extacy Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 re paidia kserei kaneis to kommati pou leei sto refren "aha aha we are alla fathers of our sons" kai leei akoma" angels lying demons ...... " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (10 Μάι. 2004 , 22:18) 07. H Pentamorfh kai o asteras 09. Katadotes ...Thanks...! :D :lol: :cool: :happy: Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος extacy (10 Μάι. 2004 , 22:50) re paidia kserei kaneis to kommati pou leei sto refren "aha aha we are alla fathers of our sons" kai leei akoma" angels lying demons ...... " Εγω ξερω ενα τραγούδι του Phil Collins που λεει "We're sons of our fathers" αλλα δε λεει καπου "angels lying demons". ΔΕν ξερω αν βοηθησα καθολου... Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Παιδιά,έχετε μήπως ακούσει ένα τραγούδι που παίζεται στο ραδιόφωνο...ένα ρουμάνικο νομίζω είναι,το εχω δει στο mtv σε διαφορετικές εκδόσεις.ενα με μια κοπέλα με ονομα (δικό της ή συγκροτήματος νομίζω)HAIDUCII και ένα από ένα boygroup τους o-zone.Βασικά το τραγούδι ξέρω πως λέγεται,dragostea din tei,αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανέις καμμιά πληροφορία περί τίνος πρόκειται.Πάντως αν και παράξενο τραγούδι μ'αρέσει,και στο εξωτερικό κάνει επιτυχία (Γερμανία,Ιταλία κλπ) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 paidia psaxnw to "opws palia" apo Artemh-Eu8umh mhpws kserete pou mporw na to vrw?kazaa tipota... °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (11 Μάι. 2004 , 13:52) Παιδιά,έχετε μήπως ακούσει ένα τραγούδι που παίζεται στο ραδιόφωνο...ένα ρουμάνικο νομίζω είναι,το εχω δει στο mtv σε διαφορετικές εκδόσεις.ενα με μια κοπέλα με ονομα (δικό της ή συγκροτήματος νομίζω)HAIDUCII και ένα από ένα boygroup τους o-zone.Βασικά το τραγούδι ξέρω πως λέγεται,dragostea din tei,αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανέις καμμιά πληροφορία περί τίνος πρόκειται.Πάντως αν και παράξενο τραγούδι μ'αρέσει,και στο εξωτερικό κάνει επιτυχία (Γερμανία,Ιταλία κλπ) Haiducci - Dragostea din te polu kalo kai dunato ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (11 Μάι. 2004 , 15:36) paidia psaxnw to "opws palia" apo Artemh-Eu8umh mhpws kserete pou mporw na to vrw?kazaa tipota... Psakse sto http://www.greek-mania.com ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Exei kapoios auto i an uparxei se kapoio site:Terry Williams - Dont You Know This Love Is Really True PLEASE..... ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Χαιρετώ! Ψάχνω το κομμάτι που ακουγόταν στους τίτλους αρχής/τέλους της παλιάς τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ "Κάμπινγκ". Έχω να το ακούσω πάρα πολύ καιρό και δεν θυμάμαι πως πάει πια, αλλά θυμάμαι ότι έμοιαζε στο στυλ του Σπανουδάκη. Θα εκπλαγώ αν μου απαντήσετε, αλλά αξίζει η προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ. Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Παιδια καλησπερα!Πριν μερικες μερες ειχα ζητησει τον τιτλο ενος τραγουδιου και τελικα μου τον βρηκατε...Μιλαω για το κομματι απο twofaces-revelations day...Μετα απο πολυ κοπο βρισκω ενα site και αρχισα να το κατεβαζω αλλα προς μεγαλη μου λυπη ηταν μισο!Μπας και το εχει κανεις η ξερει που μπορω να το βρω δεν υπαρχει σε kazaa,winmx και ο google δεν εκανε και πολλα αυτη τη φορα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soniasimitzi (11 Μάι. 2004 , 17:19) Παιδια καλησπερα!Πριν μερικες μερες ειχα ζητησει τον τιτλο ενος τραγουδιου και τελικα μου τον βρηκατε...Μιλαω για το κομματι απο twofaces-revelations day...Μετα απο πολυ κοπο βρισκω ενα site και αρχισα να το κατεβαζω αλλα προς μεγαλη μου λυπη ηταν μισο!Μπας και το εχει κανεις η ξερει που μπορω να το βρω δεν υπαρχει σε kazaa,winmx και ο google δεν εκανε και πολλα αυτη τη φορα.... Xμ...μπορείς να περάσεις από το #myphone στο IRC και θα στο δώσω! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (11 Μάι. 2004 , 18:11) Xμ...μπορείς να περάσεις από το #myphone στο IRC και θα στο δώσω! :) ΑΧΑ!!! :up: Κατ'αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον!Κατα δευτερον αν μπορεις διαφωτισε με για το πως θα το κανω αυτο :blink: καθως οπως διαβαζεις στο προφιλ ειμαι καινουρια και δεν ξερω τι μου γινεται :whistle: ακομη.... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soniasimitzi (11 Μάι. 2004 , 18:25) ΑΧΑ!!! :up: Κατ'αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον!Κατα δευτερον αν μπορεις διαφωτισε με για το πως θα το κανω αυτο :blink: καθως οπως διαβαζεις στο προφιλ ειμαι καινουρια και δεν ξερω τι μου γινεται :whistle: ακομη.... :D Έχεις αναλυτικές οδηγίες μέσω pm! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untamed_25 Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Παιδια ψαχνω για αυτο το τραγουδι. Ανδρας το τραγουδαει, το ξέρει κανεις; τα παντα μου θυμιζουν εσενα μοναχος στα ιδια νυχτα και μερα για πρωτη φορα στη ζωη μου σε ονειρευομαι παρεες και φιλοι ολα ολα περνουσαν μια ζωη ολο για σενα μιλουσα και τωρα καταλαβα οτι ησουν τα παντα και εγω που σε πεταξα σαν αχρηστο πραγμα ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Ακομα δεν μπορω να βρω πουθενα το τραγουδι remix απο Ξυλινα Σπαθια, Viton & Stel - Wooden Swords :( :cry: Δεν κυκλοφορει πουθενα στο Δικτυο-Kazaa! :rolleyes: Τοσο σπανιο ειναι?? :worry: http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Den einai spanio pleon. Apla ksehase to to kazaa.. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 pios elega to tragoudi sto sirial me kourkoulo markoulaki i zoi mas mia volta?"sta idia meri tha ksanavrthoume... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 kserei kaneis pos legete ena kommati poy leei "even left one day i wanna change ... its not my route..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silentpower (12 Μάι. 2004 , 00:50) pios elega to tragoudi sto sirial me kourkoulo markoulaki i zoi mas mia volta?"sta idia meri tha ksanavrthoume... Γεράσιμος Ανδρεάτος - Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια (από το Λόγω Τιμής) :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 thx!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 ρε παιδια εχει κανεις σας το χιλια συνεφα κλενε του κοτσιρα και δρογοση???εψαξα παντου αλλα τιποτα.οποιος το εχει και μπορει να μου το στιλει ασ μου στιλει ενα πμ http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untamed_25 Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Ενδιαφερεται κανεις απο Θεσσαλονίκη για ανταλλαγή MP3? Ας μου στελει μηνυμα, εχω περιπου 60gig ολα τα ειδη μουσικης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 5 Μάι. 2004 , 20:05) Αυτό της Ann Lee εννοείς; Λες να είναι αυτό? Πάω να το ψάξω και αν είναι σε κερνάω λουκούμι. Το άκουσα πάλι σήμερα στα Ημισκούμπρια που κάνουν εκπομπή. ατςςςςςςςςς :cool: Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Καλά, σιγουρέψου καταρχήν οτι ψάχνεις το δικό της και μετά βλέπουμε και για το remix. :p Btw αυτό είναι αρκετά παλιό και μάλλον δε θα είναι αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Hello guys!Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που λεει καπου 'it's a beautiful day in a magical place,beautiful .... perfect and stray'.Kαι μετα λεει 'i wish i was fast ..... i wish i could last...... i wish i could be perfectly free...' και τετοια.Τωρα σας φωτισα ε;Αν το ξερει κανεις παντως... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts