Jump to content

Fujitsu Siemens LOOX N560

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερά! :)

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του N560 για το αν περιλαμβάνεται στήριγμα αυτοκινήτου στη συσκευασία.

Οχι, μήπως ξέρει κάποιος με τι θα καθαρίσω την εκπληκτική οθόνη του 560(απο τις διάφορες δακτυλιές) για να βάλω το screen protector?;

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με κάποιο λινό πανί που δεν θα αφήνει καθολου χνούδι. Ακομα και μια μικρη σκονιτσα, κανει φουσκα με αέρα κάτω απο τον screen protector. Τον δικο μου κατάφερα και τον έβαλα σχετικά καλά με αρκετη ταλαιπωρία ομως. Παρόλα αυτά δεν κατάφερα να το βάλω τέλεια μιας και μάζεψε αρκετή σκόνη.

Με κάποιο λινό πανί που δεν θα αφήνει καθολου χνούδι. Ακομα και μια μικρη σκονιτσα, κανει φουσκα με αέρα κάτω απο τον screen protector. Τον δικο μου κατάφερα και τον έβαλα σχετικά καλά με αρκετη ταλαιπωρία ομως. Παρόλα αυτά δεν κατάφερα να το βάλω τέλεια μιας και μάζεψε αρκετή σκόνη.

όντως έτσι είναι, για να βάλεις το SP πρέπει να είσαι σε αποστειρωμένο περιβάλλον για να μην πιάσει σκόνη...

εγώ το καθάρισα με τα πανάκια που καθαρίζω τον υπολογιστή, η τοποθέτηση με ανάμικτα αποτελέσματα, αφού πέταξα και ένα SP...

Δεν πειράζει να έχει και λιγο σκόνη. Εξάλου το protector περισσοτερο για να μην γινει καμια γρατζουνια στην οθόνη το έβαλα.

Κατάφερε κανείς να συνδεθεί μέσω bluetooth και κινητού με το Internet? Ψάχνω ακόμα τις ρυθμίσεις....

Γιώργος

Galaxy s9+

Κατάφερε κανείς να συνδεθεί μέσω bluetooth και κινητού με το Internet? Ψάχνω ακόμα τις ρυθμίσεις....

Γιατί να το κάνεις αυτό όταν έχεις τον περιορισμό των 4-5 μέτρων;

Εγώ θα πάρω ένα wifi usb γι αυτή τη δουλειά...

Εγώ θα πάρω ένα wifi usb γι αυτή τη δουλειά...

Για πες τίποτα παραπάνω...

Με Wi fi δεν πρέπει να έχεις και συμβατή συσκευή; Laptop ή PC;

Γιώργος

Galaxy s9+

Για πες τίποτα παραπάνω...

Με Wi fi δεν πρέπει να έχεις και συμβατή συσκευή; Laptop ή PC;

Γράψε λάθος, δεν πρόσεξα την ερώτησή σου...αλλά και να γίνει αυτό που λές σκέψου πόσο θα έρχεται ο λογαριασμός :X

Καλημερά! :)

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του N560 για το αν περιλαμβάνεται στήριγμα αυτοκινήτου στη συσκευασία.

Πήρα από την cosmodata την βάση για ΜΙΟ 32€ και ταιριάζει 'γάντι'. Καμία σχέση με την βάση που πήρε φίλος από το Πλαίσιο με 15€.

Πήρα από την cosmodata την βάση για ΜΙΟ 32€ και ταιριάζει 'γάντι'. Καμία σχέση με την βάση που πήρε φίλος από το Πλαίσιο με 15€.

Δώσε ένα link να τη δούμε.

άκυρο!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παρήγγειλα και έβαλα ένα screen protector της Brando, αλλά το αποτέλεσμα είναι άθλιο. Οσες φορές και να το έβαλα πάντα μένουν πολύ μικρά "φουσκαλάκια" και γενικά η οθόνη δείχνει πολύ χειρότερη. Μόνο από άποψη προστασίας μπορεί να το βάλει κάποιος γιατί αισθητικά....

PS σύνδεση με κινητό κατάφερε κανείς;

Γιώργος

Galaxy s9+

Και εγώ screen protector της Brando έχω. Αν καταφέρεις και το βάλεις χωρίς να "πιάσει" σκόνη το αποτέλεσμα είναι παρα πολύ καλο. Οι διάφορες φούσκαλες που γίνονται ωφείλονται στην σκόνη που έχει εγκλωβιστεί απο κάτω. Την πρώτη φορά που το έβαλα είχα μόνο μια μικρη φουσκάλα. Δοκίμασα να το βγάλω και να το ξαναβάλω και απο τότε έχω 4 μόνιμες φουσκάλες. Δεν με ενοχλούν ιδιαιτερα όμως. Κυρίως για προστασία το έχω.

Δώσε ένα link να τη δούμε.

Δεν το έχει στο site. Είναι της ΜΙΟ σε δύο κουτιά. 1. η βάση με 12 ευρώ. 2. η βεντούζα με 20 ευρώ. Έβγαλα φωτογραφία με το κινητό και την επισυνάπτω.

[ATTACH]8240[/ATTACH]

Δεν το έχει στο site. Είναι της ΜΙΟ σε δύο κουτιά. 1. η βάση με 12 ευρώ. 2. η βεντούζα με 20 ευρώ. Έβγαλα φωτογραφία με το κινητό και την επισυνάπτω.

[ATTACH]8240[/ATTACH]

και έψαχνα τόση ώρα στο site... διακριτική φαίνεται, περιστρέφεται;

H δικιά μου λύση στο θέμα της τοποθέτησης του pda είναι η εξής:

[ATTACH]8242[/ATTACH]

Αγορά βάσης για YAKUMO από RADIOSHACK 16,00 Ευρώ + 2 πλαστικά δετικά καλωδίων. Η λειτουργικότητα των αεραγωγών δεν έχει επηρεαστεί σχεδόν καθόλου (κινούνται πρός όλες τις κατευθύνσεις με μεγάλη ευκολία).

Το μυαλό του ανθρώπου είναι ένα θάυμάσιο όργανο.

Αρχίζει να δουλεύει τη στιγμή που ξυπνάς και δεν σταματάει μέχρι να φτάσεις στο γραφείο.

και έψαχνα τόση ώρα στο site... διακριτική φαίνεται, περιστρέφεται;

Δεν περιστρέφεται. Αλλά είναι πολύ σταθερή. Την κλήση την δίνω από το σπιράλ.

Και μια βοήθεια σε εμένα: Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει φορτηστές αυτοκινήτου για το LOOX;

Εκεί που είναι στα αριστερά σου (αν δεν κάνω λάθος) σε βολεύει;

Βολεύει πολύ. Δοκίμασα όλα τα σημεία. Δεν εμποδιζει το οπτικό πεδίο και με λίγο λοξή ματιά βλέπω τον χάρτη. Οι βάσεις αεραγωγού σε αναγκάζουν να τον έχεις κλειστό για να μην 'παγώσεις' ή 'ψήσεις' το ppc

Ξέρει μήπως κάποιος κανένα μαγαζί στο κέντρο (Αθήνα) που να πουλάει βάσεις pda :O ??

Πολλά reset μέχρι τώρα και σε λίγο πάω για hard, το gps δεν το πούλεψα πολύ γιατί έχω καταφέρει ακόμη να βάλω το PN...

Συγχρονίζει κανονικά σε σας;

Για φορτιστη κοιταξε πλαισιο και συναφη παρε USB φορτηστη αυτοκινητου και χρησιμοποιησε το καλωδιο που εχει το LOOX στην συσκευασια του.

Εβαλα προστατευτικο οθονης της Brando μονο 1 φουσκαλα χαμηλα στην οθονη δεν ενοχλει πολυ μικρη κατα τα αλλα τελειο αποτελεσμα δεν φενεται καθολου+βελτιωσε ελαφρως τα χρωματα, το εβαλα με την πρωτη χωρις να το ξαναβγαλω αυτο πειστευω ειναι και το μυστικο αν ξαναβγει θα κανει περισοτερες φουσκαλες.

Πολλά reset μέχρι τώρα και σε λίγο πάω για hard, το gps δεν το πούλεψα πολύ γιατί έχω καταφέρει ακόμη να βάλω το PN...

Συγχρονίζει κανονικά σε σας;

Συγχρονίζει κανονικότατα και δεν έχω κανένα πρόβλημα εκεί. Εχω και το pocket weather και κατεβάζει κανονικά τα updates όταν συγχρονίζω. Απλώς σκέφτομαι κι εγώ να βάλω Destinator, αλλά με ανησυχούν ορισμένα posts που έχω διαβάσει και μιλούν για μικροπροβλήματα.

Γιώργος

Galaxy s9+

Συγχρονίζει κανονικότατα και δεν έχω κανένα πρόβλημα εκεί. Εχω και το pocket weather και κατεβάζει κανονικά τα updates όταν συγχρονίζω. Απλώς σκέφτομαι κι εγώ να βάλω Destinator, αλλά με ανησυχούν ορισμένα posts που έχω διαβάσει και μιλούν για μικροπροβλήματα.

To destinator pn που έχω, δουλεύει άψογα. Αργεί λίγο περισσότερο από τα ξεχωριστά gps bluetooth στο ξεκίνημα να βρεί τους δοριφόρους, και παρατήρησα κάποιες μικρές παρεκλήσεις όταν ήμουν ανάμεσα σε κτήρια. Αλλά δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα.