harrysvr Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Το http://www.dantotec.de το γνωρίζει κανείς; γιατί σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω(N560) απο εκεί μιάς και έχει καλή τιμή+Paypal+https+πολλά και διάφορα αξεσουάρ(που θα τα πάρω μια φορά για να μην πληρώνω συνέχεια τα πανάκριβα ταχυδρομεία...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Γνωρίζει κανείς αν έχει συμβατότιτα με Destinator PN ??? GIATI NA MHN EXEI? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Παίζει κανονικά με Destinator Pn. Στον λίγο χρόνο που το είχα στην διαθεση μου, και κάνοντας την διαδρομή Νεο Ψυχικό-Αγιος Στέφανος δούλεψε μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν το είχα βέβαια και περισσότερο χρόνο θα έβγαζα και καλύτερα συμπεράσματα. Λεω να το αγοράσω και εγώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOLERO Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 vlepw oti den exei kerea gia to gps opos to mio einai provlhma auto?? paizei kala to gps? Παράθεση SOLERO Samsung Galaxy S & Galaxy Tab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 vlepw oti den exei kerea gia to gps opos to mio einai provlhma auto?? paizei kala to gps? Την κεραια το loox 560 την εχει εσωτερικα και γι αυτο δεν την βλεπεις,οσον αφορα εαν εχει καλη ληψη σε βεβαιωνω οτι ειναι καλυτερη η ληψη του σε σταθεροτητα και σε αριθμο δορυφορων σε συγκριση με το mio 168. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το http://www.dantotec.de το γνωρίζει κανείς; γιατί σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω(N560) απο εκεί μιάς και έχει καλή τιμή+Paypal+https+πολλά και διάφορα αξεσουάρ(που θα τα πάρω μια φορά για να μην πληρώνω συνέχεια τα πανάκριβα ταχυδρομεία...) apo deftera tha exei to wwe 560. an kai to dinei prasino, ennoei pws exei i tha exei stock entios evdomadas. exw ksanaparaggeilei apo ekei, poloi swstoi, exoun kai full refund an den se ikanopoiei to proion!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Τελικά το παρηγγειλα απο το Kupper γιατί στο dantotec σε mails που αλλάξαμε κατάλαβα(απο τα αγγλικά τους δε βγάζεις άκρη) έλεγαν οτι μπορεί να κάνει και ένα μήνα η παράδοση... Άσε που μου είπαν οτι η WWE χρεώνεται περισσότερο, είναι πολιτική αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ωραίος, καλορίζικο! :D Πόσο σου κόστισε τελικά μαζί με τα μεταφορικά? Πώς πλήρωσες με προπληρωμή μέσω τράπεζας? Νομίζω δεν δέχονται visa αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 448 κομπλέ με ταχυδρομικά, με έμβασμα +5+5 προμήθεια των 2 τραπεζών γιατί το Kupper δεν πληρώνει... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Τελικά το παρηγγειλα απο το Kupper γιατί στο dantotec σε mails που αλλάξαμε κατάλαβα(απο τα αγγλικά τους δε βγάζεις άκρη) έλεγαν οτι μπορεί να κάνει και ένα μήνα η παράδοση... Άσε που μου είπαν οτι η WWE χρεώνεται περισσότερο, είναι πολιτική αυτή; Τελικά δεν κρατήθηκα και πριν καν μου έρθει το 560 πήρα και μία sandisc 2gb ultra II 45 λίρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εδώ έχει αρκετά αξεσουάρ http://www.pdamax.de/ Σε τηλέφωνο σήμερα μου είπαν οτι πήραν τα λεφτά αλλά το 560 το περιμένουν την άλλη εβδομάδα...Αρχίζω και τα παίρνωωωωωωωωωω............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εδώ έχει αρκετά αξεσουάρ http://www.pdamax.de/ Σε τηλέφωνο σήμερα μου είπαν οτι πήραν τα λεφτά αλλά το 560 το περιμένουν την άλλη εβδομάδα...Αρχίζω και τα παίρνωωωωωωωωωω............ Τι να κανεις τωρα,παρα υπομονη, παντως στο Kupper που παραγγειλες το ppc δεν εχει ακουστει γενικα να εχει δημιουργησει προβληματα παραδοσης.Θεωρω δε οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο site παραγγελιων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Πριν από λίγο που κοίταξα στο play247.gr το έχει σε άμεση διαθεσιμότητα με τελική τιμή 539 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Μου τηλεφώνησαν σήμερα στο σταθερό-παρότι έχω δώσει κινητό(τους έχω κάνει πολλά τηλέφωνα απο το σταθερό που έχει απόκρυψη!)-για να μου πουν οτι έχουν το n560 και το στέλνουν σήμερα με UPS... Aπο screen protectors τι να πάρω; DuraSec ή display SCHUTZFOLIE, τα ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Εδώ έχει αρκετά αξεσουάρ http://www.pdamax.de/ Σε τηλέφωνο σήμερα μου είπαν οτι πήραν τα λεφτά αλλά το 560 το περιμένουν την άλλη εβδομάδα...Αρχίζω και τα παίρνωωωωωωωωωω............ Ειδες..........ανησυχουσες αδικα:worry: :worry: :worry: Αντε τυχερε καλοριζικο:) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Και το δικό μου από PDA4U από βδομάδα θα το έχω καθώς είπαν πως σήμερα παραλάβανε. Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Καλά πριν βγεί έχουμε ήδη updates? 10 March - Updated ROM and Bluetooth details for the Pocket Loox N560. 02 March - Updated various details for the Pocket Loox N560. Οπως επίσης και το Connectmobility E2C 30 day testversion - update που είναι στο http://www.fujitsu-siemens.com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=3195 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Harrysvr σου ήρθε τελικά το Ν560; Το δοκίμασες; Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Την Παρασκευή το έστειλαν, θα ερχόταν Πρωτομαγιά; Μάλλον ανυπομονείς περισσότερο απο εμένα να το πάρεις αλλά πριν θέλεις να ακούσεις και καμμιά κριτική πρώτα...Πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Το έχω ήδη παραγγείλει και ευελπιστώ πως θα το έχω στα χέρια μου Τρίτη - Τετάρτη. Απλώς ήθελα να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που το έχει ήδη πάρει ! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τι άλλα αξεσουάρ έχεις παραγγείλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Και εγώ απο pda4u μαλλον θα το πάρω αλλα απο ότι μου είπαν τηλεφωνικώς, δεν το έχουν παραλάβει ακομα και το περιμένουν Τριτη με Τετάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τι άλλα αξεσουάρ έχεις παραγγείλει; Ακόμα τίποτα. Θα πάρω σίγουρα μια SD μάλλον στο 1G και θα περιμένω αφού το πάρω να δω για αξεσουάρ. Αυτό που θέλω να πάρω οπωσδήποτε είναι το Destinator PN, αλλά μάλλον τον επόμενο μήνα... Superbilly, κι εγώ από το PDA4U το έχω παραγγείλει. Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αν πάρεις το PN μαζί με το 560 απο PDA4U το έχει 140ευρώ ενώ μόνο του έχει 160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μια ερώτηση, ή μάλλον δύο. Ξέρει κανείς αν στη συσκευασία είναι και η βάση (cradle); Kαι για να το συγχρονίσεις με το PC είναι απαραίτητη βάση ή γίνεται και χωρίς αυτή; Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts