Jump to content

Κακόγουστοι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

subiband
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον αλλο ενα δεντρο στολισμενο χαλια ειναι αυτο στο δημαρχειο σταυρουπολης!

ειναι ενα πραμα σαν αυτο που εβαλε ο πετρος αλλα αυτο που λεω εγω τα λαμπακια ειναι σαν να φυσηξε βαρδαρης επι 2!! :w00t:

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HaVai δεν νομιζω πως αυτο το σοκολατενιο χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ασχημο. Αντιθετος... Αλλά γουστα ειναι αυτα!

http://img367.imageshack.us/img367/5409/pegasuslarget11765fp232christa.th.jpg

Στολίδια από 200 κιλά μαύρης ελβετικής σοκολάτας στο εξάμετρο χριστουγεννιάτικο δένδρο που κοσμεί πολυτελές ξενοδοχείο της Mπανγκόκ

Eμενα μαλλον μου αρεσε αυτο το σοκολατενιο δεντρακι!!!!!Δε το βρισκω καθόλου κακογουστο!:food:

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

HaVai δεν νομιζω πως αυτο το σοκολατενιο χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ασχημο. Αντιθετος... Αλλά γουστα ειναι αυτα!

Eμενα μαλλον μου αρεσε αυτο το σοκολατενιο δεντρακι!!!!!Δε το βρισκω καθόλου κακογουστο!

Κακογουστο ειναι οταν διακοσμει πολυτελες ξενοδοχειο και μαλιστα με 6 μετρα υψος !

Αν διακοσμουσε ενα ζαχαροπλαστειο τοτε μονο κακογουστο δεν θα ηταν. Ο πρωτος που θα δοκιμαζε τη σοκολατα του θα ημουν εγω.

Παντως αν συμφωνειτε μπορει το topic μου να μεταφερθει στους Καλογουστους Χριστουγεννιατικους Στολισμους :p

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

συμφωνω κι εγω με τον χρηστη HaVai.:) αλλα δεν το εχω βρει :confused: ακομη αυτο το topic:(
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 year later...

Λεμε διαφορα για τις αδικες αυξησεις της ΔΕΗ σε βαρος μας,αλλα με το να αναβουμε χριστουγεννιατικα λαμπιονια στα μπαλκονια μας δεν συντελουμε και εμεις στο να βαζουμε το<<χερακι μας και βγαζουμε τα ματακια μας>>?Λεω εγω τωρα…Τι τα θελουμε ???Τι μας προφερουν παραπανω απο τα παραδοσιακα ξενοφερτα αλλα παρο ολα αυτα <<μοδατα>>χριστουγεννιατικα ελατα?Εμενα μου φαινεται πως ολα αυτα γινονται απλως για να γινουν μη σας πως πλεον τα θεωρω και εναν ανταγωνισμο μεταξυ των διαφορων γειτονων μεταξυ τους.Ξερετε,ποιος εχει το καλυτερο κ.λ.π.

Ποια η γνωμη σας??

απο το προσωπικο μου ιστολογιο το παρων θεμα)

Eμένα μ'αρέσουν! Από τη μια το να στολίζεις γενικά το σπίτι τα Χριστούγεννα δίνει μια χαρούμενη αίσθηση αλλαγής, από την άλλη δίνουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στη πόλη. Το πρόβλημα για μένα είναι όταν βλέπω πολύχρωμα φωτάκια ή κρεμασμένους φωτεινούς αγιους βασίληδες ή χιωνάνθρωπους (ότι πιο κιτς...). Επίσης το ότι είναι ξενόφερτα δεν σημαίνει ότι είναι και κακά.

Όσο για το κόστος/ΔΕΗ, με αυτή τη λογική να διαμαρτηρηθούμε και για το δέντρο στο Σύνταγμα επειδή κάιει ρεύμα. Μήπως υπερβάλλούμε λίγο? Γιορτές είναι.

αν εφταιγαν τα λαμπακια που βαζουμε στα μπαλκονια τα χριστουγεννα,τοτε προβλημα η ΔΕΗ θα ειχε μονο αυτη την περιοδο του ενος μηνα που διαρκει το ολο νταβαντουρι..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Νομίζω πως δεν είναι ωραία τα μπαλκόνια με τα λαμπάκια!

Ιδίως όταν μερικοί το παρακάνουν!:mad:

Προτιμώ τον στολισμό των δέντρων και των καραβιών, και όχι να στολίζουμε τα κάγκελα!!!

Πιστευω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να στολιζει το μπαλκονι του οπως του αρεσει ασχετα αν σε εμας αρεσει ή δεν αρεσει.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Νομίζω πως δεν είναι ωραία τα μπαλκόνια με τα λαμπάκια!

Ιδίως όταν μερικοί το παρακάνουν!:mad:

Προτιμώ τον στολισμό των δέντρων και των καραβιών, και όχι να στολίζουμε τα κάγκελα!!!

Πιστευω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να στολιζει το μπαλκονι του οπως του αρεσει ασχετα αν σε εμας αρεσει ή δεν αρεσει.

δειτε επισης αυτο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

etsi opws pame xrono me to xrono,sto telos apo ta pola lampakia tha pathenoume black out!:p

Από τα κλιματιστικά στους κάυσωνες και από τα λαμπάκια τα Χριστούγεννα:lol:

Όταν βλέπω ένα σπίτι όμορφα στολισμένο και φωτισμένο ούτε καν το σκέφτομαι το κόστος!

Πάντως κάποιοι το στολίζουν μόνο και μόνο για να βάλουν περισσότερα λαμπάκια από τον γείτονα με αποτελεσμα το σπίτι να γίνεται ένα έκτρωμα!!Ή ξέρεις να το στολίσεις ή μην το στολίσεις καθόλου!Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις όμορφο και λιτό στολισμό.Το 90% των σπιτιών είναι τελείως κακόγουστα και υπερβολικά στολισμένο!!Επίσης θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο σπίτι για να δέσει ο κατάλληλος στολισμός.

Αν ο στολισμός είναι στα πλαίσια του λογικού,όπως ένα δεντράκι ή μια γλάστρα λουλουδιών,πιστεύω οτι συμβάλλει θετικά στο εορταστικό κλίμα που ζητάμε και του οποίου η αίσθηση χάνεται λόγω του άγχους των ημερών:)

Λογω εορτων καλο ειναι να στολιζουμε ,

τα καβουρια πανε βολτα αυτες τις μερες ...

Δέντρα όμως, όχι κάγκελα!!! :blink:

Oποιος το θελει και το αισθανεται καλα κανει και στολιζει οπως θελει εκινος.

Προσωπικα μου αρεσει παρα παρα πολυ.

Το γουσταρω.Ακομα και αν καμια φορα δεν ακολουθουν πολυ ομορφο "στυλ" οι στολισμοι και ειναι σαν πεταμενα λαμπιονια δεξαι κι αριστερα, δεν πειραζει.

Στην αντιπερα οχθη απο τα ασχημα (υποκειμενικα) στολισμενα σπιτια, υπαρχουν και τα παρακατω (ή σαν τα παρακατω) που τα σπανε.

http://www.imageshack.gr/files/uk2hp6i5l9f50350q02g_thumb.jpg

Με λιγα λογια προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ τα στολισμενα μερη/σπιτι/αυλες κτλ.

Συμφωνω.Εννοειται οτι ειναι δικαιωμα του καθενος.Αλλα να σκεφτειτε ειχα 3 χρονια που στολιζα κι εγω τα μπαλκονια.Φετος αποφασισα να μη το κανω..Δεν ξερω βλεπω καπως....το ολο σκηνικο...

Proswpika pisteuw pws pleon den exei kanena nohma o stolismos dentrwn,mpalkoniwn ktl.

Aplws o ka8enas mas niw8ei kalutera na ta agorazei kai na ta sthnei para na ta vlepei kai na ta apolamvanei.Einai mesa ston "atupo" antagwnismo ths geitonias 8a mporousa na pw.

Den mou aresei o stolismos twn dentrwn kai ta polla lampakia.Gia thn akrivia ta misw :p

Ola auta mou fainontai polu proswrina, ta vlepw pio polu san ta auriana skoupidia para san stolismo ktl.

(den eimai emo :lol:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Μια χαρά είναι τα φωτάκια στα μπαλκόνια.

Βέβαια με μέτρο...

Γιατί εγώ απέναντί μου έχω την αποτυχημένη προσπάθειά του γείτονά που προσπάθησε (watchword το προσπάθησε :p) να φτιάξει ένα καράβι και του έχει βγει ένα alien υποβρύχιο (προς Ποτέμκιν μεριά μοιάζει),

η διπλανή έχει βάλει τα λαμπάκια να πέφτουν από το μπαλκόνι (φανταστείτε τα σαν τους καταρράκτες του Νιαγάρα - σε μέγεθος και σχήμα)ο από κάτω δε χρειάζεται για όλη την εορταστική σεζόν να ξανανάψει ΠΟΤΕ φως στο σπίτι του

και η γιαγιά που μένει στη γωνία του δρόμου έχει φτιάξει μια σπέσιαλ εκδοχή του Medrano (χιλιάδες φωτάκια, μικρά μεσαία μεγάλα, με διαφορετικό χρώμα το καθένα, να ανάβουν χωρίς κανένα ρυθμό και ένας Santa Claus ή να ανεβαίνει το μπαλκόνι ή να προσπαθεί να ξεφύγει - δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα αυτό).

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Νωρις το πρωι (πριν την αυγουλα που παω στη δουλεια) χαζευω τα στολισμενα στη μιση Αθηνα και μου αρεσει, ακομα κι αν ειναι υπερβολικα ή και κακογουστα πολλες φορες τα στολιδια.

Ομως, τον καλυτερο στολισμο τον εχει κανει καποιος, που στην κουπαστη του μπαλκονιου του εχει περασει μπλε κυμματιστο καλωδιο με λαμπακια και απο πανω εχει βαλει ενα φωτεινο καραβακι!!!

Νομιζω οτι εχει πετυχει το τελειο σε ενα "σημερα" εμπορευματοποιημενο, εχοντας κρατησει μια νοτα Ελλαδας!!

Υγ. Οτι κι αν λεμε παντως, τα χρωματιστα λαμπιονια σου αλλαζουν τη διαθεση και σε προκαλουν να χαμογελασεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Από τα κλιματιστικά στους κάυσωνες και από τα λαμπάκια τα Χριστούγεννα:lol:

etsi akrivws!:lol:

Όταν βλέπω ένα σπίτι όμορφα στολισμένο και φωτισμένο ούτε καν το σκέφτομαι το κόστος!

Πάντως κάποιοι το στολίζουν μόνο και μόνο για να βάλουν περισσότερα λαμπάκια από τον γείτονα με αποτελεσμα το σπίτι να γίνεται ένα έκτρωμα!!Ή ξέρεις να το στολίσεις ή μην το στολίσεις καθόλου!Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις όμορφο και λιτό στολισμό.Το 90% των σπιτιών είναι τελείως κακόγουστα και υπερβολικά στολισμένο!!Επίσης θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο σπίτι για να δέσει ο κατάλληλος στολισμός.

kai gw to idio!den me endiaferei to kostos!arkei na zhseis autes ths meres oso pio omorfa ginete!ala kai fisika xwrhs antagonismous!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι ρε παιδια, δεν εχετε δει τα αναποδα δεντρα?πήγα σε μια καφετερια τις προάλλες και ηταν στολισμενο αναποδα, το ειχαν αναποδογυρίσει!!

ΕΛΕΟΣ!

Band Of Brothers Fan!

[sIGPIC][/sIGPIC]