Jump to content

iPhone 17 Pro / Pro Max

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Nikos_Mpl said:

φιλε μου την εβαλα πριν λιγες ημερες και μεχρι στιγμης εχω να πω τα καλυτερα.

Την θεωρω καλυτερη απο spigen στις ακρες γιατι σβηνει πολυ καλυτερα, σχεδον σαν την torras, ενω η αισθηση ειναι το ιδιο καλη. Αρα για μενει παιρνει αριστα δεδομενου οτι με 12 ευρω πηρα 3 τζαμια με οδηγο τοποθετησης για να μην εχεις αστοχια κτλ κτλ.

Αν αντεξει θα ειναι ο,τι καλυτερο εχω βαλει ολα τα χρονια, αλλα με την τιμη αυτη παιρνεις 6 τζαμια και αλλαζεις καθε 2 μηνες  καινουριο, και εχεις δωσει λιγοτερα χρηματα απο ο,τι στην torras..

Χαίρομαι που σου άρεσε το τζάμι. Όπως είπες πολύ εύκολη τοποθέτηση και επίσης η τιμή του. 

Μετά από κάθε χρόνο δεν είχα καμία γρατσουνια στο σημείο που κάνω swipe να ανοίξει η οθόνη αλλά και γενικά. 

Εμπειρία με spigen και torras δεν έχω αφού έμεινα ευχαριστημένος από το 15pm συνέχισα με esr και στα υπόλοιπα 

Συγγνώμη ρε παιδιά .Τα τζαμάκια τα…τρώτε ; και θέλετε κάθε μήνα να αλλάζετε δύο τρία ;.Εγω έβαλα ένα επώνυμο belkin το 23 που πήρα το iPhone 15 pro και ακόμα είναι σαν να το έβαλα τώρα 

2 ώρες πριν, pavlos.dr said:

Συγγνώμη ρε παιδιά .Τα τζαμάκια τα…τρώτε ; και θέλετε κάθε μήνα να αλλάζετε δύο τρία ;.Εγω έβαλα ένα επώνυμο belkin το 23 που πήρα το iPhone 15 pro και ακόμα είναι σαν να το έβαλα τώρα 

Εγω σε ολα μου τα κινητα παω σε εναν διπλα στο σπιτι μου και μου βαζει ενα φτηνο τζαμακι με 5-7€,το οποιο το κραταω μεχρι να πουλησω την συσκευη και δεν εχει χρειαστει ποτε να το αλλαξω.

Κι εγω απορω με αυτα που διαβαζω αλλα ισως ειμαι πολυ προσεχτικος εγω

On 15/5/2026 at 2:30 ΜΜ, panosfx said:

Εγω σε ολα μου τα κινητα παω σε εναν διπλα στο σπιτι μου και μου βαζει ενα φτηνο τζαμακι με 5-7€,το οποιο το κραταω μεχρι να πουλησω την συσκευη και δεν εχει χρειαστει ποτε να το αλλαξω.

Κι εγω απορω με αυτα που διαβαζω αλλα ισως ειμαι πολυ προσεχτικος εγω

On 15/5/2026 at 12:10 ΜΜ, pavlos.dr said:

Όταν κάνετε τέτοια σχόλια πάρτε τη συζήτηση από την αρχή..

Είπα ότι δοκίμασα το Torras που πρότειναν πολλοί ως κορυφαίο και βγήκε μάπα σε θέμα αντοχής. 

Όντως κορυφή σε αντανάκλαση και σβήσιμο στις άκρες.  Σα να μην φοράει τζάμι το κινητό.  Όμως γέμισε τόση γρατζουνιά ειδικά δεξιά που δε βλέπεται.  Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα ούτε με τζάμια του Ali..  αλλά επειδή μου άρεσε που δε μαζεύει χνούδι το Torras και που σβήνει τόσο ωραία έψαχνα εναλλακτική.. το esr μοιάζει να είναι αυτή η εναλλακτική και μάλιστα πολύ φθηνή

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Έχει βρεθεί λύση , όταν βγαίνει μια φωτογραφία να μην αλλάζει η εικόνα από αυτό που βλέπουμε στην προεπισκόπηση…?

Μετά το πάτημα του κουμπιού, κάνει ένα είδος επεξεργασίας κ ξαφνικά γίνεται πιο σκληρή … προσθέτοντας περισσότερo hdr…. χαλώντας όλο το smooth… κυρίως σε πορτρέτο..

Edited by xabos

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Γνωρίζω πως τουλαχιστον με κοσμοτε έχει λυθεί το θέμα με τα RCS. Τουλάχιστον ως προς την αποστολή. Αυτό το ξέρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορεί κάποιος με αντροιντ να στειλει σε μήλο αλλά να μπορεί να αντιδράσει σε φωτογραφίες με χεράκια, καρδούλες, μ #@#$#ίες και διάφορα τέτοια. Παλαιότερα έγραφε από κάτω < Ο/η αντέδρασε με....> 

Γνωρίζει κάποιος;

23 ώρες πριν, pickup said:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Γνωρίζω πως τουλαχιστον με κοσμοτε έχει λυθεί το θέμα με τα RCS. Τουλάχιστον ως προς την αποστολή. Αυτό το ξέρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορεί κάποιος με αντροιντ να στειλει σε μήλο αλλά να μπορεί να αντιδράσει σε φωτογραφίες με χεράκια, καρδούλες, μ #@#$#ίες και διάφορα τέτοια. Παλαιότερα έγραφε από κάτω < Ο/η αντέδρασε με....> 

Γνωρίζει κάποιος;

Γίνεται με έναν βλακώδη τρόπο.
Εάν γράψεις κάτι και ο άλλος πατήσει κάποια αντίδραση πάνω στο κείμενο, τότε σου έρχεται ξανά πίσω το κείμενο που έστειλες με πρόσθετη την αντίδραση στην αρχή του κειμένου.

edit.
Τώρα είδα ότι ρωτάς για φωτογραφία.
Δεν το θυμάμαι αυτό.
Νομίζω ισχύει ότι και με το κείμενο.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2