της Θεοδωρίδου... :confused: Από κει και πέρα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι παρόμοιο :rolleyes: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seras Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (16 Ιούλ. 2004 , 09:22) Είναι πολύ μικρό και δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα. :( Δεν μπορείς να ανεβάσεις κάπου λιγάκι μεγαλύτερο από 2 secs; Πάντως από το λίγο που άκουσα μου θύμισε Χατζιδάκι... :worry: Μπορω να στο στειλω ολο με e-mail αν θες. ειναι καπου στο 1.5 ΜΒ. μονο πες μου που να στο στειλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frenchy_l Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Guru's boy feat Salvo Riolo - Global Jazz To kommati ayto brisketai sth syllogh STARS CAFE (stardust/sony) To STARS einai to cafe tou Vassilli Kapatah (maitre tou Venue) kai einai sthn Ag. Paraskeui. To CD exei ki alla kala kommatia mesa kai 8a to breite sta diskadika... Ayta. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frenchy_l (16 Ιούλ. 2004 , 22:09) Guru's boy feat Salvo Riolo - Global Jazz To CD exei ki alla kala kommatia mesa kai 8a to breite sta diskadika... Ayta. pou8ena allou ektos apo ta diskadika den yparxei??? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αναζητώ τίτλους με ορχηστρικά κομμάτια και μπαλάντες (συνήθως έχουν κιθάρες μέσα). Τέτοια κομμάτια έβαζαν στο beach bar στις κατασκηνώσεις του ΑΠΘ στο ποσείδι το απόγευμα. Για να σας βοηθήσω να με βοηθήσετε ένα κομμάτι είναι το Apres a pluie. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anonymous-root (17 Ιούλ. 2004 , 01:00) Αναζητώ τίτλους με ορχηστρικά κομμάτια και μπαλάντες (συνήθως έχουν κιθάρες μέσα). Τέτοια κομμάτια έβαζαν στο beach bar στις κατασκηνώσεις του ΑΠΘ στο ποσείδι το απόγευμα. Για να σας βοηθήσω να με βοηθήσετε ένα κομμάτι είναι το Apres a pluie. Ευχαριστώ. Ένα που μου θυμίζει πολύ έντονα, Rene Aubry, είναι αυτό: 'Special - Aisha's Dream' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seras (16 Ιούλ. 2004 , 15:07) Μπορω να στο στειλω ολο με e-mail αν θες. ειναι καπου στο 1.5 ΜΒ. μονο πες μου που να στο στειλω. Έμεινα άφωνη μόλις το άκουσα... Είναι από τις πολύ αγαπημένες μου μελωδίες Γαλλικής προέλευσης... :) Λέγεται 'Sous Le Ciel De Paris' και συνθέτης είναι ο Yves Hubert Giraud Θα το βρείς, εξαίσια εκτελεσμένο και από τον υπέροχο Andre Rieu με τον τίτλο 'Under the Sky of Paris'. :) Αυτή που μου έστειλες όμως δεν είναι καμιά από τις δύο. Πιθανόν να υπάρχουν αρκετές εκτελέσεις του... :worry: Αν θες κάποια από τις 2 ή και τις 2, πες μου. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Ένα που είναι και στο top-5 του bananafm 104 (δεν ξέρω αν είναι ακόμα, αλλά ήταν πριν μια βδομάδα). Λέει στο ρεφρέν: noa oooooaoaaaaa noa oooooooaoaaaaa niieoa niieoa!oxi to remember! και νομίζω ότι άκουσα και σε μια φάση να λέει: everywhere I go I hear your voice. Eύθυμο κομμάτι. http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts