sbxgr Δημοσιεύτηκε August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2025 (edited) Aνοίγω το θέμα για συζήτηση και την άποψη μας σχετικά με το fold 7 . Τι μου αρέσει . Λεπτό . Ελαφρύ . Μεγαλύτερη εξωτερική αλλά και εσωτερική οθόνη.. κλειστά θυμίζει κλασικό τηλέφωνο. Κάμερα πολύ καλύτερη από προηγούμενες εκδόσεις. Αρκετά γρήγορο αλλά οχι τίποτα το σημαντικό από fold 6 Τι δεν μου αρέσει Μπαταρία σίγουρα φόρτιση κάθε βράδυ και πολλές φορες 2 φορτίσεις την μέρα μετά από έντονη χρήση . Aργει να φορτίσει Ζεσταίνεται αλλά δεν έχεις το φαινόμενο throlling..(Aυτο το αναγνωρίζω) μπράβο . Για άλλη μια φορά δεν μπορεί να φορτίσει τα smartwatch Δεν έχει πενάκι Για άλλη μια φορά 2κ plus για την αγορά του. Θήκες Samsung πολλά χρήματα για ένα κομμάτι θήκης πλάτης και όχι το μπροστά. Edited August 20, 2025 by sbxgr 1 Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 Δεν έχει ανοίξει κάποιος επίσημο thread για το fold 7? Περίεργο. Επιτέλους ένα καλό fold από τη Samsung! Θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις. Το σκέφτομαι και εγώ, επιτέλους σωστή σε μέγεθος εξωτερική οθόνη! Με προβληματίζει μόνο το θέμα της φωτογραφίας και η μη υποστήριξη S-pen. Για το πρώτο διαβάζω ότι είναι εφάμιλλες οι φωτογραφίες με το S25U εκτός από το ζουμ που δεν έχει καλό φακό οπότε μοιραία δεν υπάρχει σύγκριση με S23-24-25 Ultras. Το έχει αγοράσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2025 Εχω κάνει παραγγελία το Fold 7, ποια θήκη λέτε ότι αξιζει να αγοράσω ; Βλέπω πολλές θήκης που καλύπτει μόνο το πίσω μέρος Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 Εντυπωσεις απο κάποιον που το έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1985 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Πάει ο Βασιλιάς…..έμεινε στο ράφι…….🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, nemesis1985 said: Πάει ο Βασιλιάς…..έμεινε στο ράφι…….🤣 Μπορεί να μείναμε και εμείς στο κάτω οικονομικό ράφι με τόσα έξοδα γύρω μας και μισθούς μπαανίας. Αλλά ναι αλλιώς ήταν όταν βγήκε foldable για πρώτη φορά. Γενικά η πορεία θεωρώ ήταν φθίνουσα χρόνο με τον χρόνο. Προσωπικά είχα το 4 (ήταν το μόνο κινητό που κράτησα 2 σχεδόν χρονια) αλλα μου έβγαλε προβλήματα εσωτερικής οθόνης 2 φορες. Ξαναπήγα σε foldable στο 6 το οποίο το κράτησα κάνα 4αρι με 5 μήνες και απλά το άλλαξα σε s25 ultra που έχω ακόμα. Κοιτάζω προς το 7 αλλά δεν είμαι τρελαμένος όπως όταν πήρα το 4 για πρώτη φορά. Με βολεύει αφάνταστα στην εργασία μου με το πενάκι αλλα στο 7 το χάσαμε το πενάκι πατριώτη. Η Foldable τεχνολογία δεν θεωρώ πάντως και εγώ ότι έπιασε όσο θα ήθελαν. Δεν βοηθάνε και οι τιμές τους θεωρώ. Edited September 25, 2025 by miltos74 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 On 25/9/2025 at 8:33 ΠΜ, miltos74 said: Μπορεί να μείναμε και εμείς στο κάτω οικονομικό ράφι με τόσα έξοδα γύρω μας και μισθούς μπαανίας. Αλλά ναι αλλιώς ήταν όταν βγήκε foldable για πρώτη φορά. Γενικά η πορεία θεωρώ ήταν φθίνουσα χρόνο με τον χρόνο. Προσωπικά είχα το 4 (ήταν το μόνο κινητό που κράτησα 2 σχεδόν χρονια) αλλα μου έβγαλε προβλήματα εσωτερικής οθόνης 2 φορες. Ξαναπήγα σε foldable στο 6 το οποίο το κράτησα κάνα 4αρι με 5 μήνες και απλά το άλλαξα σε s25 ultra που έχω ακόμα. Κοιτάζω προς το 7 αλλά δεν είμαι τρελαμένος όπως όταν πήρα το 4 για πρώτη φορά. Με βολεύει αφάνταστα στην εργασία μου με το πενάκι αλλα στο 7 το χάσαμε το πενάκι πατριώτη. Η Foldable τεχνολογία δεν θεωρώ πάντως και εγώ ότι έπιασε όσο θα ήθελαν. Δεν βοηθάνε και οι τιμές τους θεωρώ. Εχω το 5, κλείνει 2 χρόνια και είναι σαν καινούριο, δεν έχει βγάλει το παραμιλούν πρόβλημα και ελπίζω να συνεχίσει ετσι.. 🙂 Δεν παω στο 7 για 2 λόγους : Τιμή και αυτονομία. Οταν ο Κινέζος εχει βαλει μπαταρίες 6000 νέας τεχνολογίας και η σαμσουνγκ δίνει 4300.. Απλα τα κινέζικα δεν τα βρίσκεις.. Αν κυκλοφορούσαν Ευρώπη θα ειχαν ανέβει τα fold. Ουσιαστικά αυτοί που σκόπευαν να πάρουν fold (σε τέτοιες τιμές) πήραν. Και δεν ξανα σκάνε τέτοια ποσα εύκολα χωρίς μεγάλες βελτιώσεις. Επίσης κανανε λιγα την τσάκιση στην οθονη. Το μόνο που κάνανε βασικά είναι τη μείωση του πάχους. Οταν δίνουν τις βελτιώσεις με το σταγονόμετρο και ζητάνε 2000ρα τι πωλήσεις περιμένουν να κάνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 (edited) Οσοι εχετε την συσκευη ειστε ευχαριστημενοι? Σχετικα με την αντοχη ειδικα της εσωτερικής οθονης ποια η εμπειρια? Διαβαζω καποιες αναφορες απο το εξωτερικο ειδικα τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας σχετικα με θεματα της οθονης ... Με μια επεκταση εγγυησης +1 ετος υπαρχει μια ασφαλεια....? Edited October 8, 2025 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Δεν εχει κανεις τη συσκευή?? 😝👈🏻 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Αφου εγιναν οι καταλληλες εκπτωσεις την BF , πατησα το κουμπι κι οτι μας βρει μας βρηκε😝 Σε λιγες μερες μια συνολικη αποψη... 2 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) On 1/12/2025 at 9:37 ΠΜ, anergos13 said: Αφου εγιναν οι καταλληλες εκπτωσεις την BF , πατησα το κουμπι κι οτι μας βρει μας βρηκε😝 Σε λιγες μερες μια συνολικη αποψη... Ωραίο φαίνεται, με υγεία! Δε θέλει ανχος η ζωή είναι μικρή! Εγω στο Fold 5 εχω μια carbon fiber θήκη πολυ λεπτή που έχει μέσα στο ύφασμα (ύφασμα είναι στην ουσία) και το δαχτυλίδι για μαγνητική βαση και είναι τέλεια. Είναι η 2η θήκη καρμπον. Η 1η δεν είχε το μαγνητικό δαχτυλίδι ενσωματωμένο. Ξεκόλλησε πόσες φορές και έπεσε μέσα στο αμαξι. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Είδα το δαχτυλίδι στη φωτο τώρα και το θυμήθηκα. Βέβαια εσένα είναι για αλλη δουλειά το δαχτυλίδι απο οτι κατάλαβαινω. Σκέψου να πάρεις τέτοια θήκη που περιγράφω φαίνεται κλασεις καλύτερο και εχει αρκετή προστασία. Edited December 2, 2025 by sosimple2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, sosimple2 said: Ωραίο φαίνεται, με υγεία! Δε θέλει ανχος η ζωή είναι μικρή! Εγω στο Fold 5 εχω μια carbon fiber θήκη πολυ λεπτή που έχει μέσα στο ύφασμα (ύφασμα είναι στην ουσία) και το δαχτυλίδι για μαγνητική βαση και είναι τέλεια. Είναι η 2η θήκη καρμπον. Η 1η δεν είχε το μαγνητικό δαχτυλίδι ενσωματωμένο. Ξεκόλλησε πόσες φορές και έπεσε μέσα στο αμαξι. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Είδα το δαχτυλίδι στη φωτο τώρα και το θυμήθηκα. Βέβαια εσένα είναι για αλλη δουλειά το δαχτυλίδι απο οτι κατάλαβαινω. Σκέψου να πάρεις τέτοια θήκη που περιγράφω φαίνεται κλασεις καλύτερο και εχει αρκετή προστασία. Σ ευχαριστω ! Δεν προκειται για την ωρα να βαλω θηκη που ν αφηνει εκτειθειμενα μερη στο κινητο! Η συγκεκριμενη Nillkin ειναι απ τις λεπτοτερες με full προστασια με εξαιρετικο grip και τιμη νορμαλ τιμη (25€) για επωνυμη! ( και απ τις λιγες που καλυπτουν και τα πληκτρα volume) Το δαχτυλίδι ειναι της Baseus (απ τα πιο ελαφρια και δυνατα )εχει μπει για stand ειτε ειναι κλειστο ειτε ανοικτο το τηλέφωνο και πραγματικα δεν φευγει με τπτ απ τον μαγνητη της θηκης! Edited December 2, 2025 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikee Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Γειά και από μένα Κάτοχος fold 7 μετά από 2ετη απροβλιματιστη συμβίωση με s24ultra Προηγούμενη εμπειρία fold 3 ικανοποιητική που στα 2 χρόνια εκτος εγγύησης χάλασε η καλοδιοταινια στο μεντεσέ με ακατάλληλο κόστος επισκευής λόγο αλλαγής οθόνης. Στα υπέρ της συσκευής το μέγεθος της, η ταχύτητα, και η μικρή βελτίωση της κάμερας. Στα κατα τώρα ήδη από τις πρώτες μέρες η συσκευή δεν ανοίγει στο 100% flat το είχα παρατηρήσει σε demo συσκευή στο κωτσοβολο τελικά μου έκατσε το λαχείο και εμένα. Από βιντεακια στο ΥΤ λένε πρέπει να το ζορίσεις περισσότερο στο άνοιγμα για να φτάσει στο 100% όντος ισχύει αλλα περιμένω πότε θα πετάξει την εσωτερική ζελατίνα η θα κάνει κάνα κρακ η εσωτερική οθονη🤣 Επισεις σε εφαρμογές υπάρχει ασυμβατότητα του μεγέθους της εσωτερικής οθόνης με αποτέλεσμα μη εκμετάλλευση της αρκετά ενοχλητικό στην καθημερινή χρήση. Η θήκη της UAG mouve δεν συνεργάζεται με temper glass της spigen στην εξωτερική οθόνη το πετάει οπότε μόνο ζελατίνα εξω. Μετά από 7 προσπάθειες της Samsung στα fold εξακολουθούν να δείχνουν πειραματικές συσκευές στα μάτια μου με παθογένειες που δε δικαιολογούν τις τιμές τους και απορώ πως προχωράει στα trifold πλέον. Καλή Χρονιά να χουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου On 2/1/2026 at 11:56 ΠΜ, mikee said: Γειά και από μένα Κάτοχος fold 7 μετά από 2ετη απροβλιματιστη συμβίωση με s24ultra Προηγούμενη εμπειρία fold 3 ικανοποιητική που στα 2 χρόνια εκτος εγγύησης χάλασε η καλοδιοταινια στο μεντεσέ με ακατάλληλο κόστος επισκευής λόγο αλλαγής οθόνης. Στα υπέρ της συσκευής το μέγεθος της, η ταχύτητα, και η μικρή βελτίωση της κάμερας. Στα κατα τώρα ήδη από τις πρώτες μέρες η συσκευή δεν ανοίγει στο 100% flat το είχα παρατηρήσει σε demo συσκευή στο κωτσοβολο τελικά μου έκατσε το λαχείο και εμένα. Από βιντεακια στο ΥΤ λένε πρέπει να το ζορίσεις περισσότερο στο άνοιγμα για να φτάσει στο 100% όντος ισχύει αλλα περιμένω πότε θα πετάξει την εσωτερική ζελατίνα η θα κάνει κάνα κρακ η εσωτερική οθονη🤣 Επισεις σε εφαρμογές υπάρχει ασυμβατότητα του μεγέθους της εσωτερικής οθόνης με αποτέλεσμα μη εκμετάλλευση της αρκετά ενοχλητικό στην καθημερινή χρήση. Η θήκη της UAG mouve δεν συνεργάζεται με temper glass της spigen στην εξωτερική οθόνη το πετάει οπότε μόνο ζελατίνα εξω. Μετά από 7 προσπάθειες της Samsung στα fold εξακολουθούν να δείχνουν πειραματικές συσκευές στα μάτια μου με παθογένειες που δε δικαιολογούν τις τιμές τους και απορώ πως προχωράει στα trifold πλέον. Καλή Χρονιά να χουμε. Και εγω ερχομαι απο δυο χρονια με το S24U ( το εχω ακομα εννοειται) το οποιο με ειχε ικανοποιησει απολυτα... Ομως μετα απο χρονια με τα περισσοτερα S ειπα να παω σε κατι διαφορετικο... Λοιπον , και σ εμενα καποιες φορες (οχι παντα) αναλογα το πως θ το ανοιξω θελει ενα μικρο τικ για να ανοιξει 100% ! Προσωπικα δεν με προβληματιζει καθολου! Η κυρια μου ανασφάλεια με αυτες τις συσκευες ειναι η αντοχη της εσωτερικης οθονης γι αυτο το λογο θεωρω μονοδρομο τουλαχιστον +1 χρονο εγγυηση ! Τωρα οσο αφορα τις εφαρμογες και την αναπτυξη τους στα "μέτρα" των folds υπευθυνη ειναι η google οπως ειναι και στα tablet. Μικρες οι προσαρμογες των εφαρμογων οντως κατι που ισως αλλαξει με την ελευση του iphone fold και την ενδυναμωση / ανταγωνισμο στην συγκεριμενη κατηγορια! Προσωπικα συνολικα ειμαι ικανοποιημενος ! Εχω μια συσκευη που οταν ειναι κλειστη ειναι πιο βολικη στην καθημερινότητα με πιο βολικες αναλογιες , και οταν ανοιξει εχω την "απλα" και την ανεση ενος mini tablet... Στα επιμέρους η φωτογραφια ειναι καλη/ ικανοποιητικη στα περισσοτερα σενάρια (με εξαιρεση η tele photo που εκει ειναι μετρια) ! Η μπαταρια προσωπικα ειναι κοντα στα επιπεδα του S24U και με την βοηθεια ορισμενων tricks καταφερα και την εφερα σε ακομα καλυτερα επιπεδα! (Ρουτινα για να δουλευει σε airplane mode οταν συνδεομαι στο wifi του σπιτιου, μονιμα σε power shaving mode - με αποτελεσμα ο επεξεργαστης να δουλευει στο 70% χωρις φυσικα να επηρεαζεται η συνολικη εμπειρια αφου η ισχυς του επεξεργαστη + 12 ram περισσεύει....) Στο συνδυασμο θηκης + tempered glass ειχα και εγω ενα θεματακι. Θηκη εχω μια της nillkin και tempered απο aliexpress. Επανατοποθετησα πολλες φορες το tempered για να μπορεσει να κατσει το μπροστινο πλαισιο της θηκης σωστα και να μην πεταει το tempered glass αλλα στο τελος εκατσε σωστα! Καλη Χρονια με Υγεια ! Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Το One UI 8.5 ετοιμάζεται.... https://www.sammobile.com/news/samsung-preparing-open-one-ui-8-5-beta-program-galaxy-z-fold-7-flip-7/ Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Γνώμη μου ως κάτοχος Fold 7 & iPhone 17 Pro Max (κύριο τηλέφωνο). Θετικά. To Fold 7 είναι γενικότερα καλύτερο smartphone. Έχει οθονάρες. Η εσωτερική είναι μαγεία για multitasking. Παραμετροποίηση όσο δεν παίρνει. Μπαταρία έκπληξη για το μεγεθός της, δεν με κρέμμασε ποτέ. Ικανοποιητικότατες κάμερες (δεν με νοιάζει ιδιαίτερα). Αρνητικά. Το ρολόι της Samsung (watch 8 ) είναι για πέταμα με τέτοια μπαταρία. Μόνο με θαύμα μια μέρα. Τα άλλα της Samsung σειρά 8, είναι κακόγουστες γκουμούτσες. Κάθε φορά πρέπει να το ξεκλειδώνεις για να πληρώσεις ενώ της apple αν δεν το βγάλεις απ το χέρι όχι και ξεκλειδώνει με το FaceID από το κινητό. Το magsafe λειτουργεί με ειδική θήκη αλλά ενοχλούν οι κάμερες και η μπαταρία κάθεται στραβά. Το Face recognition μάλλον βλέπει φωτογραφία, οπότε σε σκοτεινά μέρη δεν λειτουργεί, σε αντίθεση με του iPhone που είναι άψογο. Βέβαια έχει επιπλέον fingerprint. Ο λόγος που κύριο τηλέφωνο είναι το iPhone (όσο κι αν προτιμώ το Fold 7) είναι το οικοσύστημα airtags κλπ και κυρίως το ρολόι (έχω το ultra 2). 1 Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts