tpelek Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (21 Μάι. 2004 , 03:55) 'Enigma - Sadeness (Pt. II)' Η αισθησιακή φωνή είναι της Sandra. ;) Οι Γρηγοριανές ψαλμωδίες χαρακτηρίζουν τους Enigma. :) Thanks Ayto einai :D Alo ena emine apo ta 3 poy epsaxna gia na doume :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Ενα τραγουδάκι που λεει: "I love to love, but my babe just love to dance, i hate the dance" το ξερετε? Γυνακεία φωνή το ερμηνεύει Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 To palio aisthisiako tragoudi pou tragoudaei mia gunaika kai enas adras pou lene 'J'ai t'aime mon amor' kapws etsi, pws to lene kai poios to leei? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (21 Μάι. 2004 , 11:12) Ενα τραγουδάκι που λεει: "I love to love, but my babe just love to dance, i hate the dance" το ξερετε? Γυνακεία φωνή το ερμηνεύει εγώ το έχω ως: tina charles - i love to love δεν ξέρω αν ειναι η μόνη εκτέλεση :o [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (21 Μάι. 2004 , 12:56) To palio aisthisiako tragoudi pou tragoudaei mia gunaika kai enas adras pou lene 'J'ai t'aime mon amor' kapws etsi, pws to lene kai poios to leei? Το τραγούδι λέγεται 'Je t'aime... Moi non plus'. Ανήκει στον Serge Gainsbourg. Υπάρχει σε 2 εκτελέσεις. Η μία με την Brigitte Bardot και η άλλη με την Jane Birkin. :) Υπάρχει και μια διασκευή του από τον Brian Molko και την Asia Argento. Αν υπάρχει και καμιά ακόμα διασκευή και έχεις ακούσει αυτήν, μου διαφεύγει... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pininfarina (20 Μάι. 2004 , 23:26) paidia poio einai to komati opou leei:stand up ...don't cry listen to the limit.. Μήπως λες για το τραγούδι των Enigma Modern Crusaders? :) Πάει κάπως έτσι... Stand up! Join us! Modern crusaders alive. We have the power to face the future. Cause we are the fighters, just fighting for our rights. Τουλάχιστον έχει το Stand up! :) :blink: :alien: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soniasimitzi (19 Μάι. 2004 , 10:58) Καλημερα σε ολους-ες!Με εχετε βοηθησει πολλες φορες,και πιστευω πως δεν θα με απογοητευσετε ουτε τωρα!Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου rock που το τραγουδαει αντρας και λεει στο ρεφρεν 'i'm allright,i'm all right,it won't.....' και σε καποιο αλλο σημειο 'home(?) is a feeling i bury in you....Δεν θυμαμαι και πολλα :( Αν καποιου του λενε κατι αυτα τα λιγα!Ευχαριστω πολυ! :) Καλησπερα!Σχετικα με αυτο το τραγουδι βρηκα οτι η κανονικη εκδοχη ειναι απο greenwheel το breathe και λεει:"I'm alright, "i'm allright, It only hurts when I breathe...".Το προβλημα ομως ειναι οτι εγω δυστυχως ψαχνω μια επανεκτελεση του τραγουδιου που την ακουω πολυ συχνα τωρα τελευταια,αλλα δεν ξερω ποια το λεει!Καμια ιδεα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 @soniasimitzi: Νομίζω οτι το τραγουδι ειναι αυτο: Breathe - Greenwheel Δεν ειμαι σιγουρη ομως αν ειναι και η εκτελεση που θες. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (21 Μάι. 2004 , 19:53) @soniasimitzi: Νομίζω οτι το τραγουδι ειναι αυτο: Breathe - Greenwheel Δεν ειμαι σιγουρη ομως αν ειναι και η εκτελεση που θες. Το ξερω βρε συ το γραφω κι εγω απο πανω!:p Εψαχνα,μια εκτελεση που τη λεει γυναικα!Αλλα τελικα τη βρηκα και ειναι αυτη απο melissa etheridge για οποιον ενδιαφερεται,ειναι πολυ καλο το συνιστω!Σ'ευχαριστω πολυ παντως iRi! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Παιδάκια, μήπως εχει κάποιος το Apres la pluie - Rene Aubrie και το soundtrack απο το Requiem for a dream? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (21 Μάι. 2004 , 18:16) Μήπως λες για το τραγούδι των Enigma Modern Crusaders? :) Πάει κάπως έτσι... Stand up! Join us! Modern crusaders alive. We have the power to face the future. Cause we are the fighters, just fighting for our rights. Τουλάχιστον έχει το Stand up! :) :blink: :alien: oxi oxi :p den prokeitai gia enigma alla gia ena dance komati :) http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (21 Μάι. 2004 , 20:29) Παιδάκια, μήπως εχει κάποιος το Apres la pluie - Rene Aubrie ... ? Μoi. PM me [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 το soundtrack απο το Requiem for a dream To exω εγω steile pm or send e-mail: exorcist39myahoo.gr Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος extacy (15 Μάι. 2004 , 23:52) kserei kanenas ena kommati pou leei "fror hundred dragons...six millions soldiers... ten millions venus..." εσύ μου ξέφυγες :p αν δεν το βρήκες το κομμάτι πες μου να το ανεβάσω κάπου να το πάρεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 SOS...Ena kommati mou eipan oti to paizei sti Thessaloniki o ZOO ( to exei Zoo Power) tis Beyonce kainourgio! Poio einai? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Θα παρακαλούσα όποιον τα έχει και μπορεί, να μου στείλει με ενα email τα παρακάτω τραγούδια, καθότι δεν τα βρήκα ψάχνοντας: 1. pet shop boys - I DON'T KNOW WHAT YOU WANT BUT I CAN'T GIVE IT ANY MORE 2. Simple Minds - Someone, Somewhere in Summertime Το email είναι ariadgr <παπάκι> ebox.gr Εαν κάποιος τα έχει και τα στείλει ας απαντήσει σε αυτό το μήνυμα ώστε να μην απασχοληθούν άσκοπα και άλλοι συμφορουμίτες... Επίσης ψάχνω κάποιο που ακούγεται αρκετά τώρα τελευταία και ο τίτλος του περιλαμβάνει τη λέξη shadows. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 The Rasmus - In the Shadows http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 akousa ena tragoudi (Palio mallon) pou paei goustari ton arapi ton tam tam tam (pios to tragouda ?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (22 Μάι. 2004 , 18:58) Θα παρακαλούσα όποιον τα έχει και μπορεί, να μου στείλει με ενα email τα παρακάτω τραγούδια, καθότι δεν τα βρήκα ψάχνοντας: 1. pet shop boys - I DON'T KNOW WHAT YOU WANT BUT I CAN'T GIVE IT ANY MORE 2. Simple Minds - Someone, Somewhere in Summertime Το email είναι ariadgr <παπάκι> ebox.gr Εαν κάποιος τα έχει και τα στείλει ας απαντήσει σε αυτό το μήνυμα ώστε να μην απασχοληθούν άσκοπα και άλλοι συμφορουμίτες... Επίσης ψάχνω κάποιο που ακούγεται αρκετά τώρα τελευταία και ο τίτλος του περιλαμβάνει τη λέξη shadows. σου στέλνω τώρα το 2 :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamth Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Kalispera se olous!! Mipos exei kaneis to 3eno tragoudi ton Bleck Eyed Peas - Hey Mama kai na akougete kala?? Apo opou kai na to katevasa akougete xalia. Sas euxaristo!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko (22 Μάι. 2004 , 19:16) akousa ena tragoudi (Palio mallon) pou paei goustari ton arapi ton tam tam tam (pios to tragouda ?) ΖΑΜΠΕΤΑΣ ! Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (22 Μάι. 2004 , 18:58) Θα παρακαλούσα όποιον τα έχει και μπορεί, να μου στείλει με ενα email τα παρακάτω τραγούδια, καθότι δεν τα βρήκα ψάχνοντας: 1. pet shop boys - I DON'T KNOW WHAT YOU WANT BUT I CAN'T GIVE IT ANY MORE 2. Simple Minds - Someone, Somewhere in Summertime Το email είναι ariadgr <παπάκι> ebox.gr Εαν κάποιος τα έχει και τα στείλει ας απαντήσει σε αυτό το μήνυμα ώστε να μην απασχοληθούν άσκοπα και άλλοι συμφορουμίτες... Επίσης ψάχνω κάποιο που ακούγεται αρκετά τώρα τελευταία και ο τίτλος του περιλαμβάνει τη λέξη shadows. Σου στέλνω κι εγώ τώρα το 1ο! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ευχαριστώ πολύ τους rigasnic & bill_viper για την άμεση ανταπόκριση. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ψάχνω ένα τραγούδι που έχω ακούσει μερικές φορές στο ραδιόφωνο. Η μουσική είναι ίδια (ή σχεδόν ίδια) με το Lumidee - Never Leave You (Uh-Ooh, Uh-Ooh), αλλά τραγουδάει κι ένας ακόμα (άρα μάααλλον είναι someone feat. Lumidee ή Lumidee feat. someone), ενώ σε κάποια σημεία του τραγουδιού ακούγεται ένα όργανο που μοιάζει αρκετά με κλαρίνο... Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθούσατε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ. Εννοείται ότι δεν πρόκειται για το Lumidee feat. Busta Rhymes - Never Leave You (Remix) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ehei kaneis ton imno tou panathinaikou? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts