jasonas Δημοσιεύτηκε August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2025 Καλημερα σας! Ψάχνομαι για καινούργιο κινητό μιας και το Poco f1 πoυ έχω και εχει βγει τιμιοτατο, εχει περάσει η μπογιά του και θα μείνει για back up! Γενικά με ενδιαφέρει να εχει καλη κάμερα και σε νυχτερινή λήψη (είτε απο μαμα εφαρμογή είτε με εγκατάσταση μετέπειτα, κατι που είχα κανει στο poco και ειμαι υπερευχαριστημενος), να εχει μεγάλη μπαταρία οσο γίνεται, να αντέχει ενα medium gaming και 2 σιμ (και esim λόγω ταξιδιών στο εξωτερικο), δεν ξερω ποσο εφικτό ειναι σε αυτα τα χρήματα να εχω και τα 3 (2 φυσικές σιμ + esim)! Να πω ότι έχω επιλογή αποφορολογισης, οποτε το μπατζετ μου ειναι μεχρι 400 ευρω ανευ φπα (περίπου 500 με φπα)! Δεν έχω θεμα να παρω και απο εξωτερικό (το poco το ειχα πάρει απο Κινα) αν αξίζει πραγματικα και υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής αν και με την αποφορολογιση + την εγγύηση, δύσκολα πιστεύω θα βρεθεί κατι από εξω που να αξιζει! Επίσης δεν εχω θέμα να περιμένω 1-2 μηνες αν εχει ανακοινωθεί κάποιο κινητό που αξίζει και αναμένεται να κυκλοφορήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2025 Poco F7 !!!! https://www.skroutz.gr/s/61407675/xiaomi-poco-f7-5g-dual-sim-12-256gb-asimi.html Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 2, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Google Pixel 8 5G 128GB (8Gb Ram) Single-Sim +eSim Hazel EU - OneThing | Greece Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 9, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Επειδή ανεβηκα λιγο στο μπατζετ εχω μπει σε τρίλημμα μεταξύ xiaomi 15t pro, xiaomi poco f8 pro και το ultra! Ναι ξέρω οτι το ultra είναι μεγαλύτερη κατηγορία απο τα 2 απλα το βαζω και απο αποψη τιμης-ποιοτητας μεσα! Αν αξίζει δηλαδή τα 100-150 ευρω παραπάνω για αυτα που δινει σε σχέση με τα αλλα δυο! Ξερει κάποιος κανενα site εε επισης που μπορεί να τα βρω φθηνοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts