nelly Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Snatch (27 Ιαν. 2004 , 21:40) Δεν ξερω αν αυτο θα βοηθησει καθολου αλλα ισως βρεις κατι http://africanmusic.org/ επισης ψαξε στο kazaa για Osibisa Exω μια song list αν σε βοηθαει στην αναζητηση Thank you Snatch! To Abele ήταν πολύ καλή πρόταση - θα είναι στα υπ'όψιν :) P.S : Το Aventura - Obsession πολύ καλό! Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATMAN Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 psaxno ena sxetika palio tagoudi enas stixos tou pou epanalamvanete poles fores leei "everything is going on frozen" mipos xeri kanis onoma?to tragouda enas antras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (29 Ιαν. 2004 , 08:39) Thank you Snatch! To Abele ήταν πολύ καλή πρόταση - θα είναι στα υπ'όψιν :) P.S : Το Aventura - Obsession πολύ καλό! :) :) :D Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KATMAN (29 Ιαν. 2004 , 16:31) psaxno ena sxetika palio tagoudi enas stixos tou pou epanalamvanete poles fores leei "everything is going on frozen" mipos xeri kanis onoma?to tragouda enas antras Μήπως εννοείς το "Everything Is Coming Up Roses" του Black; Είναι του 1987. Καταπληκτικό τραγούδι! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATMAN Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (29 Ιαν. 2004 , 19:02) Μήπως εννοείς το "Everything Is Coming Up Roses" του Black; Είναι του 1987. Καταπληκτικό τραγούδι! :) euxaristo poly Cristina ayto ine http://messenger.msn.com/Resource/emoticons/rose.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 ένα σχετικά καινούργιο (που παίζει συνέχεια το deejay) που λέει "your body, my body, everybody..." ποίοι το λένε και πώς λεγεται? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (31 Ιαν. 2004 , 11:21) ένα σχετικά καινούργιο (που παίζει συνέχεια το deejay) που λέει "your body, my body, everybody..." ποίοι το λένε και πώς λεγεται? Antoine Clamaran pres Discoball - Let's All Chant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 sorry epanalamvano epeidi efige i selida piso ala mipos kserei kaneis to tragoudi pou pezei stin diafimisi tou fiat idea http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Το χα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν. Άντρας το τραγουδάει και το συνοδεύει και μια ωραία κιθαρίτσα. Θυμίζει Ζιώγαλα, Αλεπογιάννη η φωνή "...Νωρίς θα το δεις..νωρίς παρατάς...μια ιστορία αγάπης με ήρωές της εμάς ... μπορεί να σκεφτείς ... πως έτσι νικάς ... εμένα δεν με φοβάμαι ... για σένα τρέμω πού πας" ???? Και άλλο ένα που είναι Μπάσης: "Κράτησα μια λέξη μόνο ... δίπλα στον πόνο για συντροφιά ... και άφησα δίπλα σε σένα ... λόγια χαμένα χωρίς φωτιά ... κι έφυγααααα έτσι όπως φεύγουν ... όσοι γυρεύουν το λυτρωμό ... σχεδόν θλιμένος μα όχι ξένος απ' της ψυχής μου τον ουρανό..." Καμιά ιδέα? :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Βρέ παιδιά επειδή μ'έχει φάει η αδερφή μου,ένα τραγούδι που λέει: "Γιατι έξω έχει κρύο και μ'έχει πιάσει μια στεναχώρια,γιατι έξω έχει κρύο και εμείς οι δύο είμαστε χώρια" ξέρετε ποιό είναι...? * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Psaxno edo k kairo apegnosmena to remix ton Doors-the end apo toys cube tech,poy to paizei o rock fm synexeia!!! Any help............??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (31 Ιαν. 2004 , 19:20) Βρέ παιδιά επειδή μ'έχει φάει η αδερφή μου,ένα τραγούδι που λέει: "Γιατι έξω έχει κρύο και μ'έχει πιάσει μια στεναχώρια,γιατι έξω έχει κρύο και εμείς οι δύο είμαστε χώρια" ξέρετε ποιό είναι...? Είναι ντουέτο της Ζήνα με τον Βέρτη. Έξω κάνει κρύο ή κάπως έτσι με κρύο. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfisti147 (31 Ιαν. 2004 , 20:15) Είναι ντουέτο της Ζήνα με τον Βέρτη. Έξω κάνει κρύο ή κάπως έτσι με κρύο. :p ....Sostos gia to doueto kai to tragoudi legetai : -Kanei kryo ................ :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pininfarina (31 Ιαν. 2004 , 16:43) sorry epanalamvano epeidi efige i selida piso ala mipos kserei kaneis to tragoudi pou pezei stin diafimisi tou fiat idea γιατί δεν ποστάρεις στο θέμα των διαφημίσεων; ;) άκουγα στο ραδιόφωνο ένα ελληνικό τραγούδι, αντρική φωνή που έλεγε "δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ ο μολυβένιος σου στρατιώτης δεν είμαι εγώ δεν είμαι εγώ αυτό που έψαχνες να βρεις είμαι απλά είμαι απλά ένας ακόμα Δων Κιχώτης" πίστεψα ότι θα λέγεται μολυβένιος στρατιώτης αλλά δεν το βρήκα έτσι, καμια ιδέα; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 alfisti147 και OratIos η αδερφή μου σας ευχαριστεί πολύ :) ούφ γλίτωσα :p * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (31 Ιαν. 2004 , 22:46) γιατί δεν ποστάρεις στο θέμα των διαφημίσεων; ;) άκουγα στο ραδιόφωνο ένα ελληνικό τραγούδι, αντρική φωνή που έλεγε "δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ ο μολυβένιος σου στρατιώτης δεν είμαι εγώ δεν είμαι εγώ αυτό που έψαχνες να βρεις είμαι απλά είμαι απλά ένας ακόμα Δων Κιχώτης" πίστεψα ότι θα λέγεται μολυβένιος στρατιώτης αλλά δεν το βρήκα έτσι, καμια ιδέα; "Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ ο μολυβένιος σου στρατιώτης, δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ αυτό που έψαχνες να βρεις Είμαι απλά, είμαι απλά ένας ακόμα Δον Κιχώτης που ζει στον κόσμο του και να τον νιώσεις δεν μπορείς"... αυτο δεν λες Νικολα? ειναι "Δυτικες Συνοικιες",το τραγουδι λεγεται "Δον Κιχωτης" και ειναι στο cd "Mακρυα σου" :music: :) Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Snatch ( 1 Φεβ. 2004 , 04:50) "Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ ο μολυβένιος σου στρατιώτης, δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ αυτό που έψαχνες να βρεις Είμαι απλά, είμαι απλά ένας ακόμα Δον Κιχώτης που ζει στον κόσμο του και να τον νιώσεις δεν μπορείς"... αυτο δεν λες Νικολα? ειναι "Δυτικες Συνοικιες",το τραγουδι λεγεται "Δον Κιχωτης" και ειναι στο cd "Mακρυα σου" :music: :) αυτό λέω και σε ευχαριστώ πολύ, μου χε κολήσει και τώρα το ψωνίζω... :p [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (31 Ιαν. 2004 , 20:22) ....Sostos gia to doueto kai to tragoudi legetai : -Kanei kryo ................ :D :D "Είμαστε Χώρια" λέγεται :p :whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos ( 2 Φεβ. 2004 , 13:09) ........Loipon ,gia na telionoyme me ayti thn ypothesi ,to tragoudaki mporeis na to katevaseis apo edo : http://www.musicosmos.com/uploads/BerthsNikos2003-16KaneikryonNtouetoPeggyZhnan.zip ...... :happy: :happy: :happy: ,telika opws kai na legetai ,h oysia einai 2grammes parapano,.............. :rolleyes: :rolleyes: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,............. An zithsei password sto extract apo to unzip,,...: www.musicosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 gia na dw poios tha me boithisi.. loion einai ena tragoudi to opoio leei;skotoseme na teleiono den antexo allo pono,na mou leipis kai na liono sto lepto ;; einai sxetika kainourgeio tragoudi kai to leei gunaikia foni thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freenow ( 3 Φεβ. 2004 , 13:35) gia na dw poios tha me boithisi.. loion einai ena tragoudi to opoio leei;skotoseme na teleiono den antexo allo pono,na mou leipis kai na liono sto lepto ;; einai sxetika kainourgeio tragoudi kai to leei gunaikia foni thanks Ιωάννα Σεβοπούλου - Σκότωσέ με να τελειώνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 a great thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 θα ηθελα λιγο τι βοηθεια σας σε κατι !!! ψαχνω ενα κομματι το οποιο θυμιζει παρα πολυ τα κομματια του fatboy slim απο το δισκο you have come a long way baby το χαρακτηριστικο του κομματιου ειναι το οτι παιζει μια μελωδια με πνευστο το κομματι ακουγεται που και που απο το ραδιοφωνο δυστυχωσ δεν εχει καθολου φωνητικα για να βοηθησω τη κατασταση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος abcdefg ( 3 Φεβ. 2004 , 23:10) θα ηθελα λιγο τι βοηθεια σας σε κατι !!! ψαχνω ενα κομματι το οποιο θυμιζει παρα πολυ τα κομματια του fatboy slim απο το δισκο you have come a long way baby το χαρακτηριστικο του κομματιου ειναι το οτι παιζει μια μελωδια με πνευστο το κομματι ακουγεται που και που απο το ραδιοφωνο δυστυχωσ δεν εχει καθολου φωνητικα για να βοηθησω τη κατασταση Μήπως λες το Saxo από Laurent Wolf ; αλλά και αυτό να μην λες κατέβασε το είναι πολύ καλό. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek ( 3 Φεβ. 2004 , 23:56) Μήπως λες το Saxo από Laurent Wolf ; αλλά και αυτό να μην λες κατέβασε το είναι πολύ καλό. :D Μονο να ξερεις εχει βγει με αρκετα φωνητικα... ;) http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts